_filippos_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ και χρόνια είμαι με ασύρματο Ericsson τεχνολογία Dect με μία βάση και 2 ακουστικά. Αλλά παρατηρώ πως το ένα ακουστικό αρχίζει να μην τα λέει καλά. Γενικώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απο το συγκεκριμένο ασύρματο γιατί στο παρελθόν μου έχει παρουσιάσει ουκ ολίγα προβλήματα. Αρχίζω να ψάχνω για ασύρματο τεχνολογίας Dect ωστε να μην μου πάνε άχρηστα τα 2 ακουστικά ericsson, να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης ακόμα και στην αναμονή, τηλεφωνικό κατάλογο στα ελληνικά, αντιστοίχηση τηλεφωνικού αριθμού που καλεί με το όνομα του τηλ. καταλόγου, η βάση να δέχεται καταχωρίσεις επιπλέον ακουστικών (dect), υποστήριξη ελληνικών, ανοιχτή ακρόαση, καλή αυτονομία... Και η τιμή να μην υπερβένει τα 200? ευρώ. Και φυσικά να μην είναι ericsson!
--b}{d-- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Στο λινκ που έδωσε ο manosone πιο πάνω http://www.1oneway.gr/product/product.asp?topCategory%5Fid=11&category%5Fid=35503&product%5Fid=116073 είναι το DECT CRYPTO DCT100 (57€) που μεταξύ των άλλων έχει το εξής κουφαίο: Το DCT 100 διαθέτει δρομολογητή (LCR-Least cost router) με τον οποίο, το κόστος των τηλεφωνημάτων σας μειώνεται δραστικά. Ο δρομολογητής του DCT 100 σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις κλήσεις σας μέσω των νέων εναλλακτικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος To ίδιο feature υπάρχει και στο DCT 300 (39€). Υπάρχει σε άλλες συσκευές (εκτός Crypto) το LCR;
predator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ti akribws einai ayto? prepei profanws na to ipostirizei kai to diktio, etsi??
--b}{d-- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Όχι καμία σχέση. Στο τηλέφωνο γίνονται όλα. Χοντρικά όπως το καταλαβαίνω εγώ θα είναι του στυλ: Με το που καλέσεις 69 αυτόματα θα πληκτρολογει το τετραψήφιο για τον παροχέα που έχεις διαλέξει και μετά το 69...... Κ.ο.κ για κάθε είδος αριθμού.
predator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 prepei na exeis enalaktiko paroxea diladi (telepassport klp) e siga mwre apla sou bazei aytomata ton tetrapsofio. pou einai h magkia se ayto?
--b}{d-- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Tι δεν βρίσκεις καλό δλδ για να καταλάβω. Το ότι αυτοματοποιεί μια επαναλαμβανόμενη κουραστική κίνηση ή το ότι δεν λέει γενικά να παίζεις ανάμεσα σε providers ανάλογα με το που συμφαίρει ο καθένας;
panasonic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 πιστεύω σε καλή τιμή και siemens SIEMENS GIGASET A140 Δείτε μεγαλύτερη φωτογραφία ΤΙΜΗ : ? 48.99 Σελίδα Κατασκευαστή Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο Κωδικός προϊόντος : 696005 Κατασκευαστής : SIEMENS Ευκολία σημαίνει να μην δεσμεύεσαι. Κινηθείτε ελεύθερα ενώ κουβεντιάζετε στο τηλέφωνο ή πάρτε την συσκευή μαζί σας για να είστε προσιτοί ακόμα και όταν δεν είστε κοντά. Ξεχάστε τα καλώδια κι εκφράστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα. Αναγνώριση κλήσεων Φωτιζόμενη αλφαριθμητική οθόνη Ένδειξης αναπάντητης κλήσης στην οθόνη Δυνατότητα καταχώρησης 4 ακουστικών στη βάση Τηλεφωνικός Κατάλογος με 20 ονόματα Επανάκληση 5 τελευταίων αριθμών Λίστα αναπάντητων κλήσεων 30 αριθμών Τρόπος κλήσης : Τονικό ή παλμικό σύστημα Ένδειξη Ώρας και Ημερομηνίας Πλήκτρο απενεργοποίησης ήχου κλήσης Αναμονή μέχρι 170 ώρες Ομιλία μέχρι 10 ώρες ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α 18%
predator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 siga ta ayga lew. nomiza oti ontws sou e3oikonomei lefta to TILEFONO! apla einai ena aneptigmeno speed dial.
spasoklambania Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Έχω 2 ασύρματα. Και τα 2 Panasonic. Το ένα το είχα πάρει το 2001 αν θυμάμαι καλά και το δεύτερο το 2003. Το πρώτο δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο είναι. Το δεύτερο είναι το 410 ( http://www.oteshop.gr/home/dect_pan410.htm ) . Το είχα πάρει 80 ευρώ. Όμως έχει βγει πάρα πολύ καλό. Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο σπαστικό η οθόνη του που είναι σαν τα κομπιουτεράκια τα γράμματά της... Πριν το 410 είχα πάρει ένα Philips που ήταν και αυτό φοβερό για τα λεφτά του αλλά το γύρισα πίσω γιατί όταν το σύνδεα στην βάση του άλλου Panasonic δεν έβγαζε αναγνώριση (το ίδιο και όταν σύνδεα το panasonic στην βάση του philips ) . Και τα Siemens πρέπει να είναι πολύ καλά (δεν μπορώ να πω γνώμη γιατί δεν είχα ποτέ, αν και κάποια μοντέλα με τρελαίνουν με τα χαρακτηριστικά τους ) . Αν πάρω και άλλο ασύρματο, πιθανότατα θα είναι siemens.
sarisn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ***OFF TOPIC*** Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση... ξέρει κανείς σε τί συχνότητα λειτουργούν τα ασύρματα DECT τηλέφωνα??
teo_3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μετά απο δύο εβδομάδες χρήσης του Siemens Gigaset A110 μπορώ να πω ένα πράγμα με σιγουριά. Το ασύρματο τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικό για τα λεφτά του!!! Έχει συγκριθεί με Panasonic 410 και το 430 και είναι εμφανώς καλύτερο σε ποιότητα ακουστικής. Η μπαταρία του κρατάει χαλαρά 4 μέρες (ανοιχτό και το βράδυ) και με αρκετή ομιλία. Έχω πάρει 2 συσκευές μέχρι τώρα και σκέφτομαι να πάρψ ένα και για την μάνα μου, με €25 είναι πολύ καλή προσφορά, ίσως η κορυφαία. Επείσης σε πολλά site η προτεινόμενη τιμή του είναι σαφώς ποιό ανεβασμένη απο αυτήν στην ελλάδα!!! http://se.pricerunner.com/phones/cordless-phones/175059/details http://de.pricerunner.com/phones/cordless-phones/175059/details http://www.technikdirekt.de/main/page.xp?pageid={58643F0C-9F38-42E1-A7D1-B8E01D8E5137}&SESSIONID=228209214232&DS=1&TS=1009472320&type=focus&doctype=article&focus=581593&focuslayout=full5&focuslayout=full5&history=add Υπάρχει και ένα πολύ καλό site με κριτικές και βαθμολογίες σχεδόν όλων των ασυρμάτων της αγοράς. Τσεκάρετέ το. http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/product/draadloze%20telefoon.htm
nucleuspower Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 sarisn, τα ασύρματα dect λειτουργούν στα 1.9 GHz.
mentzik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Στο e-shop έχει σε εξεφτελιστικές τιμές AEG. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν προλάβετε!!!
sarisn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 sarisn, τα ασύρματα dect λειτουργούν στα 1.9 GHz. OK thanks :grin:
manosone Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Παιδια και εγω ελεγα να παρω ασυρματο πριν καιρο,και τελικα πηρα.Ενα εχω να σας πω.Νιωθω πραγματικα την ακτινοβολια.Μεσα στο κεφαλι.Καποιος μου ειχε πει να παρω ενα ενσυρματο,με μακρυ καλωδιο,και μαλλο ειχε δικι.Σκεφτειτε το.Κινητο,ασυρματο..!Δεν νομιζω οτι χρειαζεται τοση ακτινοβολια.Καντε καλυτερα αυτο που ειπα.Ενα ευχρηστο ενσυρματο με 2 μετρα καλωδιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.