Προς το περιεχόμενο

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση των...

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω αυτό το topic γιατί έχω πραγματικά κουραστεί να μιλάω για πολιτικά θέματα σε ασχετα με το θέμα topics. Λοιπόν, όπως κάποιοι έχουν το δικαίωμα να γράφουν για καφενεία φιλάθλων κλπ, έτσι το έχω κι εγώ να γράφω για πολιτική, μια και είναι πολύ πιο εφαρμοσμένη στην καθημερινή ζωή μας. Κάποιος μίλησε ότι κάνω προπαγάνδα. Τελικά την προπαγάνδα την κάνει αυτός και οι όμοιοί του, μια και εγώ μιλάω με <B>αποδείξεις και επιχειρήματα</B> και αυτός απλά βρίζει και κατηγορεί δείχνοντας το επίπεδό του. Σε τελευταία ανάλυση θα πω ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει δικαίωμα να λεει <B> ό,τι </B> θέλει, ακόμα και αν είναι φασιστικό (αν και αυτά που λέω εγώ απέχουν πολλά έτη φωτός από το φασισμό).<P>Ας βάλουμε τώρα κάποια πράγματα στη θέση των, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασυνείδητη προπαγάνδα που μας έχει κλείσει όλους τα μάτια (ή τουλάχιστον τους περισσότερους). Κατ' αρχήν ας μη μιλάμε για αλληλοεπιρεασμους πολιτισμών διότι είμαστε εμείς οι Έλληνες που γεννήσαμε τον πολιτισμό. Εκτός αν κάποιοι θεωρούν τ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

As kataferoyme na baloyme prota sthn thesh toy to Insomnia poy exei katantisei o kafenes ths gitonias kai meta mporeite na pate alloy na sizitisete/tsakothite gia ta politika kai ta athlitika sas. Den exo prosopiko problhma me kanena sas alla re paidia den exei ftiaxtei gia ayto to skopo apo oso gnorizo to insomnia.<P>------------------<BR>Filika Leonida

Δημοσ.

Ρε συ Λεωνίδα, ούτε εγώ έχω πρόβλημα με κανέναν. Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς θίγονται πολιτικά θέματα και κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο. Και όταν εκφράζω απόψεις τέτοιες αρχίζουν τις μαλακίες: φασίστας, ακροδεξιός κλπ. Αυτοί είναι καραγκιόζηδες απολίτιστοι που δεν ξέρουν καν να συζητούν. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το πει αλλά όχι να βρίσει. Εκεί ψωνίζομαι και τρελαίνομαι..

Δημοσ.

Σε αυτά τα θέματα μην δίνεις πολύ δημοσιότητα γιατί θα φανεί αυτό που φαίνεται με τους ευρωπαίους . Ψαχνουν ακόμα για την χαμένη τους ταυτότητα.<BR>Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. αυτοι που πρέπει να ψάξουν τις ρίζες τους είναι φίλε stathispap οι άλλοι.<BR><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 30-11-2000).

Δημοσ.

Στάθη, άδικα τα γράφεις... Όλο το ζουμί είναι στην φράση που είπε ο Χάρυ Κλυν (γνωστός Κομμουνιστής, να μην ξεχνιόμαστε!):<P><B>Όταν οι Ευρωπαίοι ζούσανε σε δέντρα και τρώγανε βελανίδια, ΕΜΕΙΣ είχαμε χοληστερίνη!</B><P>Γι' αυτό μην δίνεις σημασία σε ανιστόρητους κομματοταμπελάκηδες!<P>Από την άλλη, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αναμίξουμε το forum της Insomnia, με τα πολιτικά..

Δημοσ.

Μπράβο! μπράβο! σκίστους!! όλοι μαζί σου!! οργανώνω πικετοφορία στο Σύνταγμα υπέρ Πατρίδος και Θεών.<P>ΖΝΤΟ!!! ΖΝΤΟ!!! ΖΝΤΟ!!!<BR>ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΕ-ΜΕ-ΡΟ !!!!<P>Οποιος θέλει να διαβάσει πραγματικά αντικειμενικές, σωστές, ορθότατες απόψεις, μπορεί να κοπιάσει.<BR> <A HREF="http://www.bgt5.com/members/random/op1.htm" TARGET=_blank>http://www.bgt5.com/members/random/op1.htm</A> <P> <BR> Πηνελόπη, Σ' Αγαπώ. Kράτα μου μια θέση στο τρeλάδικο.<p>[This message has been edited by random (edited 30-11-2000).

Δημοσ.

Re stathispap (kai oloi oi alloi) oraia kai sosta ola ayta alla pou kolane sto olo klima tou forum? Ego basika mpeno edo gia na do themata pou exoun na kanoume me tous ypologistes... An thelete ftiaxnoume ena allo forum gia "sobares" sizitiseis... Den eimai kata tis sizitisis (antitheta eimai poli yper aytis). To insomnia exei ftiaxtei gia kapoio skopo... Min ksefeygoume..

Δημοσ.

To problhma einai oti exoyme xefigei edo kai kapies meres. Otan ta legame den mas akoyge kaneis. Tora poy mazeytikame poloi kai einai kalitero to forum (opos eipan kapioi kapote) as katsoyme na to loystoyme.<P>------------------<BR>Filika Leonida

Δημοσ.

Ρε Stathispap,<BR>Κατάλαβε πρώτα από όλα ότι τελικά το θέμα έχει κουράσει πολλά μέλη σαν τον Leon1. Πολλοί μπορεί να συμφωνούν μαζί σου, αλλά και εσύ πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι απόλυτοςαν διαβάσεις post μου σχετικά με την διένεξη για ύπαρξη ή όχι εξωγήινων ή όχι, θα καταλάβεις τις απόψεις μου γύρω από την γνώση και την ευστάθεια των επιχειρημάτων του καθενός<BR>Τώρα, για την λέξη φασισμόςπίστεψέ με ότι ξέρω πολύ καλύτερα την προέλευσή της από ότι νομίζειςπίστεψε ακόμα ότι την έμαθα πριν από εσένακάποιες λέξεις όμως ταυτίζονται με έννοιες και στην αναφορά τους δεν κυριολεκτούμε απαραίτητα π.χ. όταν αποκαλείς κάποιον «γύφτο», δεν εννοείς Γύφτο = Αιγύπτιο, δεν τον κοροϊδεύεις για την καταγωγή του, αλλά πιθανά για τις συνήθειές του, την τσιγγουνιά του ή την απλυσιά τουόπως δεν είναι όλοι οι γύφτοι βρώμικοι και τσιγκούνηδες αλλά κάποια πράγματα έχουν ταυτιστεί με την λέξη, το ίδιο συμβαίνει και με το φασισμόκαι εγώ όταν λέω κάποιον φασίστα εννοώ ότι πλησιάζει την άκρατη (όχι άκρα) δεξιά. Την ιδεολογ

Δημοσ.

Πρός stathispap:Αν και εγώ δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τους άλλους στο ότι το insomnia είναι ένα κάναλι το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα τουλάχιστον είναι ευχάριστο ότι έφτιαξες ένα δικό σου topic για να λες τις ιδέες σου και να μην γεμίζεις τα topic των άλλων!!!!<BR>Έτσι και αλλιώς δημοκρατία έχουμε δεν μπορούμε να σου κλείσουμε το στόμα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του!!!<P> <P><BR><p>[This message has been edited by Vdellas (edited 30-11-2000).

Δημοσ.

Imagine, μια ερώτηση:<P>Την ροπή ενός ανθρώπου προς την άκρα αριστερά θα μπορούσες να την αποκαλλέσεις <I>ΦΑΣΙΣΜΟ?</I><P>Και μην ρωτήσεις ποια μορφή "φασισμού" τέτοια υπάρχει... Υπήρχε επί Στάλιν..

Δημοσ.

Φίλε imagine με καλυψες απόλυτα, οσο για τις αποδειξεις τις οποιες λες οτι παραθετεις σταθη, επετρεψε μου να τις χαρακτηρισω ως οχι και τοσο αξιοπιστες.Ενα site και ενα βιβλιο του Πλεύρη(ελεος,τι περιμενες να γραψει ο πλευρης?)δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο... Εκτος απο τις πυραμιδες τι αλλο φτιαξαμε εμεις οι Έλληνες? Μηπως πηγαμε και στο φεγγαρι πρωτοι? καλα τωρα,σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Παντως δικαιολογηται φανταζομαι να θελει καποιος να νομιζει οτι ανηκει σε μια ομαδα "ανωτερη" απο τις αλλες,οτι εχει κατι παραπανω απο οοοοολους τους αλλους διπλα του.. ισως ετσι να καλυπτονται καποιες αλλες,προσωπικες ανασφαλειες που ισως εχει..<BR>για κοιταξε καλυτερα μεσα σου,τι σε ωθησε σε τετοιες αντιληψεις? τι να πω.. <BR>α κατι ξεκαρφωτο: καλα εκανες και ανοιξες ξεχωριστο topic,δεν φταινε σε τιποτα οι αλλοι... <P>[This message has been edited by mudrider (edited 30-11-2000).]<p>[This message has been edited by mudrider (edited 30-11-2000).

Δημοσ.

ΝΑ EΙΣΑΙ ΚΑΛΑ φιλε μου τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως και ακομα (περισσοτερο) μας εχουν κανει να ντρεπομαστε για τη χωρα μας, και αν μιλαμε, η γνωστη ταμπελα του εθνικιστη του λαικου mad.gif<p>[This message has been edited by xlmk (edited 30-11-2000).

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by gotchagr:<BR><B>Imagine, μια ερώτηση:<P>Την ροπή ενός ανθρώπου προς την άκρα αριστερά θα μπορούσες να την αποκαλλέσεις <I>ΦΑΣΙΣΜΟ?</I><P>Και μην ρωτήσεις ποια μορφή "φασισμού" τέτοια υπάρχει... Υπήρχε επί Στάλιν...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Πραγματικά δεν αντιλέγω. Η φιλοσοφία του Στάλιν ήταν καθαρά φασιστική και δικτατορική. ʼλλωστε και η Σοβιετική ένωση ήταν πολύ μακριά από τα όνειρα των πρώτων σοσιαλιστών...άλλωστε ακόμα και ο τρόπος μεταφοράς της εξουσίας από τα Σοβιέτ και την κατάργηση των Διεθνών Συνεδριάσεων της Κεντρικής Επιτροπής και την εκτέλεση ή την οδήγηση σε αυτοκτονία των αντιφρονούντων μελών συνηγορεί υπέρ του χαρακτηρισμού του ως δικτάτορα<BR>Για το λόγω αυτό και όσοι αναφέρονταν στις χώρες που ακολούθησαν ή αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν την Σοβιετική νοοτροπία ονομάστηκαν «χώρες του υπαρκτού κομμουνισμού». Όχι της ιδέας τουαλλά της εφαρμογής του μέσα από και για κάποιους που δεν κατάφεραν να την συλλάβουν

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν ροπή προς τις παπαρολογίες. ʼλλοι ρέπουν προς τον μπλαμπλακισμό. Πάντως λίγοι φέρουν επιχειρήματα αυτών τα οποία λένε. Βέβαια ο random δεν έχασε ευκαιρία να δείξει για ακόμη μια φορά το επίπεδό του. Και λέω: <FONT size="4">Φίλοι insomniacs (διότι φίλοι είστε άσχετα αν διαφωνούμε πολιτικά) ο random στο site του μας βρίζει. Πάτε στο link του και θα δείτε.</FONT s> Ας κάνει κάτι ο HAL9000 γι'αυτόν διότι βαριέμαι να τον βρίζω και πάλι. ʼλλωστε το φασιστικό του υπόβαθρο το έδειξε γι'ακόμη μια φορά.<P>Και τώρα πίσω στα "δικά μας". Φίλε Δημήτρη, το πρόβλημα με εμάς τους σύγχρονους είναι ότι απλώς δεν τηρούμε το "σοφόν το σαφές". Δεν με ενδιαφέρει τι έχει επικρατήσει να εννοείται με τη λέξη φασίστας αλλά τι πραγματικά σημαίνει. Έπειτα η ιδεολογία μου δεν είναι καθόλου δεξιόροπη. Αντίθετα βρίζω τους δεξιούς όπως και τους αριστερούς, μια που και οι δύο κάποιον προσκυνούν είτε αυτός λέγεται ρώσοι είτε εβραίοι είτε αμερικανοί είτε ότιδήποτε άλλο. Εσύ βέβαια είσαι φαντασιόπληκτος (και το nickname σου αυτό δ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...