Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με νεο PC...

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω ατυχήματος αναγκάστικα να αλλάξω μητρική και από Ρ4 πήγα σε Α64. Ωστόσο δεν θέλω να κάνω ακόμα φορτατ το δίσκο επειδή περιέχει σημαντικά αρχεία που δεν έχω κάνει backup. Το πρόβλημα είναι το εξής:

Όπως είναι λογικό, τα windows έμπιαναν μόνο σε safe mode..Έβαλα από πάνω nforce drivers αλλά τίποτα...Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω επανεγκατάσταση τα winxp Sp2 από πάνω από την παλιά εγκατάσταση αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που γίνεται είναι οτι μόλις βγει το σηματάκι των ΧΡ μετά από 2-3" κάνει restart το μηχάνημα...

Δοκίμασα έπειτα να κάνω εγκατάσταση σε άλλο δίσκο, κάνοντας disable τον SATA . Μόλις τελειώνει το κομμάτι της εγκατάστασης που γίνεται σε DOS γίνεται η επανεκκίνηση αλλά το μηχάνημα δεν φορτώνει win. Κάνει συνεχώς restart...

Tι να κάνω; έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Από τις 10 προσπαθώ!!!!

Δημοσ.

Αγόρασες καινούρια μητρική αγόρασε και καινούργιο σκληρό δίσκο.Βάλε το O.S. στον καινούργιο και τον παλιό χρησιμοποιησε τον σαν slave Δεν φτάνει απλά να κάνεις disable τον παλιό δίσκο πρέπει να ορίσεις από τα τζαμπερς απο ποιον δίσκο κάνει boot το O.S

Δημοσ.

kane backup ta arxeia sou kai format...

piges apo P4 se A64... enoeitai oti thelei format re c... den ipirxe periptosi na doulepsei etsi

kai nai, an baleis allo disko, an einai ata ftiakse sosta ta jumprs kai to boot sequesnce sto bios... an einai sata den exei jumpers fisika.

good luck :)

Δημοσ.

Xexe me to neo bios tis neo4 de xreiazetai na peirakseis oute ena jumper :) Eite exeis pata eite sata (pou den exoun) Ebala enan PATA kai kati katafera...

Backup - format - install simera...

Exoume douleia. PCIe X800XL που θα βρω; Η καμιά 6600gt MSI ομως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...