poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 mporei kapoios na moy pei pos allazei to wep kai pos kleidonei ena adyrmato router? eyxaristo μπαινεις στο μενου του ρουτερ και στην καρτελλα για το ασυρματο και βαζεις απο εκει κλειδωμα.τωρα αναλογως τον ρουτερ 8α βρεις στο manual που [πας ακριβως αλλιως πες μας τι ρουτερ εχεις.καλως ηρθες στο φορουμ. update:Εδωσα απο την αρχη στατικη ΙΡ:192.168.1.6, παω μεσα απο το ρουτερ, ανοιγω την 16χχχ σε ΤCP (μονο) με καρφωτη την παραπανω ΙΡ,βαζω την ιδια θυρα και στο μτορρεντ και εχω πρασινο εικονιδιο! Το upload τερματιζει (23kbps) το download ομως ειναι κολλημενο στα 15kbps.Τα νευρα μου! Firewall router ανοιχτος Firewall Win XP ανοιχτος αλλα με exclusion στο utorrent Απενεργοποιημενο απο παντου το Upnp ( α.απο τον ρουτερ-εχει επιλογη,β. απο τα exceptions του winxp firewall, γ.Απο το μενου των επιλογων του μτορρεντ). Μονο την ασφαλεια απο το site της otenet δεν μπορεσα να κλεισω γιατι δεν εβρισκα την επιλογη,εχει κανεις λινκ? Τι συμπερασμα βγαζεται ρε παιδια? Να δοκιμασω και το bitcomet? Παω επισης να διαβασω την σελιδα με τις ρυθμισεις στο μτορρεντ μηπως μου εχει ξεφυγει κατι. για να εχει γινει πρασινο εισαι οκ.κατεβασε καποιο αλλο τορρεντ απο αλλο σιτε να δεις ταχυτητα.αν παντως σε ftp http κατεβαζεις γρηγορα τοτε ισως φτεει το συγκεκριμενο τορρεντ.λογικα η ασφαλεια 8α ειναι off για να εχει γινει πρασινο αλλα εδω ειναι το site.δοκιμασε και με azureus.κατα τα αλλα φαινεται οτι τα εχεις κανει σωστα.κλεισε και τα firewall σε ρουτερ και xp για μια ωρα για δοκιμη. http://www.otenet.gr/hd/ και μετα 8εματα ασφαλειας. Downstream Upstream SNR margin (dB): 5.6 18.0 Attenuation (dB): 52.0 31.5 Για πες βρε πουλινος ειναι χαλια?Τωρα που γραφω συνδεθηκα στα 2046.Τορρεντ σταθερα τιποτα,παω να δω την σελιδα του ΟΤΕ που μου ειπες. τα νουμερα ειναι ετσι και ετσι.52 attenuation ειναι αρκετα μεγαλο και το 5.6 margin down ειναι οριακο.αλλα αμα κατεβαζεις απο http γρηγορα τοτε εισαι μια χαρα.δοκιμασε και απο αλλους trackers .σε μερικους trackers γραφει και ταχυτητα που μπορεις να παρεις το αρχειο.
hexenlord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τα attenuation και margin σε downtream γινεται να βελτιωθουν με software ή hardware? Η απλα ειναι ετσι η γραμμη μου λογω αποστασης απο το κεντρο, γης ή και γω δεν ξερω τι αλλο? Παντως ναι τωρα χτυπαω και απο Public servers (torrents) 190kbps. Eυχαριστω Pouline,θα τσεκαρω κια μια τελευταια το site της οτενετ. Πς.Στο 360 μου να δωσω και εκει μια καρφωτη ΙP?και να ανοιξω μετα την θυρα 3074, ή να το αφησω ως εχει (ολα αυτοματα, συνδεση wireless)?Γενικως ποτε κατεβαζω/παιζω απροσκοπα και ποτε με πεταει εξω καθε 30 λεπτα.
poverinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά έχω vista ultimate και έχω βάλει ασύρματο router linksys wag200g.to πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω ανοίξει port και έχω βγάλει το firewall και από το router και από το "αντιβιρους" αλλα και από τα vista το router μπλοκάρει το bitcomet και δεν ανεβάζει καλη ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τα attenuation και margin σε downtream γινεται να βελτιωθουν με software ή hardware? Η απλα ειναι ετσι η γραμμη μου λογω αποστασης απο το κεντρο, γης ή και γω δεν ξερω τι αλλο? Παντως ναι τωρα χτυπαω και απο Public servers (torrents) 190kbps. Eυχαριστω Pouline,θα τσεκαρω κια μια τελευταια το site της οτενετ. Πς.Στο 360 μου να δωσω και εκει μια καρφωτη ΙP?και να ανοιξω μετα την θυρα 3074, ή να το αφησω ως εχει (ολα αυτοματα, συνδεση wireless)?Γενικως ποτε κατεβαζω/παιζω απροσκοπα και ποτε με πεταει εξω καθε 30 λεπτα. εγω γενικος ειμαι της καρφωτης Ip για να μπορω να κανω και port forward οταν χρειαστει.β. οχι δεν βελτιωνονται εκτος αν ο isp σου ριξει την ταχυτητα η βαλεις εσυ g.dmt αντι για adsl2 η adsl2+. ενοειτε οτι 8α χασεις σε ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά έχω vista ultimate και έχω βάλει ασύρματο router linksys wag200g.to πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω ανοίξει port και έχω βγάλει το firewall και από το router και από το "αντιβιρους" αλλα και από τα vista το router μπλοκάρει το bitcomet και δεν ανεβάζει καλη ταχυτητα κανε τεστ να δεις αν φαινεται ανοιχτη η πορτα.β.δοκιμασε με αλλο torrent client c.ισως το τορρεντ αυτο να πηγανει αργα.Δ.ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ το επαναφερω στα ελληνικα.απαγορευονται τα greeklish.την επομενη φορα 8α μεινει διεγραμμενο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδια!! Μολις ηρ8ε ο εξοπλισμος του Double-Play μου της HOL, ενα WiFi Router το οποιο ειναι Intracom - NetFaster! 8α το γνωριζεται στανταρ.. Δε με λετε τωρα..Το συνδεσα ολα μια χαρα..Και εχω τα 4mbit που πρεπει να εχω! Πως ομως 8α μπορουσα να κανω ενα PortForward στο uTorrent για τσιτα Downloads οπως ειχα κανει στο Fritzbox? Εψαξα στο Portforward.com και δν το βρηκα στην μερια της Intracom Εχετε καποιο αλλο Site με τον οδηγο για το συγκεκριμενο Router? Btw: Ποιο ειναι κατα την γνωμη σας πιο αξιολογο/καλυτερο Modem/Router? Intracom's NetFaster or Fritzbox? Αξιζε που το αλλαξα? Και τι αξια σε ? εχουν και τα 2? Αυτα! Thanks a whole lot in advance! We r rolling to 24mbit (ας είναι και 15!!)! Osu!! v()> Maraki..
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 καπου στο manual 8α γραφει.β.μεσα στα μενου καπου 8α υπαρχει καποιο μενου.αμα εχεις καταλαβει την λογικη οτι ειναι συνηθως στο νατ και το γραφουν ειτε port forward ειτε virtual server μετα ειναι ευκολο εκτος αν ζηταει τρελλα πραγματα.οσο για το ποιο ειναι καλυτερο δεν το εχω δοκιμασει το netfaster αλλα μονο και μονο που ειναι ελληνικο αυτο τα λεει ολα.ελληνικο και καλο δεν εχω δει.Oute το jetspeed το 8εωρουσα καλο ουτε τα crypto.οποτε σιγουρα το fritz ειναι καλυτερο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 καπου στο manual 8α γραφει. Ακυρο Το Manual του δν εχει τπτ, ειναι για L33ts φαινεται β.μεσα στα μενου καπου 8α υπαρχει καποιο μενου.αμα εχεις καταλαβει την λογικη οτι ειναι συνηθως στο νατ και το γραφουν ειτε port forward ειτε virtual server μετα ειναι ευκολο εκτος αν ζηταει τρελλα πραγματα. Thank you Pouline μου!!! Αυτο ακριβως ηταν! Virtual Server! Μεσα σε 1 λεπτακι εκανα ενα Hardcore Port4ward στο uTorrent και φυσηξε στα 400+kb/s σε 4mbit συνδεση! οσο για το ποιο ειναι καλυτερο δεν το εχω δοκιμασει το netfaster αλλα μονο και μονο που ειναι ελληνικο αυτο τα λεει ολα.ελληνικο και καλο δεν εχω δει.Oute το jetspeed το 8εωρουσα καλο ουτε τα crypto.οποτε σιγουρα το fritz ειναι καλυτερο. Fritz Fritz! Γερμανια ειναι αυτη Αλλα και εγω τον εμπιστευομαι τον Κοκκαλη (πρωτη φορα που χαιρομαι που λεω το ονομα του, επειδη ειμαι με την πλευρά του xD). Και βσκ, εμενα μου φαινεται πιο Professional το WiFi της Intracom..Εχει παρα πολλα πραγματα και 8υρες πανω..Και εχει 1 εκατομμυριο παραπανω ρυ8μησεις μεσα απο την διευ8υνση του..Τεσπα! Εαν καποιος 3ερει, ας μου πει ποσο να πουλησω και το Fritz μεσω αγγελιας (j/k) Και επι της ευκαιριας..Εχω τερμα ταχυτητες..Αλλα που και που μου κανει μερικα rr απο μονο του..Γιατι?? Λετε να εχω ρυ8μησει κατι λα8ος?? Εαν καποιος γνωριζει.... Maraki..!
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 l33ts?anyway αφου το καταφερες τοτε ολα οκ.β.δες ποσο το πουλανε οι αλλοι γιατι και μερικοι αλλου το εχουν βαλει για πουλημα και πραξε αναλογοα.αμα το βαλεις ακριβα δεν 8α το παρει κανεις.εγω πχ το λινκσυσ το εβαλα 40 ευρω για να φυγει.β.κανει μερικα rr?reconect εννοεις?β.μην εμπιστευεσαι τον κοκκαλη.βεβεα τα κοκαλομοντεμ του παιζουν αρκετα καλα για τα ελληνικα δεδομενα αλλα εχουν και κατι bugs μερικες φορες.οχι οτι ολα τα αλλα δεν εχουν αλλα με τα ιδια λεφτα εχει παρει κατι που ειναι εκτος ελλαδος φτιαγμενο . b.κοκαλομοντεμ και κρυπτο μακρια.βαρε8ηκα να βλεπω f320 να καιγονται.κανα 70 το fritz λογικα σιγουρα σιγουρα πρεπει να τα πιανει .αν 8υμαμε εχουν 100 +.και οι ξενες ετερειες φτιαχνουν ρουτερ πιο πολυ καιρο απο την ιντρακομ.ειδαμε και τα νετμοντ.πλευρα του xd????επισης ακομα και το χειροτερο ρουτερ εχει απειρες ρυθμισεις γιατι υπαρχουν καποια Στανδαρντς.για αυτο μην παραξενευεσαι ποθ βλεπεις τοσες ρυθμισεις
chripapa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Να πω και 'γω το προβλημά μου;Λοιπόν, την Πέμπτη ενεργοποιήθηκε η 2play σύνδεσή μου. Το router που έχω είναι το CL-110 της Siemens.Πάω να κάνω port-forwarding σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει στο site του utorrent αλλά δε γίνεται τίποτα!Ό,τι και να κάνω η θύρα παραμένει κλειστή με αποτέλεσμα η ταχύτητα που πιάνω να είναι υπερβολικά μικρή!Ποιό συγκεκριμμένα έχω κάνει τις παρακάτω ρυθμίσεις: Στο ipconfig έχω: IP Adress: 192.168.1.6 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.1.1 Επίσης, στο Internet Protocol (TCP/IP) Properties έχω εκτός από τα παραπάνω και τα εξείς: Preferred DNS server: 193.92.150.3 Alternate DNS server: 194.219.227.2 Στη συνέχεια μπήκα στις ρυθμίσεις του router μου, πήγα στο Virtual Server-Port Forwarding και άνοιξα κανονικά την θύρα 16100 για την ip: 192.168.1.6 σε πρωτόκολλο TCP/UDP. Μετά πήγα στις ρυθμίσεις του utorrent και όρισα την θύρα 16100(απ' ό,τι έχω καταλάβει μπορείς να βάλεις όποια θύρα θες εσύ ετσι δεν είναι; ). Παρ' όλα όμως αυτά όταν κάνω το τεστ μου βγάζει συνέχεια ότι η θύρα είναι κλειστή!Δοκίμασα επίσης από τις ρυθμίσεις του router να κάνω disable τόσο το bridge όσο και το ip filtering (για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά....) και πάλι τα ίδια!Στη συνέχεια έκλεισα και το Ashampoo Firewall και τσέκαρα στο Windows Firewall μήπως μου μπλόκαρε εκείνο αλλά ούτως ή άλλως είχε εξέρεση στο utorrent. Παρεπιπτώντως, το antivirus που χρησιμοποιώ είναι το NOD32(υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρει αυτό τη θύρα; ). Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω!παλέυω 2 μέρες και δεν έχω καταφέρει τίποτα!Έχω αλλάξει 50 διαφορετικές θύρες και άλλες τόσες ip adresses αλλά δε γίνεται τίποτα!Μπορεί κάποιος να μου πει καμμιά ιδέα καθώς επίσης και αν έχω κάνει καμμία ρύθμιση που μπορεί να κάνει κακό στο pc μου (π.χ. οι ρυθμίσεις των firewall του router);Θα ήμουν υπόχρεος αν μου δίνατε επίσης το link με τον οδηγό της ταχύτητας της σύνδεσης όπου λέει πως μπορείς να τσεκάρεις το margin, τον θόρυβο κτλ. της γραμμής σου και ποιές είναι οι ικανοποιητικές τιμές. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! P.S.: Ups!Sorry για το διπλό μήνυμα, αλλά δεν ξέρω πως να το σβύσω....)
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 κανε post ta margin κτλ απο την καρτελλα στατους.οπως τα λες δεν εχεις κανει κατι λα8ος.στο σιεμενς ειναι κλειστα firewall και αυτα οσο 8υμαμε.β.σωστα τα κανεις.καρφωτα ip sto tcp/ip και μετα απο το virtual server.κανα αλλο pc δεν εχεις να δοκιμασεις.κανε το τεστ του emule για να δεις αν πραγματι εχει ανοιξει το Port.
chripapa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Statistics Downstream Upstream Line Rate 18924 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 21484 Kbps 1252 Kbps Noise Margin 7.2 dB 12.8 dB Line Attenuation 17.5 dB 7.3 dB Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm Καλά είναι τα νούμερα;;; Δυστυχώς στη παρούσα φάση δεν έχω άλλο pc... Όταν λες να κάνω το emule test τι ακριβώς εννοείς;
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρα ειναι τα νουμερα σου.το emule εχει ενα τεστ για ports μεσα στα οptions.
chripapa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν...Έκανα τα παρακάτω τεστ στο emule: α)Αρχικά χωρίς να κάνω τη παραμικρή ρύθμιση πάτησα το test ports. β)Αρχικά άνοιξα τις θύρες που ήταν προεπιλεγμένες για το emule ( TCP:17775 και UDP:17120) από τις ρυθμίσεις του router μου και στη συνέχεια πάτησα το test ports από το emule. Στις 2 παραπάνω περιπτώσεις μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα: Testing IP: adsl44-187.lsf.forthnet.gr (79.103.171.187) Starting TCP connection test... TCP test failed! UDP test will not be performed. Connection test finished. Results in detail: * TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. γ)Στα options του emule έβαλα αρχικά τις θύρες που έχω ρυθμίσει για το utorrent (16100) και στη συνέχεια προσπάθησα να πατήσω το test ports όμως με το που άλλαζα τον αριθμό του port η επιλογή test port απενεργοποιούταν... Τι γίνεται;Δεν καταλαβαίνω....
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 κατι σε κοβει στο pc .ελπιζω η Ip pou kaneis port forward να ειναι και αυτη που εχει το pc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα