digitalsoul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 paidia perimenw na mou erthei o mac mini G4 1.4 80 gbHD den exw poly sxesh me mac alla panta hthela ena apo palia pia einai h gnwmhsas gia to mac mini kai genika gia to mac os x????? san mia prwth epafh me to mac mini pou eixa sto applestore akadimias xetrelathika design super super super kai to mac os poly kalo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DECIBELAKIAS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 μην το σκεφτεσαι καθολου.ολα τα mac ειναι τελεια.εγω πηρα περυσι ενα ibook το οποιο το ειχα παρει να εχει cd rom μονο (μεγαλη μαλακια). τελικα το πουλησα αν και καταευχαριστημενος, και πηρα ειναι powerbook 12αρι τελευταιας φουρνιας.αστερι νκαι παλι αστερι.τωρα ετοιμαζομαι να αντικαταστησω το pc με ενα mac mini.θα το καταευχαριστηθεις λεμε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 einai oti prepei gia deutero mixanima kai otan doulepseis me to mac os tha ta xaseis. ego mallon tha to xtypiso to kalokairi gia na to exo ellada. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Όταν έκανα την παραγγελία μου είπε ο πωλητής ότι το mini mac δεν ανοίγει για να του προσθέσεις πράγματα (πχ να αντικαταστήσεις την μνήμη με μία μεγαλύτερη) Ξέρετε τίποτα γι’ αυτό Έχω αρκετές μνήμες για να το πάρω με 512 και έτσι αρκέστηκα στα 256 με σκοπό να την αλλάξω μόνος μου. Σε φωτογραφίες της μητρικής πάντως το είδα με απλές μνήμες DDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valotas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Πέταξέ του και ένα linuxάκι πάνω και θα είναι κουκλί! Χωρίς πλάκα τώρα έχει κανείς προσπαθήσει να το κάνει; αποτελέσματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 kai kati allo ftiaxte vre paidia kai ena forum me mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_Grego Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Sto mac mini mporeis na allaxeis thn mnhmh. Yparxei ena afierwma sto anandtech EDW pou allazei thn ram se OCZ 512mb. To mono kako einai pws exei mono 1 DDR slot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 kai kati allo ftiaxte vre paidia kai ena forum me mac digitalsoul υπαρχουν: http://www.helmug.gr (Η "επισημη κοινοτητα" των Εληνων Χρηστων Macintosh... Για καποιον λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει, δε δεχονται εγγραφες νεων χρηστων!!!) http://www.macloaded.gr (Κορυφαιο!!!) http://www.greekapple.com (Ανερχομενο, αλλα ακομα με μικρη συμμετοχη) Ειχα ανοιξει ενα topic πριν λιγο καιρο "Macintoshαδες του insomnia ενωθειτε" αλλα δεν απαντησε πολυς κοσμος :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 wraio to Mac OS X...alla to Mac Mini sux...an einai na pareis Apple ee pare to varewn varwn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Είναι αλήθεια ότι το Mac mini είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όσους θέλουμε να αρχίσουμε με Macintosh (βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά!) και μακάρι να "πιάσει" και στην Ελλάδα, όπου το κόστος των προϊόντων της Apple είναι κατά τα άλλα απαγορευτικό. Forum για MacOS δεν πρόκειται να γίνει στην Insomnia, σας το λέω υπεύθυνα. Όλα τα λειτουργικά συστήματα καλύπτονται από το συγκεκριμένο forum, άλλωστε το MacOS έχει μικρή εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και στο forum ακόμα μικρότερη. Τα sites/fora που δίνει ο stathispap είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό Internet. Πάρτε και ένα link για ένα (απ' ότι λέγεται) καλό κατάστημα για Apple στον Πειραιά. Μην σας τρομάξει το layout, το περιεχόμενο μετράει: http://netgr.com/applepiraeus/applehome.html wraio to Mac OS X...alla to Mac Mini sux...an einai na pareis Apple ee pare to varewn varwn... Αν μου βρεις τα 2.900 ευρώ που κοστίζει το... βαρέων-βαρών ([email protected] x 2, 512MB RAM, 160GB HDD, DVD-R, ATI Radeon 9600XT) εγώ υπόσχομαι ότι θα εγκαταλείψω τα όνειρα για τον Mac mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 man kai tsampa na mou to edinan den 8a epairna 8a sto xariza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Exw edw kai ena xrono ena powermac g4 me 1gb / DDR 333Mhz kai 2 diskous Eimai para poly eyxaristhmenos , den exei kamia sxesh me pc kai windows To mac os X einai poly sta8ero leitourgiko XWRIS ayto na shmainei oti den kollaei kamia fora. To mac mini einai fantastiko , an den eixa kanei kati agores teleytaia 8a to eixa xtyphsei kai as exw thn idia cpu sto powermac , to mege8os tou einai apisteyto!! Aksizei paidia na parete ena mac pantws! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis__ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Egw briskw ypervolika ta lefta gia ena Mac. Dhladh to mac mini, pou den pairnei kammia anabathmish, se ti tha xrhsimeusei? Ti tha mporeis na kaneis, pou den to kaneis me to pc? Akouw pollous na lete, an asxolitheis me Mac, tha patheis plaka klp klp. Please dwste merika paradeigmata. Aples leitourgies estw tou leitourgikou tous. Gia to mono pou dexomai ta Mac einai gia kapoia multimedia applications, kai internet. Tpt allo... oute programming, oute gaming, oute tin poikilia apo programmata pou yparxoun diathesima gia windows kai linux. Alhtheia meta ta 3 xronia, pou tha sou kratisei, tha tou allakseis CPU kai motherboard? 'H tha xreiastei na agoraseis olokainourio, gia na xeis kai new design fysika. Mporei na akoustei ligo sklhro auto, alla i Apple mallon apeuthinetai se provata, otan 2005 poulaei systhmata me xamhla specs se ekswpragmatikes times. Gia opoion thelei na koitaksei, as paei sto apple store, 1500$ me 80gb hdd, kai 256ram. Oso gia ta Ipods pou exei gemisei o kosmos, ta mini exoun 4gb, gia tin akriveia 3.7gb se windows systhma, enw alles etaireies parexoun proionta me 20gb, se idia i fthinoterh timh. Alla mallon oi agorastes tous, theloun na nai tis "modas". Telos pantwn, dikaiwma tou kathenos na agorazei auto pou tou aresei, egw eipa tin proswpikh mou gnwmh gia ta Apple proionta, kai fysika pote den tha agoraza kati apo auta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Gia to mono pou dexomai ta Mac einai gia kapoia multimedia applications' date=' kai internet. Tpt allo... oute programming, oute gaming, oute tin poikilia apo programmata pou yparxoun diathesima gia windows kai linux. [/quote'] Photoshop, Office, QuarkXPress (μόνο λίγοι από τους κολοσσούς που κυκλοφορούν). Όσο για τα προγράμματα του Linux: http://fink.sourceforge.net/ Τόνοι GPL'd software ported στο MacOS X. Προσωπικά δεν έχω "δουλέψει" ποτέ με Mac, έχω κάνει όμως administration σε Server με Dual G4 και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα μηχανήματα είναι αιώνες μπροστά. Όταν εν έτει 2004 ο Dual G4 στα 400 MHz (5 ετών) φορτώνει το τελευταίο λειτουργικό της Apple πιο γρήγορα απ' ότι φορτώνει ο 2400+ της αδερφής μου τα XP τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά. Ναι, τα περισσότερα μηχανάκια της Apple δουλεύουν αξιοπρεπώς και 4 και 5 χρόνια μετά. Και όχι, δεν μπορείς να συγκρίνεις τα specs, μιλάμε για διαφορετική αρχιτεκτονική τελείως και για άλλες απαιτήσεις. Μη λέμε ότι θέλουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 swstos kai o apoikos , douleyei to mhxanhma kai sy axioprepws gia 4-5 xronia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.