skyline_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Σε western digital δε θα πήγαινα ξανά όχι μόνο για αυτά που ακούγονται περι ωρολογιακών βομβων αλλά πιο πολύ για το θόρυβο που κάνει. Εναν 80αρη έχω jb και πραγματικά ο θόρυβος που κάνει σου τρυπάει τα αυτιά. Δε μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν και είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Απο άποψη ταχύτητας πάντως ακόμα και τώρα που χρησιμοποιώ το 95% της χωρητικότητας του πάει ΣΦΑΙΡΑ σε αντίθεση με ένα maxtor που έχω που όταν γεμίζει πραγματικα σερνεται. Ο επόμενος σκληρός μου θα ναι seagate πάντως λόγω αξιοπιστίας/θορύβου....
hyperionsky Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 skyline_gr σου τρυπάει τα αυτιά ο θόρυβος; Έχω 1 wd80jb και 2 wd120jd και είναι σχεδόν αθόρυβοι... Εξωτερικό τον έχεις;
deathlok Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 skyline_gr σου τρυπάει τα αυτιά ο θόρυβος; Έχω 1 wd80jb και 2 wd120jd και είναι σχεδόν αθόρυβοι... Εξωτερικό τον έχεις; kala kai ego ixa treis wd80gb jb kai elega pos den kanoun thorivo alla molis xamilosa anemistires alaksa trofodotiko ktl katalava pos itan sketa prionia.ektos aftou sigritika me seagate einai asta na pane.na fantasteis mou exei mini enas 80gb jb wd kai den ton bazo pano logo thorivou.
vlachaquito Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 an kai exo WD kai eimai apolyta eyxaristhmenos (den nomizo na kanei toooso thoryvo oso lete,pantos douleyei san skyli & no problem)exo akousei gia tous seagate ta kalytera...oso gia maxtor??mono an den ftaneis oikonomika na pareis kapoion apo tous allous 2, pou & se ayth thn periptosh tha sou proteina na kateveis se gb ego 2 allaksa mexri na mhn mou kaigontai
eurander Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Εγω εχω 7 WD τα τελευταια χρονια απο 10-120 G και δεν εχει χτυπησει ακομα κανενας... Τους προτεινω.
palawiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 O ένας λέει WD ο άλλος maxtor seagate και πάει λέγοντας,εγώ που δοκίμασα όλους αλλά πιο ευχαριστημένος έμεινα από samsung θα με πιστέψετε;Και όμως προσωπικά μου άρεσε ο samsung πιο πολύ από όλους τους άλλους και γρήγορος και εντελώς αθόρυβος όχι όπως ο maxtor που σε σπάει τα νεύρα με τον θόρυβο ή ο WD που χαλούσε χωρίς λόγο....
tzoykas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Seagate logw egguhshs (kai einai hsuxoi a3iopistoi). WD logw proswpikhs empeirias giati pote den eixa problhma. Auto me to 9orubo pragmatika de to katalaba ..... ektos an milas gia to moter pou kanei upsisuxno 9orubo (pou de ton katalabainw kai polu). Oso gia ta prionia .... an einai oi WD prionia oi Maxtor ti einai tote? prionokordeles? (Pote den eixa tipota pio 9orubodes kai zesto apo Maxtor).
skyline_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 itan sketa prioniaΑκριβώς αυτό..... Δεν είναι η ένταση του θορύβου που με ενοχλεί τόσο πολύ αλλα το είδος.....Δεν τον έχω εξωτερικό και επίσης αν θυμάμαι καλά τους πρώτους μήνες που τον είχα δεν έκανε τόσο πολύ θόρυβο. Το άλλο παράξενο είναι το ότι αν δουλεύει ο υπολογιστής πολλές ώρες ο θόρυβος καταλαγιαζει λιγο και γίνεται καπώς πιο μαλακός. Τι να πώ ισως να είναι ελαττωματικός η τπτ πάντως δύο χρονια τώρα που τον έχω δε μου παρουσίασε κανένα άλλο πρόβλημα.... Επίσης ζω με το φόβο μην εκραγεί κάμια ώρα με όλα αυτα που ακούω απο άλλους κυρίως για το συγκεκριμένο μοντέλο......
Panahs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, ανακεφαλαιώνοντας: Από όλα τα post, ένας σκληρός δίσκος δεν έχει κατηγορηθεί από κανέναν και όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Αυτός είναι ο Seagate. Η εγγύηση δεν μου λέει τίποτα τρομερό μιας και συμφωνώ με τον iccon ότι ο σκοπός είναι να μην χρειαστεί. Όσο για Western Digital είμαι κάτοχος ενός 80άρη σειράς JB και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Οι ελαττωματικοί όμως από ότι έχω διαβάσει ήταν αυτοί της σειράς BB (2 Mb Buffer), μάλιστα πρόσφατα πέθανε ένας τέτοιος ενός φίλου μου. Παρόλα αυτά σκέφτομαι να μεταπηδήσω σε μια άλλη μάρκα γιατί το κακό με τους WD έχει παραγίνει. Από την άλλη τους Maxtor αν και τους θεωρώ στους "φιναλίστ" ως επιλογή κάποιοι υποστηρίζουν να μείνω μακριά και αυτό με προβληματίζει… Τέλος ο σκληρός που δεν αναφέρθηκε είναι ο Hitachi. Τι γίνεται ρε παιδιά, κανείς δεν έχει Hitachi? Ένας φίλος υποστηρίζει πως είναι οι καλύτεροι. Δεν έχει κανείς προσωπική εμπειρία να μας πει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Hitachi DeathStar? AHAHAHa yeah right...
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 .oso gia maxtor??mono an den ftaneis oikonomika na pareis kapoion apo tous allous 2, pou & se ayth thn periptosh tha sou proteina na kateveis se gb giati to les ayto egw kserw oti oi WD einai oi fthinoteroi http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3%20%C4%C9%D3%CA%CF%D3&category2=SERIAL%20ATA
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Εγω εχω 7 WD τα τελευταια χρονια απο 10-120 G και δεν εχει χτυπησει ακομα κανενας...Τους προτεινω. me2
clairvoyant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Η εγγύηση θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Κάνε στην άκρη το αν θα τη χρειαστείς ή οχι, και αναρωτήσου: γιατί η Seagate έχει τα κότσια να δώσει 5 χρόνια εγγύηση ενώ οι υπόλοιπες δίνουν 3; Εσύ θα έδινες ποτέ 5 χρόνια εγγύηση σε ένα προϊόν σου αν δεν ήσουν απόλυτα σίγουρος γι' αυτό; Δεν νομίζω
tzoykas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Η εγγύηση θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Κάνε στην άκρη το αν θα τη χρειαστείς ή οχι, και αναρωτήσου: γιατί η Seagate έχει τα κότσια να δώσει 5 χρόνια εγγύηση ενώ οι υπόλοιπες δίνουν 3; Εσύ θα έδινες ποτέ 5 χρόνια εγγύηση σε ένα προϊόν σου αν δεν ήσουν απόλυτα σίγουρος γι' αυτό; Δεν νομίζω Συμφωνώ απολύτως με αυτή τη λογική αλλά μόνο για τα εν λόγω προϊόντα, επειδή δεν έχουν servicable parts. Όπως το παίρνεις έτσι το αφήνεις. Γιατί και η Huyndai δίνει 7 χρόνια εγγύηση στα αυτοκίνητα αλλά ... είναι καθαρά τρόπος προσέγγισης του αγοραστή και όχι ουσιαστικό προτέρημα. Και επίσης δε καταλαβαίνω όλους αυτούς που λένε ότι δεν έχει σημασία η εγγύηση γιατι αν τη χρειαστείς δεν έχει νόημα. Πρώτα για το λόγο που ανέφερε ο clairvoyant και μετά γιατί πλήρωσα και ξέρω ότι θα πάρω κάτι πίσω έστω και άδειο. Άλλωστε κανείς δε μας λέει ότι η εγγύηση καλύπτει τα δεδομένα. Α! και οι maxtor συνήθως είναι οι ακριβότεροι και οι Seagate οι φθηνότεροι. Φιλικά Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.