kSiS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 πως κάνω αναζήτηση ολόκληρης πρότασης? για παράδειγμα θέλω να ψάξω για "intel pentium" και μου βρίσκει intel & pentium ξεχωριστά..
eurander Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Αν βαλεις τα quotes, δηλαδη γραψεις: "intel pentium" αντι για: intel pentium Αλλιως αν γραψεις: intel & pentium Δουλευει;
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 einai idea mou i to search se phpbb einai poli kalitero? 1) pos ginete na kaneis search exact phrase? 2) pos ginete na kaneis saarch lexi me 3 grammata?
hugelacky Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Tis idies apories me ton Dreamcatcher kai ton kSiS exw ki egw... :?
paschalia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Στο παραθυρακι της αναζητησης κατω κατω γραφει ''εξελιγμενη αναζητηση'' Εκει πατωντας σου ανοιγει σελιδα στην οποια μπορεις να ρυθμισεις οπως θες την αναζητηση σου. Για λεξεις τριων γραμματων δεν καταφερα τπτ ουτε και εγω -βαζοντας σαν λεξεις κλειδια τις :cpu and amd
dim_b Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Για λεξεις τριων γραμματων δεν καταφερα τπτ ουτε και εγω -βαζοντας σαν λεξεις κλειδια τις :cpu and amd Δοκίμασε έτσι... *CPU AND *AMD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.