empire21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 καρφωτα ip στο tcp ip της ασυρματης καρτας δικτυου Τι ειναι αυτο? Δεν καταλαβα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Τι ειναι αυτο?Δεν καταλαβα τιποτα πινακας ελεγχου και μετα συνδεσεις δικτυου και μετα tcp/ip και συμπληρωνεις.στην ασυρματη συνδεση ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamidakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 κανεις πληροφοριες για τοjetspeed 520+ γιανα κανω Port forward.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 δεν γραφουμε με greeklish για να μην σβηνονται.τωρα το διορθωσα εγω.anyway.http://www.portforward.com κοιταξες?εχει το 520.ισως μοιαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thou-vou_83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας. Συγνωμη δεν ειδα το εδω θρεντ και ανοιξα δικο μου. Λοιπόν εχω το dsl G624T 24 Forthnet και θελω να κανω port forwarding καθως οι ταχυτητες μου ειναι απογοητευτικες. Εχω το μtorrent 1.8. Εχω ψαξει στο νετ για οδηγιες και βρηκα αλλα καθοτι ασχετος δεν καταφερα τιποτα. Μπορει καποιος με ΑΠΛΑ λογια να μου πει τι κανω για να αυξησω τις ταχυτητες μου στο download??Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Στο portforward.com εχει αναλυτικες εικονογραφημενες οδηγιες για καθε ρουτερ και για καθε εφαρμογη! Port Forwarding for the Dlink DSL-G624T and μtorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.portforward.com πρεπει να εχει οδηγιες.απλα αν εχεις παλιο firmware εει διαφορετικο interface απο οτι στο καινουριο firmware. http://www.dlink.co.uk για firmwares. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη, αλλά τι δουλειά έχει το port forwarding με την αύξηση της ταχύτητας των torrents?? Εγώ ξέρω ότι το port forwarding είναι για ασφάλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το port forward ειναι το αναποδο της ασφαλειας.ανοιγεις πορτες στον υπολογιστη σου για να περασουν data απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Και τι σχέση έχει με την αύξηση του download στα torrents? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 http://compnetworking.about.com/od/bittorrent/qt/bittorrentports.htm εδω εχει μερικα Info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή να ανοίξει κάποιος στο firewall τις πόρτες που ακούνε τα torrents. Είπα κι εγώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 to port forward ειναι για να ανοιξεις τις πορτες που ακουνε τα p2p,torrents στον ρουτερ και οχι στο firewall.απλα ανοιγεις και τις πορτες στο firewall αλλιως δεν 8α σε κοβει ο ρουτερ αλλα το firewall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thou-vou_83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια ξερω για το σαιτ που εχει ολα τα ρουτερ με εικονογραφημενες οδηγιες αλλα για το δικο μου G624T μαλλον αναφερονται σε προηγουμενη εκδοση δεν ειναι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 λιγα ποστ πιο πανω κατι εχω γραψει για σενα και τον ρουτερ σου και εδωσα διο sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα