Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα που να...

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου θελω μια συγκεκριμενη απαντηση.Πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο για το φορουμ αν μου δοθει βοηθεια στο συγκεκριμενο προβλημα μου.Σιγουρα θα εχει αναφερθει κατι παρομοιο στην 54 σελιδα καποιου θεματος....Δεν αντιλεγω...:)..Απλα θελω να μου υποδειξετε ενα τετοιο προγραμμα περαν του virtualdub διοτι οταν ανοιγω το divx με virtual dub μου γραφει "Virtual dub has detected improper VBR κτλπ κτλπ"...Οταν λοιπον ενσωματωνω τους υποτιτλους στο τελικο αποτελεσμα εχω σωστα τοποθετημενους υποτιτλους με τελειως αλλου για αλλου ηχο...και ετσι δεν μπορω να το περασω σε dvd(με winavi).Αν μπορειτε να με βοηθησετε καντε το με τις απαντησεις σας...Μην αναλωνομαστε σε απαντησεις του τυπου "Ψαξε βρες το".Σιγουρα οπως προειπα θα υπαρχει καπου και οχι τοσο συγκεκριμενα οσο το ρωτω εγω....Αλλωστε πιστευω οτι ο σκοπος του φορουμ ειναι η συζητηση και η βοηθεια και οχι το ακονισμα των ικανοτητων μας στο ψαξιμο και την παρατηρητικοτητα..

Υ.Γ.:Αν ηταν κατι ποιο γενικο και ειχα περισσοτερες γνωσεις πανω στο θεμα "divx" σιγουρα θα το εψαχνα αλλα επειδη ψιλο-περπαταω στα "τυφλα" θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας.Ευχαριστω

Δημοσ.

ουσιαστικά αν θες να δουλέψεiς με το virtual dub πρέπει να σωσεις τον ηχο σε wav (ασυμπίεστο) ή σε mp3 με σταθερο bitrate.

Audio > Full Processing, then go to Audio > Compression and set the compression of the resulting file to Lame MP3 (in the left pane), 48000 Hz, 128kbps CBR, stereo (in the right pane).

Δημοσ.

οκ αν το κανω αυτο,μετα βαζω τους υποτιτλους κανονικα απο το βιρτουαλ νταμπ?Και μετα τι αρχεια θα "δωσω" στο winavi για να μου τα κανει vob?Εγω αυτο που θελω ειναι να ενσωματωσω υποτιτλους στο αβι και μετα να το κανω vob apo winavi....

Δημοσ.

το παραπάνω error που σου πετάει το virtualdub έχει συζητηθεί πολλές φορές.

Η λύση είναι virtualdub με mp3 vbr support ή nandub.H διαδικασία είναι η ίδια.

Δημοσ.

NetHawk epeidi aneferes Winavi, dokimase kati.

Logika tous ypotitlous tous exeis se .srt

To video kai toys ypottilous baltous ston idio fakelo me to idio onoma

p.x test.avi kai test.srt.

Egkatestise Vobsub kai ektelese to Winavi.Os apotelesma tha exeis dvd me tous ypotitlous permanent.

Apla kai eykola.

Cheers...

Δημοσ.

Δεν εχουν τελος τα προβληματα!!!Πηγα να κανω ακριβως το ιδιο πραγμα(το οποιο εγινε επιτυχημενα με μια ταινια σε μορφη avi)με μια ταινια σε μορφη mpg.Ενω to media player classic την ανοιγει κανονικα το winavi δεν μπορει να την ανοιξει μου βγαζει μηνυμα σφαλαματος και μου ζηταει να βεβαιωθω αν την παιζει κανονικα ο media player...Παιδια τα φωτα σας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...