Προς το περιεχόμενο

Emule 'παραλαγές'/mods και 'πειραγμένες' εκδόσεις

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη κυκλοφορούν διάφορες 'παραλαγές' του emule, σκεφτηκα να γινει μια σχετικη συζητηση για το ποια προτιματε, ποια γνωριζετε, ποιες εχετε δοκιμασει και ποιες προτεινετε.

Εγω εκτος απο το κανονικο emule, έχω δοκιμάσει και το emulex το οποιο αν θυμαμαι καλα υποτιθεται οτι δεν έχει απαιτησεις στα sharing-uploads κλπ. Δεν ειδα ομως μεγαλη διαφορα στη χρηση σε σχεση με το original emule.

Ποια ειναι η καλυτερη παραλαγη του emule κατα τη γνωμη σας και γιατι?

Δημοσ.

Εγώ φιλαράκι χρησιμοποιώ την παλιά έκδοση του overnet 0.53 pro που ανήκουν στην ίδια οικογένεια με το emule.Αυτή την στιγμή έχει ονομαστεί edonkey.Η διαφορά είναι ότι είναι πιο αυτοματοποιημένο στις συνδέσεις με τους server.Πιο είναι καλύτερο δεν ξέρω αλλά το χρησιμοποιώ από συνήθεια και από την πιο καλή φιλικότητα στον χρήστη αλλά και επειδής βρήκα το κλειδάκι του και δεν έχω banners.Πάντως ότι και αν έχεις μην δείνεις το μέγιστο upload που μπορείς να δώσεις,μια καλή τιμή κάπου στα 10k/bits.κατεβάζω σταθερά με 70-90 k/bits

Δημοσ.

Ναι είναι παλιό γιατί δεν υπάρχει άλλο σαν overnet αλλά σαν edonkey αλλά όλα αυτά είναι μία οικογένεια να στο πω έτσι και ότι υπάρχει στο ένα υπάρχει και στο άλλο λόγω συνεργασίας και όλα δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.Βρίσκεις ένα server κοιτάς τι σου αρέσει και το αποθηκεύει στην λίστα και κατεβάζει.Η καινούργια έκδοση του edonkey δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ενώ τελιώνει το download πολλές φορές δεν κλείνει τα αρχεία part με αποτέλεσμα να είναι άχρηστα.Πληρ.http://www.overnet.com θα βρείτε kai serverlist για να τους αποθηκεύσετε στο emule.Πάντως όποιος ενδιαφέρετε να μου γράψει pm για να σας δείξω τον μαγικό κόσμο του emule

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...