Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για Port forwarding

adams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 minutes ago, infin1tyGR said:

Πολύ πιθανό την 8085 να την χρησιμοποιεί το PowerStation για TR-069 management.

ΟΚ Κατανοητό - ενδέχεται να ειναι Off-limits

Αλλά παρατήρησα και το εξής: Οποιαδήποτε πόρτα προσπαθώ να ανοίξω πάνω απο τις 45000, παραμένει κλειστή. Έχω φάει ενα ΣΚ να βρω λύση.

Κάνω μια μικρή περίληψη: Ανέβασα στο RPi Μου έναν private WoW server (vmangos για όποιον ενδιαφέρεται), και θέλει ανοιχτές τις 3724 για login και authentication, και την 8085 για να συνδεθείς στον κόσμο. Σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις την 8085 σε όποια άλλη θέλεις, αλλά εφόσον έχω δοκιμάσει πολλές ακόμα και δεν βλέπω να ειναι ανοιχτές, δεν το άλλαξα.

Τώρα, στο RPi εχω βάλει ότι χρειάζεται για forwarding με το ufw, και οι 2 πορτες ειναι ανοιχτές (listening). Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι το ρούτερ απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τις ανοίξει. Που μου κάνει τρελή εντύπωση που έχει ανοίξει την 3724 και καμία άλλη.

Anyway, ποστάρω εδω με την ελπίδα κάποιος να βοηθήσει, ή στη χειρότερη να διαβάσει τη δική μου κατάσταση και να μου χτυπήσει φιλικά τη πλάτη :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ περίεργο αυτό. Μπορείς να τις δοκιμάσεις σε ένα torrent client; Το τι δείχνει το canyouseeme δεν είναι πάντα σωστό.

Επεξ/σία από infin1tyGR

1 hour ago, infin1tyGR said:

Πολύ περίεργο αυτό. Μπορείς να τις δοκιμάσεις σε ένα torrent client; Το τι δείχνει το canyouseeme δεν είναι πάντα σωστό.

Τζίφος, όλα κλειδωμένα. Ακόμα και την 3724 γύρισα στην IP του PC μου αντί για το RPi για να ελέγξω μεσω torrent, και αυτή κλειστή. Την γύρισα πίσω στην IP του RPi, ανοίγει. Explain that, science! XD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...