Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Οταν εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη προστασια δεν με αφηνει να δω σελιδες στο internet και δεν μπορω να παρω τα email μου.Ο msn δουλευει κανονικα...Αν την κλεισω ολα δουλευουν κανονικα...Τι φταιει ??? Ευχαριστω.
whiteman7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 gianni ego den exo kanena problima stin kiriolexia...ola energopoiimena kai ok. ti browser xrisimopoieis kai to e-mail sou einai pano se isp?
Gigenis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Κάποια ρύθμιση από το ενσωματωμένο Firewall πρέπει να είναι. Δεν το έχω πλέον εγκατεστημένο και δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις του για να σου πω. Ψάξτω και όλο και κάτι θα βρεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 gianni ego den exo kanena problima stin kiriolexia...ola energopoiimena kai ok.ti browser xrisimopoieis kai to e-mail sou einai pano se isp? Χρησιμοποιω τον ie και τα email ειναι πανω σε web host (εχω δικο μου domain)....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Κάποια ρύθμιση από το ενσωματωμένο Firewall πρέπει να είναι. Δεν το έχω πλέον εγκατεστημένο και δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις του για να σου πω. Ψάξτω και όλο και κάτι θα βρεις. Και με κλειστο firewall οπως μου προτειναν και απο την pandasoftware Hellas αλλα με ανοιχτη την προστασια για υιους παλι δεν δουλευει....Κριμα τα 49 ευροπουλα!!!!!Και μετα σου λενε οχι στο παρανομο software....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Συνεχεια..... Επανεφερα το pc με ghost 5 μερες πισω...Απαγκατεστησα το panta antivirus 2004 εβαλα το titanium 2005 και ολα ειναι ΟΚ...Για την ωρα !!!!! Ghost...και ξερο ψωμι !!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Αλλο προβλημα τωρα.... Μου μπλοκαρει τα εξερχομενα μυνηματα στο outlook express...Τα εισερχομενα ειναι ΟΚ.... :evil: :evil: :evil:
anaxiopistos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Γιαννη στειλτο στην χωματερη,το ειχα και εγω το 2005 και ηταν ολο προβληματα.Εβαλα το Kasper και σερφαρω ησυχος.
manosloumb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει κάποια περίπτωση να έχεις μπλοκάρει κάποιο service του Panda με το Firewall? Δεν έχω Panda και δεν ξέρω τα service, πάντως στην περίπτωση του Norton ακούει στο όνομα ccApp.exe . Αν το μπλοκάρεις με το firewall, στέλνεις mail στου κουφού τη πόρτα. Ψάξ΄το.
nimik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Σκεψου αν εγκαταστησες καποιο προγραμμα προσφατα,ειχα το ιδιο προβλημα με σενα πριν μερες με το NIS 2005 κι εφταιγε ενα προγραμμα που ειχα βαλει (ISP Monitor) ,αφου το εβγαλα ολα καλα και παλι!
africa_twin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Κι εγώ με το Panda 2005 (Titanium + Platinum) είχα παρόμοια προβλήματα! Τα πέταξα και ησύχασα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Εβγαλα κι εγω το titanium 2005 και εβαλα το antivirus 2004 που δεν μου εκανε προβληματα καθολου... :razz: :razz: :razz:
georgepao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Το panda 2005 Titanium μου έκανε πρόβλημα και εμένα το έβγαλα και όλα καλά. Τώρα αγόρασα το norton internet security και όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν !!
Adavis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Εβγαλα κι εγω το titanium 2005 και εβαλα το antivirus 2004 που δεν μου εκανε προβληματα καθολου... :razz: :razz: :razz: OK με τα εξερχόμενα τώρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 OK με τα εξερχόμενα τώρα; Ναι κανενα προβλημα τωρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.