KaMDeN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Πριν λίγο καιρό εγκατέστησα το Chessmaster 10th editionκαι ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα σε ανύποπτες φάσεις,όταν παίζω με τον υπολογιστή παρτίδες, το παιχνίδι παγώνει για 1 με 2 λεπτά ανεξήγητα (η διαχείριση εργασιών το δείχνει σαν να μην ανταποκρίνεται και το παιχνίδι σε όλη τη δειάρκεια που το τρέχω δείχνει να χρησιμοποιεί το 100% του επεξεργαστή μου!!!ασχετα αν είναι κολλημένο ή όχι) και μετά επανέρχεται... Ο υπολογιστής μου είναι πολύ πάνω από τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και οι επιλογές του παιχνιδιού είναι default. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό?...προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ κάτι στο internet αλλά παρόλο που έχω βρει για άλλα προβλήματα με το παιχνίδι για αυτό τίποτα και έχω απογοητευτεί...
hurin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Τα βρήκε σκούρα το pc. Τόσο καλός είσαι ?
KaMDeN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 lol το θέμα είναι ότι είναι σπαστικό να παγώνει και να συνεχίζει κάθε λίγο και λιγάκι όταν παίζω μια παρτίδα
silverthan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Να σου απαντήσω δε ξέρω αλλά θα σε ρωτήσω κάτι άλλο. Με το 9 έχει μεγάλη διαφορά? (Τι ELO έχεις?)
KaMDeN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό γιατί είχα να δω chessmaster από το 5000...πάντως εμένα με καλύπτει σαν chess engine έχει 2724rating Εγώ έχω ELO που τριγυρνάει από το 1800 στο 1900 ανάλογα(ποτέ βασικά δεν έπαιζα με τον υπολογιστή σκάκι μόνο στο νετ ασχολουμαι πολυ καιρο και με φίλους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.