Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 @SnollyGhoster : An den paizeis paixnidia sto pc dwse to. Me to mac 8a mhneis ikanopoihmenos , de masaei mia kai to X afhnei xronia pisw ta windows. Poly eksypnh kinhsh ekanes (gia to switch to mac milaw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 @SnollyGhoster : An den paizeis paixnidia sto pc dwse to. Me to mac 8a mhneis ikanopoihmenos , de masaei mia kai to X afhnei xronia pisw ta windows. Poly eksypnh kinhsh ekanes (gia to switch to mac milaw) Παίζω μόνο World of Warcraft και έχω παίξει στη ζωή μου μόνο παιχνίδια της Blizzard οπότε δεν παίζει άγχος με τα Mac. A και το nick μου δεν έχει "h" είναι Snollygoster όχι Snollyghoster. Δεν πέθανα ακόμαι και θα αργήσω γιατί ως γνωστό κακό σκυλί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Snollygoster, κατατοπιστικότατος! Μπράβο. Και εγώ εδώ και λίγους μήνες ψάχνομαι για mac (ibook)...ίσως το χτυπήσω χειμώνα! , προς το παρόν δε μπορώ να δικαιολογήσω την αγορά του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 @Snollygoster : ok sorry gia to nickname (viasynh vlepeis logo douleias) , oso gia ta paixnidia ths blizzard , yeap kai gw mia apo ta idia thn latreyw thn etairia kai vrhka eykola sxedon ola ta paixnidia ths sto net. Eimai 99% sigouros oti phre to mati mou kai to world of warcraft for mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Oso gia to powermac g5 eimai mazi sou Einai apisteyto mhxanhma Kai gw eimai 1 vhma prin thn apokthsh tou (pantws kai o powemac g4 dual pou exw ta katafernei akoma mia xara) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 hxa xasei thn ypomonh mou perimenontas to macmini kai twra pou einai diathesimo den exw lefta na to parw klaps klaps klaps diavasa parapanw oti to tiger einai ..mamato ti diafores exei me to panther??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 @Snollygoster : ok sorry gia to nickname (viasynh vlepeis logo douleias) , oso gia ta paixnidia ths blizzard , yeap kai gw mia apo ta idia thn latreyw thn etairia kai vrhka eykola sxedon ola ta paixnidia ths sto net. Eimai 99% sigouros oti phre to mati mou kai to world of warcraft for mac Το World of Warcraft δεν κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις και για PC και για Mac. Η μία έκδοση που κυκλοφορεί παίζει και στα 2. Το δισκάκι είναι υβριδικό και όσοι το έχουν βάλει σε Mac θα πάθανε την πλάκα τους με το εικονείδιο του παιχνιδιού... Στο Mac Mini μου παίζει εξαιρετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Τελικά το MAC Mini εχει δίσκο 5400 ή 4200? Στα forums διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις.. κάποιος που το έχει μπορεί να μας πει? Αν είναι 4200 πρέπει να είναι παααααααααρα πολυ αργός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Το PC φόραγε 2 Crucial 512 MB CL3 PC3200 DDR και τη μία την έβαλα στο mini. Το mini από τη μάνα του είχε μια 256 PC3200 DDR δεν ξέρω CL... Πολύς κόσμος υποστηρίζει πως ενώ από 256 σε 512 βλέπεις τεράστιες διαφορές στο Mini, από 512 σε 1G δεν έχεις ουσιαστικές διαφορές γιατί το OS X δε χρειάζεται παραπάνω (και όντως αν δεις στο Apple Store ακόμα και τον πιο δυνατό Dual G5 τον δίνουν με 512). Το πρόγραμμα για να καις δισκάκια είναι το Toast της Roxio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Γινεται να αλλάξουμε τον εσωτερικό δίσκο και να προσθέσουμε εναν μεγαλύτερο και 5400rpm? Θα το ανοίξουμε που θα το ανοίξουμε για τη μνήμη, να βάλουμε και εναν καλύτερο δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 paidia me endiaferei na parageilw ena mac mini,as mou apadhsoun omws aytoi pou xeroun se merikes erwthseis. a)mporoume monoi mas na alaxoume sklhro kai mnhmes? b)to dvd toy paizei adigramena dvd-r dvd+r? c)exw ena bluetooth usb dongle sto pc an to syndesw sto mac tha to anagnwrisei?me endiaferei o thlexeirismos mesw kinhtou d)mporw na balw usb splitter?dhl na prosthesw 4 akoma usb stis yparxouses? e)poso dyskolo einai na moirasw th dsl pou exw sto pc mou me ena mac mini? eyxarhstw prokatabolika gia tis apadhseis kai pistwyw tha bohthisoun kai alous pou endiaferode na mpoun sto xwro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 @ Angeldust: Όλα (σχεδόν) γίνονται. Απλά ο μεγαλύτερος σκληρός ενδεχομένως να αυξήσει τη θερμοκρασία του Mac Mini και να αναγκαστούν οι αθόρυβοι ανεμιστήρες να δουλεύουν πιο πολύ - και ως εκ τούτου να είναι λιγότερο αθόρυβοι. @ IKARIWTHS: α. Ναι, υπάρχουν αρκετά guides στο Internet. Google it και θα το διαπιστώσεις. β. Δεν ξέρω. γ. Πιθανότατα θα αναγνωρίσει κατευθείαν το BT dongle. Όσα έχω δει εγώ (όχι και πολλά αλλά άνω των τριών) είναι συμβατά με MacOS. Ο τηλεχειρισμός με το κινητό είναι άλλο θέμα. δ. Ναι, εννοείται. ε. Καθόλου δύσκολο. Αυτό έχω κάνει εγώ (όχι με Mac Mini αλλά με PowerMac G3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 b)to dvd toy paizei adigramena dvd-r dvd+r? Σαφεστατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 paidia me endiaferei na parageilw ena mac mini' date='as mou apadhsoun omws aytoi pou xeroun se merikes erwthseis.a)mporoume monoi mas na alaxoume sklhro kai mnhmes? b)to dvd toy paizei adigramena dvd-r dvd+r? c)exw ena bluetooth usb dongle sto pc an to syndesw sto mac tha to anagnwrisei?me endiaferei o thlexeirismos mesw kinhtou d)mporw na balw usb splitter?dhl na prosthesw 4 akoma usb stis yparxouses? e)poso dyskolo einai na moirasw th dsl pou exw sto pc mou me ena mac mini? eyxarhstw prokatabolika gia tis apadhseis kai pistwyw tha bohthisoun kai alous pou endiaferode na mpoun sto xwro[/quote'] 1) Μνήμη μπορείς να αλλάξεις, σκληρό δεν ξέρω, το ψάχνω κι'εγώ. Αυτο που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις κάποιον εξωτερικο (Firewire) και να εγκαταστήσεις εκεί OSX. Απο συγκριτικά που είδα, παρατηρείται έτσι αύξηση επιδόσεων εως και 50%. 2) Τα παίζει μια χαρα. 3) Τα περισσότερα τα αναγνωρίζει μια χαρα, παίζει να υπάρχει και καμμια ασυμβατότητα φυσικά, αλλα σε αυτή την περίπτωση παίρνεις κανένα αλλο που είναι σίγουρα συμβατό, ~40 ευρώ το πολύ κάνουν. 4) Ναι, μπορείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 5) Οσο εύκολο είναι να την μοιράσεις με κάποιο άλλο PC με Windows XP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 wraia xairomai pou plhrei ola ta erwthmata mou to mac mini,twra na sas rwthsw kati shmadiko.an pw nsto theio mou apo thn amerikh na mou to ferei,tha exw kapoio prblhma?peran ths egyhshs.problhmata tou typou na mh paizei to dvd logo diaforetikhs region kai ala tetoia enww Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.