Προς το περιεχόμενο

Apple MAC mini

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ.Επειδη τωρα ειδα το topic κ ενδιαφερομαι πολυ.Προσπαθησα να δω τι external connectors εχει αλλα δεν τα καταφερα κ πολυ καλα.Μπαινει σε τηλεοραση?Κοινως αν τσιμπησω το γ@μ@το κουτακι μαζι με ενα σετακι πληκτρολογιο ποντικι θα μπορω να το κοτσαρω σε μια τηλεοραση στο σπιτι κ να μην χρειαζεται τπτ αλλο??Ποσο φορητο ειναι ακριβως??Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις αλλα τα 32 ΜΒ 9200 ΑΤΙ μου φαινονται λιγα.Εσας??Το combo drive του mini ειναι DVD/CD ή DVD/CD-RW??Εχω κ πολλες αλλες ερωτησεις αλλα η τ@υλ@ που με επιασε μολις ειδα το mini δεν με αφηνει να εκφρασω τις υπολοιπες.Καμια σελιδα με τα παντα γυρω απο το Mini Που θα βρω??Α κ τελος,ναι Macs Rule γιατι πολυ απλα ειναι μπροστα απο ολα τα υπολοιπα.Κ οσο για γιδια που λετε,για κοιταξτε windows 3.1 κ πειτε μου ποιο γιδι τα εφτιαξε κ ποιανου το λειτουργικο αντεγραψε.Για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλαιοτεροι.Κ οσο το κοστος ειναι υποκειμενικο.Ο G4 ειναι 64 Bit.Κ επεισης αρκετοι Mac εχουν παθητικα συστηματα ψυξης αρα 100 και βαλε προβληματα που εχουν ολα τα αλλα PC δεν τα εχουν οι Mac.Τελος αν δεν σας πειθει τπτ απο ολα αυτα τσιπηστε με 1000 ευρω τον καινουριο επεξεργαστη της Intel,Amd κ ελατε να μου ξαναμιλησετε σε 5 χρονια που εγω θα ειμαι μουρατος με το Mini μου κ εσεις θα αναζητατε λεφτα για την μαγικη λεξη αναβαθμιση.ΑΑΑ.Καπου ειχα δει ενα αρθρο για εξομοιωση MacOS X σε AMD Athlon 64.Aν το ξεθαψω θα το postαρω μπας κ οσοι ανηκουν στην προνομοιουχα κατηγορια των 2^6 Bit ξεστραβωθουν(χωρις παρεξηγηση αλλα οι Mac ειναι η καψουρα μου οπως πολλα αλλα πραματα).

Τα σέβη μου.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia to Mac Mini den einai mia kali FTHINI lusi gia HTPC? Einai kompso kai ikano gia na treksei ta panta. Synama deinei tin eukairia se kapoion poy den exei asxolithei me ton peroboito kosmo twn Mac (opws egw!) na to kanei...

Δημοσ.

sigoura kai gi'auto i apple ekane mia tetoia kinisi oste na apoktisei megalytero meridio agoras. gia kapoion pou thelei na ginei katoxos enos mac einai mia kali lysi an kai oxi toso fthini an to paraggeileis me ola ta extra. gia emena pantos opoio apo ta dyo montela kai na dialekseis tin parapano mnini tin xreiazetai.

Δημοσ.

Εγω εχω απλα να πω οτι το πηρα χτες, και το ερωτευτηκα. Δεν αντικαθιστα το Pc, οχι αμεσα τουλαχιστον αλλα ειναι καταπληκτικο μηχανακι!

Δημοσ.

Απο την Document ΕΠΕ. Ειναι κοντα στην rainbow. Η αληθεια ειναι οτι μου ειπανε οτι εχουν εξαιρετικα περιορισμενα κομματια και οτι μου κρατησαν ενα με τη δεσμευση οτι θα παω να το παρω μια συγκεκριμενη ημερα, αλλοιως θα το δινανε αλλου. Αξιζει η αναμονη παντως :)

Δημοσ.
http://www.byodkm.net/ Μια σελιδα σχετικα με Macmini το οποιο ειναι και μια ευκαιρια για ολους εμας του κακομοιρους Windows χρηστες να δουμε το φως το αληθινο.Αληθεια ποσο εχει μια αθορυβη ψυκτρα μαζι με αθορυβο τροφοδοτικο για PC;Λογικα μισο Macmini.Εχω βαρεθει να επισκεπτομαι καθημερινα Norton για ενημερωση και Ad-Aware.
  • Super Moderators
Δημοσ.

opws kai na to kanoume se sxesh me usa to mac mini edw sto Ellanta einai pio akrivo...kai to spasimo einai oti sto site ths Rainbow den einai me FPA oi times...eleos...tespa...pantws to 12ari Powerbook ths Apple mou fwnazei "agorase me"! :P

Δημοσ.

PC = personal computer. Το mac τι είναι? Δεν είναι personal computer? Άλλο αν έχει επικρατήσει το συγκεκριμένο όνομα για PC αρχιτεκτονικής x86....

Δημοσ.
PC = personal computer. Το mac τι είναι? Δεν είναι personal computer? Άλλο αν έχει επικρατήσει το συγκεκριμένο όνομα για PC αρχιτεκτονικής x86....

Ola personal computers einai..kai server na stisw sto spiti mou pally personal computer tha einai... stis onomasies tha kolisoume?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...