kyriakos_22 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ και δύο μέρες αγόρασα τον ΡΙΧΜΑ 4000 και θέλω να αποθηκεύσω τον προηγούμενο εκτυπωτή που είχα EPSON C70 και δεν ξέρω να του αφήσω τα μελάνια που του είχα επάνω αν και ψιλό άδεια η να τα βγάλω; Οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsib Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 xwris na eimai apolyta sigouros mallon tha einai kalytera na ta vgaleis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 an ta bgaleis paei h kefalh..8a stegnwsei kai telos.to idio 8a pa8ei bebaia kai an ta melania den einai gnhsia.an einai gnhsia asta panw.2 xronia eixa etsi parathmeno enan epson kai xanadoulepse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Οκ. Και εγώ αυτό νωμίζω απλά ρώτησα γιατί τα 2 από τα 4 μελλάνια έχουν τελειώσει (ειδοποίηση απο τον εκτυπώτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.