digitalsoul Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 apisteuto paidia akoma perimenw na parw to mini mac kai den exei erthei me pianei trela siga siga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Και για οσους δεν το εμαθαν ακομα: http://www.rainbow.gr/rainbow/press/rainbow_plaisio.html << Σε ενδυνάμωση της συνεργασίας που είχε ήδη ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο για την πώληση της δημοφιλούς σειράς προϊόντων iPod της Apple που αντιπροσωπεύει η Rainbow, από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στην Ελλάδα, προχώρησαν οι δύο εταιρείες με την επέκταση της μεταξύ τους σύμβασης και για την πώληση του δημοφιλέστατου Mac Mini, που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η συμφωνία αυτή στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα πελάτη, παρέχοντας γεωγραφική κάλυψη και παρουσίαση των προϊόντων στο ευρύ κοινό, από ένα όνομα στο χώρο της λιανικής πώλησης που είναι ταυτόσημο με την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και τη συνέπεια προς τον καταναλωτή. To iPod, το πιο αγαπημένο gadget όλων των εποχών πωλείται ήδη με μεγάλη επιτυχία από όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΠΛΑΙΣΙΟ σε Αθήνα και Επαρχία. Μέσα στα καταστήματα, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά και να τα θαυμάσουν, να τα δοκιμάσουν και να πληροφορηθούν τα χαρακτηριστικά και τις απίστευτες δυνατότητές τους, πριν καταλήξουν ποιό μοντέλο τους ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα μοντέλα iPod μπορούν να συνδεθούν τόσο σε Mac όσο και σε PC μέσω μιας θύρας USB ή FireWire και συνεργάζονται άψογα με το iTunes, την εφαρμογή της Apple, που επιτρέπει τη δημιουργία ενός ψηφιακού jukebox σε Mac ή σε PC. Με την έναρξη λειτουργίας και στην Ελλάδα, από τον περασμένο Οκτώβριο του iTunes Music Store, του ηλεκτρονικού μουσικού καταστήματος της Apple, δίνεται στους Έλληνες χρήστες η δυνατότητα να έχουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία και εξυπηρέτηση, αφού μπορούν να αγοράζουν από αυτό ξένη και ελληνική μουσική και να εμπλουτίζουν έτσι με ένα ακόμη τρόπο την ψηφιακή τους δισκοθήκη που αποθηκεύουν στο iPod. Επιπρόσθετα, με την επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της αλυσίδας καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ και της Rainbow για την πώληση των νέων "μικρών θαυμάτων" της Apple, των Mac Μini που έχουν κυριολεκτικά μαγέψει με το μικρό τους μέγεθος (μόλις 16,5 εκ. πλάτος και μήκος και 5 εκ. ύψος με βάρος 1,3 κιλά) και την ολοκληρωμένη σουϊτα προγραμμάτων για τη ψηφιακή μας ζωή (διαχείριση ψηφιακών φωτογραφιών και μουσικών συλλογών, επεξεργασία ταινιών και δημιουργία μουσικής), το iLife '05, που το περιλαμβάνουν εντελώς Δωρεάν, μία νέα δυναμική δημιουργείται στην Ελληνική καταναλωτική αγορά για τα προϊόντα της Πληροφορικής. >> ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 kamia apantisi stin erotisi moy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 kamia apantisi stin erotisi moy? Skroutz it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnramos0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Kalo to mac mini kai akoma kalitero to osx (poli stathero leitourgiko). Ego exo doulepsei peripou 4 xronia se mac (grafikes texnes) kai den me diskolepse sxedon katholou, poli filiko ston xristi alla parola auta pote den tha epairna enan gia to spiti mou, oxi logo kostous alla kanenas apo tous filous mou den exei mac (na antallaxoume kanena programa, paixnidia klp. To Mac mini panto anoigei (xoris katsavidi) alla thelei poli prosoxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 To Mac mini panto anoigei (xoris katsavidi) alla thelei poli prosoxi. pws ginetai auto?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 pws ginetai auto?? http://www.macworld.com/weblogs/editors/2005/01/macminiinside/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 to mac mini pleon mporeite na to vreite kai sto shop21 alla den ksero an mporeis na parageileis extra ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 asyrmato pontiki kai plhktrologio yparxei Blu3tooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλημέρα σας..έγινε ένας κάτοχος ( ευτυχής ) ενός mac mini. psaxno ena programma styl messenger ya na mporeso na kano chat me tous contacts pou exo... yparxei kati tetoio antistoixo ya mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Εννοείται ότι υπάρχει. Και freeware φυσικά! http://www.adiumx.com/ - συνδέεται σε ICQ, AIM, MSN, Yahoo! και Jabber. Μια άλλη (πιο μπελαλίδικη) λύση είναι, μέσω του Fink Installer να βάλεις το Gaim. Αλλά γιατί να μπλέκεις; ΥΓ: Να το χαίρεσαι το Mac Mini και να ξέρεις ότι σε ζηλεύω. Καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 thanx a lot m8! h8ela paaaara polla xronia na agoraso mac... apo to 94 pou douleya win 3x ( meta thn amiga pou apoxorhse.. ) h8ela mac.... e, shmera hr8e to plhroma tou xronou! na ypologizo se boh8eia sou? (fantazomai eisai mac user.....{ti exeis } SWITCHED!!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Να υπολογίζεις στη βοήθεια του forum. Όλο και μερικοί κυκλοφορούνε εδώ (καμουφλαρισμένοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Να υπολογίζεις στη βοήθεια του forum. Όλο και μερικοί κυκλοφορούνε εδώ (καμουφλαρισμένοι). A! kalo! thanx! keep in touch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Λοιπόν επειδή το έχω ψάξει πολύ τον τελευταίο καιρό το θέμα MacMini σας παραθέτω διαπιστώσεις μου. Αγόρασα την μικρότερη έκδοσή του από Καναδά απλά για να ασχοληθώ με Mac OSX. Ήρθε λοιπόν με το Panther επάνω. Μέσα σε μια εβδομάδα βρήκα ό,τι πρόγραμμα χρειαζόμουν για Mac και είχα μάθει σχεδόν τα πάντα για το λειτουργικό. Έστησα εννοείται δίκτυο με το PC το οποίο και λειτουργεί άψογα και ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ από όσο λειτουργεί ένα δίκτυο Windows με Windows. Πριν 10 μέρες έβαλα την τελευταία έκδοση το Tiger με update. Boot από το DVD και δεν έκανα ούτε ΕΝΑ κλικ. Σε 40 λεπτά ήμουν στο Tiger και δεν είχε αλλάξει ούτε το Wallpaper μου. To Tiger είναι μαγικό αυτό δεν το συζητάμε. Χόλαινε όμως το ρημάδι με τα 256 μνήμη. Διαβάζω λοιπόν πως η μνήμη είναι κλασική PC2600 DDR οπότε με πιάσαν τα διαόλια μου να την αλλάξω. Άνοιξα το Mini με το κλασικό κόλπο (2 σπάτουλες) - αλλά επειδή δεν είχα 2 χρησιμοποίησα 1 και τα κατάφερα χωρίς να κάνω την παραμικρή ζημιά. Διαπίστωσα πως η μνήμη που είχε επάνω ήταν PC3200 τελικά. Ξεβιδώνω το PC που έχει 2*512 και βάζω το 1 στο Mini και το 256 του Mini στο PC. To PC είδε 700κάμποσα κανονικά το δε Mini είδε τα 512 μια χαρά και πετάει πάει 200 φορές καλύτερα. Με ελληνικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, φτιάξανε και στην 10.8 (Tiger) το font smoothing και για Ελληνικά και όλα είναι πανέμορφα. Ένα πράγμα μόνο με χάλασε... Έκανα share τον 200ρη δίσκο που έχω για τη μουσική στο PC και προσπάθησα να περάσω όλα τα songs στο iTunes του Mini. Όλα μπήκαν μια χαρά αν εξαιρέσεις τα μισά Ελληνικά τραγούδια που βγήκανε με κινέζικα... Και στο consolidate library μου τα έχασε κιόλας (εξαφανίστηκαν τα αρχεία)... Αυτό είχε γίνει με την 10.7 έκδοση θα ξαναδοκιμάσω με την 10.8. Ευτυχώς είχα τα πάντα backed up μικρό το κακό. Αυτό που δεν έχω λύσει ακόμα είναι το πρόβλημα με τα USB περιφερειακά. Θέλω να έχω όλες τις συσκευές (συμπεριλαμβανομένου ποντικιού και πληκτρολογίου) και στα 2 μηχανήματα. Πήρα λοιπόν ένα 7ρι USB HUB και τα έβαλα όλα επάνω, πήρα και ένα USB Data Switch και άλλαζα με ένα διακόπτη από Mac σε PC και αντίστροφα. Επειδή όμως τα USB έχουν ρεύμα switch switch και κάηκε το Hub. Οπότε τώρα πάω πίσω στο γραφείο και τα αλλάζω manually και είναι πολύ σπαστικό. Και άντε τα περιφερειακά ας είναι στο PC. Πληκτρολόγιο και ποντίκι; Μάλλον πρέπει να πάρω δεύτερα (και μάλλον Mac έτσι για το καλό). Αλλά μλκια θα γεμίσει το γραφείο μου... Έχει κανείς καμιά ιδέα; Αν γουγλάρετε θα δείτε κόσμο που έχει κανει πατέντες και έχει βάλει το Mini σε κανονικό PC Case με δίσκο 5.25 που πάει σφαίρα και DVD-R Nec Pioneer κλπ. Τα πάντα γίνονται και τώρα τελευταία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω το θηρίο το PC και το Mini και να πάω να πάρω έναν PowerMac Dual G5 να μην ξαναβρώ κοπέλα ποτέ και να με αποκληρώσουν οι γονείς μου και να με απολύσουν από τη δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.