Προς το περιεχόμενο

Sos problem me call of duty!!!

haris_ch02019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw to call of duty original kai to kanw install ola ok paw na paiksw kai sto arxiko menu ekei pou dialegeis resume game,new game,kt.l. mou emfanizei mono to fondo kai katholou ta menu.to kanw uninstall to ksanapernaw kai otan paw na to treksw mou emfanizetai to parakatw minima:Fatal Error: configure.csv not found. kai mou anoigei ena parathyro pou leei Call of Duty Console me to minima toy error.ti na kanw??? ekpempw SOS!!

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε ξένα φόρουμ μπας και βγάλεις άκρη, εγώ πάντως 5' που κάθησα να κοιτάξω δεν βρήκα λύση, το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα και δεν ξέρουν τι φταίει. Είναι περίεργο το παιχνιδάκι, εμένα να φανταστείς, αφού έβαλα το CoD το πρώτο και στα καπάκια το United Offensive δεν έπαιζε το παιχνίδι για κάποιο περίργο λόγο, τον οποιο ποτέ και δεν κατάλαβα, έπρεπε να τα ξαναβάλω όλα από την αρχή.

Δημοσ.

Για δοκίμασε αφού κάνεις copy αυτό το file στον φάκελο "Main" του παιχνιδιού [ στον φάκελο με όνομα Main , όχι στον κεντρικό φάκελο του game ]

Το αρχείο δεν είναι zip.

Είναι αρχείο κατάληξης .cfg [ άλλαξέ του την κατάληξη ]

config.zip

Δημοσ.

Άκυρο το προηγούμενο post & file.

Κάνε αυτό:

Κατέβασε το file που έχω εδώ attached, και μετονόμασέ το σε config.csv

Έπειτα πήγαινε στον φάκελο του παιχνιδιού, πήγαινε στον φάκελο Main , και άνοιξε το pak0.pk3 με το WinRAR.

Πήγαινε στο Menu "Commands" διάλεξε "Add files to archive".

Στο "Browse Window" που θα σου ανοίξει , κάνε διπλό κλίκ στο αρχείο που σου έδωσα για download [ config.csv ]

Φρόντισε στο "Update mode" να έχει επιλεγμένο το "Add and replace files" και έπειτα πάτα το "ok".

Θα σου βγάλει ένα παραθυράκι προόδου.

Περίμενε να τελειώσει.

Μόλις τελειώσει , κλείσε το WinRAR [ κάνοντας click στο "X" ].

Δοκίμασε να τρέξεις το game.

Και πες μου τι έγινε.

configure.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...