Προς το περιεχόμενο

What is wrong with GREEK movies?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ειχα απορίψει τον Ελληνικό κινηματογράφο 100%. (να μην μιλήσω για τις σειρες) . Απλά δεν εβλεπα τιποτα. π.χ. Ειδα το safe sex κανα 2 χρονια μετά την κυκλόφορία του όταν το δώσανε οι εφημερίδες. (Φαση είχε δεν λέω αλλά μεχρί εκει, μια "καλη" κωμωδία.).

Η στάση μου αυτή Αλλάξε όταν είδα την πολιτικη κουζίνα (αφού μου εσπασε τα @@ η κοπέλα μου.). Είναι η μοναδική ελληνική ταινία που εχω δει που μπορεί να σταθεί επάξια διπλα σε μια ξένη απο αποψη ποιότητας. Τουλαχιστον ξέρω ότι μπορούμε κατω απο προυποθέσεις να γυρίσουμε καλές ταινίες.

Αυτό εγινε πριν απο κανα μήνα. Τωρα λέω να δώ και τις νύφες αλλα το σκεύτομαι (παρόλο που εχει χωθεί και ο -respect- Scorceze. Αν δεν μου αρέσει θα ξαναξενερώσω και αντε να ξαναποφασίσω να δω ελληνική ταινία μετα..

Δημοσ.

entaksei re c 2 ores tha katseis kai tha deis mia tainia elliniki..de tha patheis kai tpt..poli tragiko to parousiases oti "ante meta na ksanaapofasiso.." :)..ektos ama sou exei afisei trauma kamia tainia :P

Δημοσ.

Δυστυχώς η ευτυχώς ετσι είναι. Δεν βλέπω ευκόλα ταινίες σε DVD πλέον καθώς εχω περάσει το σταδιο "βλεπω 2-3 ταινίες την ημέρα μεχρι να δώ τα πάντα" και φεύγω πολλές φορές με αδεια χέρια απο το video club. Πλέον δεν παιρνω ταινία αν δεν πιστεύω ότι θα μου αρέσει και δεν πέφτω έξω σχεδόν ποτε, είναι θέμα ενστίκτου (η πολίτικη κουζίνα ήταν η μόνη εξέρεση εδω και πολύ καιρό).

π.χ Σήμερα είδα το taking lives, γιατί το εφερε ό αδερφός. Ηξερα ότι δεν θα μου αρέσε.. μαλλόν ήξερα σχεδόν όλη την πλοκή της ταινίας βλέπωντας στο εξωφυλο του dvd τα χείλια της Jollie και ακούγοντας τον αδερφό μου να λεει "αστυνομικό θρίλερ". Σκευτηκα , καποιος νομίζει οτι θα κάνει κατι έξυπνο αλλά τό μόνο που θα εχεί η ταινία είναι μια τετριμμένη ανατροπή που όλοι θα περιμένουν.. αν προσθέσουμε και 3 πιασάρικα ονόματα ... κακό σημάδι. Το μόνο σημείο που έπεσα έξω είναι ότι δεν περίμενα η jollie να δείξει τα βυζιά της.

Αν αναφέρω την μόνη ταινία που μου αφησε "ψυχικό τραύμα" θα αρχίσει flame war γιαυτό δεν πρόκειται να το κάνω :D .

Δημοσ.

sostos tote :) . ama exeis tetoio enstikto pantos eisai koble..na mas doseis to til sou na se rotame gia tainies i na sou stelnoume to eksofilo na mas les ti gnomi sou :) . enoeitai kano plaka..en merei exeis dikio apla iparxoun paaaaara polles tainies pou sigoura kaneis de kserei an einai kales i oxi...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποια ταινία θα μου αρέσει η οχι απο το εξώφυλό ρε φιλέ, την ταινία με την jollie την είπα σαν παράδειγμα.

Ξερω αν καποια ταινία θα μου αρέσει απο την περίληψη που θα εχω διαβάσει στον τυπο, βλέπωντας το τράιλερ, τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς,. Δεν είναι και τοσο περίεργο αυτό που λέω και όχι είναι σπάνιο να δω καλή ταινία χωρίς να το περιμένω.

Στις κλασσικές αμερικανο-και καλα ψαγμενο-ημίblockbuster-αρπαχτές-fail safe movies σαν την ταινία με την jollie, μπορείς να καταλάβεις πολλά ακόμα και απο το εξώφυλο και τον τίτλο, διαφωνείς?

Δημοσ.

o pio gnostos pou exoume einai o gkouskounis... ti na leme :D

ego tha ithela na do to "O drakoulas ton eksarxeion" me ton tzimako... akoma den exo aksiothei na perpatiso 5 lepta mexri to video club na to noikiaso :D

Δημοσ.

ontws etsi pane ta pramata.Proswpika oi ellhnikes paragwges eiani a8lies!Ontws vasizontai mono se sex kai meta se pseftokoultoura.Xalarwste mages...! Kala den variountai? Kai o monos logos pou borei ligaki na travhxoun endiaferon aytes oi tainies sto exwteriko einai epeidh oi xenoi den exoun kai toses san aytes.Exoun xefygei apo ayto, eytyxws exoun emas na tous ta 8umizoume!Den xerw! Vevaia mia kaluterh tainia apaitei polla polla alefta prama ligaki duskolo gia ta ellhnika dedomena,alla eimai sigouros oti an xekolhsei to myalo tous apo ta idia senaria kati kalutero 8a dei to mati mas!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...