poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασε καποια αλλη εκτος απο την 80 να μας πεις αν πιανει?
SpirosLouis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασα και μεγάλη πόρτα της τάξης 33κ αλλά δεν δουλεύει και αυτή..μήπως να το βάψω μπλε και να το πετάξω; Αν και προβλήματα intrenet δεν έχει ούτε κάν πέφτει και μάλιστα με μεγάλο banwitch.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 απλα μου φαινετια παραξενο να παιζει το ρουτερ και να μην δουλευει το port forward.
kfyros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να εξηγήσεις τι θες να κάνεις SpirosLouis; Την πόρτα 80 την ανοίγεις για incoming requests όταν έχεις στήσει web server στο εσωτερικό δίκτυο και θέλεις να τον χτυπάς από το web (από υπολογιστή εκτός του εσωτερικού δικτύου σου). Αν έχει firewall ο router, θα πρέπει να ανοίξεις την πόρτα για incoming connections, και να την κάνεις και forward στο pc σου. Ή να φτιάξεις dmz (demilitarized zone επιτρέποντας όλα τα incoming requests προς τον υπολογιστή σου (ΔΕΝ συνίσταται). Μπορεί να μην το λέει firewall στο interface του router αλλά internet protection ή ICF ή SPI ή Access Protection Κλπ.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Kfyros Firewall μου το γράφει..αλλά και να μην ήταν αυτό όλα disable είναι στο rooter lol. Μηπως παίζει τίποτα με τον DHCP server που κρατάει το rooter? Αν και θα δοκιμάσω με dmz(έτσι απλά για δοκιμή μιας και χρησιμοποιώ και freebsd & ubuntu και δεν πολύ φοβάμαι ) ---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει packet filter (δεν είναι δρομολογημένο σε κάποια θύρα αλλά μπας και παίζει τίποτα με αυτό
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 KfyrosFirewall μου το γράφει..αλλά και να μην ήταν αυτό όλα disable είναι στο rooter lol. Μηπως παίζει τίποτα με τον DHCP server που κρατάει το rooter? Αν και θα δοκιμάσω με dmz(έτσι απλά για δοκιμή μιας και χρησιμοποιώ και freebsd & ubuntu και δεν πολύ φοβάμαι ) ---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει packet filter (δεν είναι δρομολογημένο σε κάποια θύρα αλλά μπας και παίζει τίποτα με αυτό o dhcp δεν επηρεαζει σε κατι.για packet filter Κτλ κλειστα ολα αυτα.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Με dmz άνοιξε!!! Τώρα γιατί δεν κάνει forward...?
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μπορει προβλημα του ρουτερ.αν δεν βαριεσαι κανε copy paste ενα rule Που εχεις φτιαξει στο Port forward να το δουμε.
SpirosLouis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Item:1 Type:Both Public Port Start:80 Public Port End:80 Mapped Private IP Address:192.168.1.107 Mapped Private Port:80
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Item:1Type:Both Public Port Start:80 Public Port End:80 Mapped Private IP Address:192.168.1.107 Mapped Private Port:80 δεν βλεπω τιποτα λαθος.
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ούτε εγώ και το έχω ψάξει 2192 φορές στο type Να υποθεσω ρωταει απλα tcp Η udp?
SpirosLouis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι μπορώ να το δώσω 1 από τα 2 ή και τα 2(both).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα