Προς το περιεχόμενο

Apple MAC mini

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ένα απλό USB Hub που όμως έχει και ενσωμετωμένους μετατροπείς από PS/2 σε USB. Ψιλο-noname είναι. Πάνω του γράφει "Connectland mini docking station".

Η USB κάρτα ήχου είναι ακόμα πιο no-name μιας και το μόνο που γράφει πάνω της είναι "usb sound". Αν τη θέλεις μόνο για σύνδεση ηχείων είναι περιττή, μιας και το mac mini διαθέτει ήδη στερεοφωνική έξοδο ήχου πολύ καλής ποιότητας. Εγώ την πήρα για την είσοδο του μικροφώνου και μόνο.

Στο κουτί της, το μόνο αναγνωριστικό είναι το model number που αναφέρεται ως 280B και σε άλλο σημείο ως HE280B. Τα windows την αναγνωρίζουν ως C-Media USB Audio ενώ το macOS ως C-Media USB Headphone Set

Και το USB Hub και την κάρτα τα πήρα από ένα μικρό μαγαζί στη Στουρνάρη, το Future Systems (απέναντι από το Πλαίσιο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σ' ευχαριστώ και πάλι, εβλεπα αυτή τη στεροφωνική έξοδο στα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είχα ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για το συνηθισμένο "καρφί".

Τα υπόλοιπα θα τα ψάξω, αν και για το hub, βρήκα και μιά "επώνυμη" παρόμοια λύση.

Νάσαι καλά.

Τα υπόλοιπα θα τα ψάξω, αν και για το hub, βρήκα και μιά "επώνυμη" παρόμοια λύση

Όχι απλώς παρόμοια. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να είναι το δίδυμο αδερφάκι αυτού που έχω εγώ. :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...