netter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Hello insomniacs! Εχω το εξής πρόβλημα! Laptop: Gericom DVD-RW drive: Toshiba SD-R6012 Γράφει κανονικά ta DVD-rw αλλά όχι τα dvd-r τα οποία ενώ φαίνεται ότι ολοκληρώνεται καλά η εγγραφή...δεν τα αναγνωρίζει μετά και μπορώ να ξαναγράψω επάνω τους !!!! Έχω δοκιμάσει latest Nero and Alcohol αλλά τίποτα! Να το ξεγράψω το drive???
Shineboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 To συγκεκριμένο drive γράφει μόνο σε 1χ ταχύτητα τα δισκάκια μήπως φταίει αυτό; τι μάρκα dvd-r δισκάκια χρησιμοποιείς; δοκίμασε κάποιο επώνυμο χαμηλής ταχύτητας (4χ ή μικρότερης αν υπάρχουν ακόμα). Το επανεγγράψιμο που σου το γράφει κανονικά τι μάρκα είναι; ψάξε και στο Internet μήπως υπάρχει καινούργιο firmware για το toshiba
netter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Λες να φταίει η μάρκα? Τα dvd-rw ειναι ΤDK ενω τα απλά DVD-r που χρησιμοποιώ (8χ) είναι No-name.. ΘΑ δοκιμασω να γράψω με επώνυμο χαμηλής ταχύτητας! I will let you know! Thanks! P.S.Firmware??? Ι αm scared!
palawiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=14&manufactor=31 Αν σε βοηθούσαν οι αναβαθμίσεις από εδώ με ευθύνη δικιά σου;
eurander Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μηπως μπορει να γραψει DVD-rw, DVD+r, ... αλλα οχι DVD-r ; Δεν ξερω αν στεκει αυτο, αλλα το dvdr στο laptop ενος φιλου μου ειναι toshiba και ενω μπορει να γραψει dvd+r, δε μπορει να γραψει dvd-r. Αν ειναι ετσι, μαλλον δοκιμασε firmware update...
netter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μηπως μπορει να γραψει DVD-rw' date=' DVD+r, ... αλλα οχι DVD-r ;Δεν ξερω αν στεκει αυτο, αλλα το dvdr στο laptop ενος φιλου μου ειναι toshiba και ενω μπορει να γραψει dvd+r, δε μπορει να γραψει dvd-r. Αν ειναι ετσι, μαλλον δοκιμασε firmware update...[/quote'] Ίσα ίσα που τα dvd+r δεν τα διαβάζει καθόλου!
netter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Ok!!! Telika katafera na grapsw epwnyma (4x) diskakia! Telika ta discakia eftaigan! "First test, then ask!" Thanks guys!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.