Προς το περιεχόμενο

Info σχετικά με Proxy

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Στο γραφείο που δουλεύω έχουμε DSL που μοιράζεται μέσω δικτύου. Εγώ λοιπόν θέλω να κάνω όλες μου τις "δουλειές" (surfing, irc, msn, κατέβασμα από DC++ και άλλα p2p) χωρίς να μπορεί ο Admin να δει κάτι από το κεντρικό PC. Μπορείτε να μου προτείνετε τι ακριβώς να κάνω?

Δημοσ.

Exartatai apo ton admin arxika.

An einai kalos sth douleia tou, sou proteinw eite na fygeis, eite an pernaei apo to xeri sou, na ton kaneis na fygei (na ton fygoun...).

Genikws, exartatao apo to poso psagmenos eisai, poso psagmenos einai ekeinos, ka8ws k apo to security policy ths etairias...

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για πολύ ψαγμένα πράγματα ούτε για οργανωμένο policy... Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν χωρίς να βάλει spyware στο μηχάνημά μου μπορεί να δει τι κάνω στο internet.

Δημοσ.

Εξαρτάται από την δομή του δικτύου, αν κοιτάει το Log του / των Routers , κλπ.

Αλλά να ξέρεις ότι χωρίς καν να έχει κάτι στο PC σου , μπορεί και πάλι να σε...κατασκοπεύει.

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν θελει και χωρις να εγκαταστησει τιποτα στο μηχανημα σου μπορει να δει τι κινηση ερχεται-φευγει απο το μηχανημα σου. Δεν ξερω αν μπορει να δει και τι ειδους κινηση ειναι αυτη (αν κατεβαζεις, τι κατεβαζεις, ...), υπαρχουν και ζητηματα με τα προσωπικα δεδομενα σου. Παντως το μεγεθος της κινησης μπορει να το δει.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι προγράμματα που κατεβάζουν λίστες με proxy και τα χρησιμοποιούν σε διάφορες εφαρμογές (π.χ Iexplore, Msn Msg, Kazza κτλ κτλ ) μάλλον κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.
Exartatai apo ton admin arxika.

An einai kalos sth douleia tou' date=' [/quote']

Prosopiki mou apopsi einai oti o kalos admin, irc kai dc++ kai p2p ta exei kommena.

Alla genika mporei na dei ti kaneis....

Cheers....

Δημοσ.
Υπάρχουν κάτι προγράμματα που κατεβάζουν λίστες με proxy και τα χρησιμοποιούν σε διάφορες εφαρμογές (π.χ Iexplore, Msn Msg, Kazza κτλ κτλ ) μάλλον κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιήσω...

πρώτα περνάς απο τον εταιρικό router (που ελεγχει ο admin ή o boss) ,

ΜΕΤΑ φτάνεις στον anonymous proxy,

και απο εκει φτάνεις στο σαιτ.

Αρα κρύβεσαι απο το σαιτ (που αντι για σενα βλεπει ως "πελάτη" τον πρόξι),

και οχι απο τον boss (που μπορει να δει οτι ζήτησες το χ σαιτ, απο τον χ προξι)

Δημοσ.

ένας φίλος μου είπε ότι αν μου δώσει την IP του DSL modem-router για να πέρνω από εκεί και όχι του pc του admin τότε δεν μπορεί να δεί τίποτα. Ισχύει αυτό?

Δημοσ.

ισχυει οτι γραφω στο προηγουμενο ποστ.

πως θα βγεις "εξω" να βρεις το πισι του φιλου σου, χωρις να περασεις απο το εταιρικο ρουτερ?

πρωτα πρεπει να αναρωτηθεις για ποιο λογο να ασχοληθει μαζι σου ο αντμιν.

επειδη ειναι σπιουνος?

3 βασικοι λογοι θα κανουν το αφεντικό ή τον αντμιν (βασικα ενα αφεντικο θα "σπρωξει τον αντμιν" να ψαξει:

1. να σε πιασουν στα πρασσα αντι να δουλευεις, να κοιτας τσοντες ή p2p.

2. να χρεωνεται η εταιρεια με ογκοχρέωση για την κίνηση, οποτε να ψαχνουν γιατι ανεβαινουν οι λογαριασμοι (δυσκολο σε dsl, πιθανο σε μισθωμενες)

3. να σέρνεται η προσβαση για τους υπολοιπους χρήστες επειδη εσυ και άλλοι ανοιγετε 100 parallel threads σε p2p, flashget, ftp, κλπ... και να αρχισουν τα παράπονα απο αλλους που απλα θελουν να δουν τα μαιηλ τους.

ψαξε στο google για τους ορους: SSH port tunneling , και σε συνεργασια με τη dsl του φιλου κατι γίνεται. αλλα ο αυξημένος όγκος σου πάλι θα κινεί την περιέργεια, ασχετα αν δεν ξερουν τι περιέχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...