Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Ρε Σταθη δεν ειναι θεμα ειρωνιας ...<BR>Ειναι σαν να βγαινει καποιος και να λεει :<BR>"Δημιουργησα το αεικινητο στη γη" = πραγμα εξ'ορισμου των φυσικων νομων αδυνατο<BR>Οταν εγω δε ξερω για κατι δε μιλαω αλλα ενημερωνομαι πρωτα. <BR>Απο πηγες ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. Δεν παιρνω σαν αξιοπιστο οτι βρω μπροστα μου. Ξεκιναω απο το κοινα αποδεκτο πρωτα. Αλλιως δε ξερεις που οδηγεισαι. Στη γνωση ή στη πληρη πλανη.<BR>Οταν ολος ο (ελληνικος) επιστημονικος κοσμος εχει αποριψει καποιους δηθεν επιστημονες (με πτυχια στυλ Κοσκωτα) δε μπορεις να βγαινεις εσυ που εισαι στο Λυκειο (στην αφετηρια της μορφωσης σου) και να μιλας για ηλιθιους, ασχετους κτλ οποιον σου λει κατι που διαφωνεις. <BR>Ξεκινα πρωτα απο τις καταξιωμενες επιστημονικες αποψεις, σπουδασε, μελετησε κι οταν εισαι σε θεση να κρινεις τοτε απεκτησε αποψη για τοσο σοβαρα πραγματα.<BR>Γιατι εδω πια δε μιλαμε αν οι Αλβανοι ειναι κλεφτες ή πια κυβερνηση κανει καλα τη δουλεια της, μιλαμε για τα θεμελια της ζωης της ιδιας
fkkso Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Επιτέλους ευτυχώς αποφασίσαμε να μιλήσουμε σωστά και δημοκρατικά!!! Δεν είναι καλύτερα έτσι?<BR>Και τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσω...<BR>Sonic: Φίλε εσύ σίγουρα ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα Το γεγονός ότι σπουδάζεις βιολογία σημαίνει ότι αυτά που λες είναι πράγματι αποδεδειγμένα. Και τα περισσότερα τα δέχομαι. Θα διαφωνίσω όμως σε κάποιο σημείο: Δεν είναι όλες οι φυλές Homo Sapiens. Δεν μπορώ να το στηρίξω διότι δεν θυμάμαι πού το διάβασα αλλά κάπου είδα οτι οι αλβανοί είναι Νεατερντάλιοι. Δεν ξέρω όμως κατά ποσον αληθευει γι'αυτό και δεντο χρησιμοποιώ ως επιχείρημα. Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς ότι είναι πολύ δύσκολο ένας λευκός όπως εσύ κι εγώ επειδή πήγε σε κλήματα θερμότερα και με περισσότερη ηλιοφάνεια να έγινε νέγρος!!! Εννοείται πως οι εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες είναι σε έναν τεράστιο β
Imagine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Φίλε Στάθη,<BR>Όταν υπάρχει κάτι το οποίο έχει αποδεικτή και η απόδειξη αυτή έχει γίνει δεκτή από το σύνολο σχεδόν της επιστημονικής κοινότητας δεν επανεξετάζεται εκτός και αν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που ενδεχομένως το ανατρέπουν. Εσύ από ότι φαίνεται δεν το καταλαβαίνεις αυτό και εμμένεις στην εντύπωση ότι κάποια ευρήματα «θάβονται» εσκεμμένα από μία «κλίκα» ανθρώπων που ελέγχουν τους επιστήμονες και το έργο τους<BR>Εγώ που σε παρατηρώ όμως διακρίνω μία απελπισμένη προσπάθεια απόδειξης πραγμάτων που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα παρά την ματαιοδοξία ορισμένων που θέλουν με το ζόρι να αποδείξουν την ανωτερότητά τουςόχι να έχω άδικο σε αυτό που λέω θέλω να το αποδείξειςδηλαδή τι περιμένει ο Α ή ο πάνω στην θεωρία του ότι είμαστε αυτοδημιούργητοι, μοναδικοί; Τι παραπάνω από δικαίωση της ματαιοδοξίας και των προσωπικών του φιλοδοξιών για αναγνώριση και δόξα ή ακόμα και χρήμα; Τι και αν είμαστε πράγματι «οι πρώτοι», «οι καλύτεροι», τι αλλάζει αυτό; Θα αποκτήσουμε το σεβασμό των άλλων λαών; Θα μας συμβουλεύον
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2000 Ακου Σταθη υπαρχει κατι ακομα που αγνοεις περι επιστημονικων θεματων (και ειναι φυσικο) και πρεπει να το καταλαβεις για να κινηθει η συζητηση σε σωστο δρομο.<BR>Θα προσπαθησω να το δωσω οσο πιο εκλαικευμενα γινεται, ετσι κι αλλιως οι σπουδες μου ηταν τεχνολογικες και οχι ανθρωπιστικες ή φυσικων επιστημων αλλα ο τροπος σκεψης και η μεθοδολογια ειναι οι ιδιες παντου.<BR>Σε ελαχιστες περιπτωσεις υπαρχει στις μερες μας παρθενογεννεση μιας ιδεας ή θεωριας και αυτη πολλες φορρες αποδεικνυεται λαθος (ή και απατη, βλεπε ψυχρη συντηξη).<BR>Παντοτε η γνωση στηριζεται σε κεκτημενα εδαφη. Ετσι καθε επεκταση ή βελτιωση ή προσθηκη σε μια θεωρια απο εναν ή συνηθως απο μια ομαδα επιστημονων δημοσιευεται στην επιστημονικη φορα ωστε να γινει ο ελεγχος για την ορθοτητα της, η κριτικη και φυσικα να επαληθευτει πειραματικα.<BR>Δε μπορει ο καθενας στυλ Εριχ Φον Ντενικεν να δηλωνει οτι θελει με θεωριες διατρητες απο παραλειψεις και ανακριβειες και αφου απορριπτεται απ'ολους να θεωρειται απο καποιους "σοβαρος και καταξιωμενος".<B
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 EILHKRINA PAIDIA DEN KTALABAINW GIATI TOSH SIZYTHSH GIA TOUS ARXAIOUS ELLHNES KAI PIOI HTAN!WRAIA H PARADOSH KAI H ISTORIA ALLA AUTO POU SHMERA PROBALOUME STON EKSW KOSMO EINAI MIA ELLADA SE APOSIN8ESH.MIA ELLADA YPOANAPTYKTH POU APO MONH THS DEN MPOREI NA KATAFEREI SXEDON TIPOTA.BLEPW KA8HMERINA ELLENES ATOMHKISTES,DIEF8ARMENOUS KAI ME ENTONA TA XARAKTHRISTIAKA ALLWTRIOSHS.LYPAMAI OTAN PSOSPA8OUME NA STHRIKSOUME THN ANWTEROTHTA TA MAS BASH TWN KATAKTHSEWN TWN ARXAIWN ELLHNWN.AUTO POU ME ENDIAFEREI EINAI OI NEOELLHNES,KAI GIA NA PAEI MPROSTA AUTH H DYSTHXH XWRA PREPEI NA APALLAGOUME APO SYMPLEGMATA ALAZWNIAS KAI PSEUTOYPERHFANIAS.OLOI OI AN8RWPOI EINAI ISOI ME KOINH KATAGWGH!!!ETSI TOULAXISTON LENE TA BIBLIA THS IATRIKHS POU DIABAZW STO PANEPISTHMIO.OSO GIA TOUS DIAFOROUS EPISTHMONES POU ENFANIZONTAI KATA KAIROUS KAI PROSPA8OUN NA APODEIKSOUN THN ANWTERWTHTA TOU ELLHNIKOU EN8OUS,PISTEUW OTI LITOURGOUN SKWTADISTIKA KAI ME DIAFORES YPOULES SKOPIMOTHTES KAI KINHTRA.STA8H(ETSI DEN SE LENE?) LYPAMAI GIA TIS APOPS
gotchagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><B>Εισαι 16 χρονων και ασχολεισαι 10 χρονια με την ιστορια απ'οτι διαβαζω...<BR>Δηλαδη απο 6 χρονων απ'οτι καταλαβα...<BR>Απο που ξεκινησες να διαβαζεις ιστορια, απο το Looky Look ή τη Matilda?<BR>Μαλλον εχεις μπερδεψει τις σελιδες του βιβλιου (οχι της ιστοριας...)<BR>Συμβουλη : Ψαξε μερικα πραγματα γιατι με αυτα μπορει να πουλας εφε στους συνομηλικους σου αλλα δε μπορεις να "σταθεις" πουθενα αλλου χωρις ειρωνικα χαμογελα.<BR>Τελεια και παυλα απο εμενα.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Καλά και σένα τι να σου πω τώρα? Μήπως είσαι στην ηλικία του Στάθη? Αν είσαι μεγαλύτερος, τότε έχεις μείνει σίγουρα στην ηλικία του Στάθη (μην πω μικρότερος).<P>Ευτυχώς που έβαλες τελειά και παύλα γιατί θα μας καράφλιαζες τελείως τώρα..
gotchagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Gl0bAlZer0:<BR><B>AAAAAAAAA!!!kai to priktologio pou grafeis iapwnes to eftiaksan!an perimenes tous ellhnes oute thlewrash den 8a eixes!!!!<BR>byeeee</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Αν δεν υπήρχαν φίλε μου όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί (ο Ελληνικός και όλοι οι υπόλοιποι) σήμερα ούτε ο Στάθης αλλά και ούτε <B>ΟΛΟΙ ΜΑΣ</B> δεν θα είχαμε πληκτρολόγιο, υπολογιστή οθόνη και εσύ θα καθόσουν στα δέντρα...<P>Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που είπα..
imported_Dimitris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Το σίγουρο είναι ότι όλες οι τεχνολογίες και επιστήμες του σήμερα εξελίχθηκαν με βάση τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. <BR>όποιος ξέρει sites με θέματα φιλοσοφίας όπως τις φράσεις που αναφέρει ο imagine θα μπορούσε να τα δημοσιεύσει, είναι πολύ ενδιαφέροντα. Επίσης κάποιο site με αφιέρωμα στον Διογένη. Ψάχνω αρκετό καιρό και δεν έχω βρεί.<BR>Και μην ξεχνάτε και τις λαικές μας παροιμίες τις οποίες έχουν βγάλει οι σύγχρονοι Έλληνες και είναι γραμμένες μέσα απο την ζωή.<P>Να φοβάσαι τα γεράματα γιατί δεν έρχονται μόνα<BR>Σε φίλο δάνεισες, ψάξε για άλλο φίλο<BR>Έκανες καλή θυγατέρα, έκανες καλή μάνα<BR>κ.α.<BR>Μήπωε ξέρει κανείς και κάποιο site με παροιμίες?<P><BR
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Προς gotchagr :<BR>Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο !!!<BR>Δε φταιει κανεις αλλος παρα μονο εγω που ασχοληθηκα σε συζητηση με μαλακιες.<BR>Γιατι με του λογου σας ειναι σα να μιλας με τοιχο. Περαστικα σας.<BR>Προς imagine :<BR>Γνωμη μου ειναι πως χανεις το χρονο σου συζητοντας μαζι τους (τους ;;; αληθεια ποιος ξερει με ποσα nick μπαινει ο καθενας εδω...
fkkso Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2000 Δεν πιστεύω να υπονοείς κατι Τάσο??? Εγώ δεν έχω τη νοοτροπία κάποιων ουτε παίζω πουστιές του τύπου "Περισσότερα nicks για να φαινόμαστε περισσότεροι". Αν το είπες για μένα θα σε παρακαλούσα να αναιρέσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.