wizard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Σωστός! Για να δούμε αν θα καταφέρω κάτι! Λογικά αύριο θα ξέρω!
wizard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 επίσης μπορείς να κάνεις "Bad Word" κάποια από τις λέξεις που χρησιμοποιούνε στο post , και σαν rule να βάλεις να μην γίνεται να ποστάρουν το post αν περιέχει bad word. billpeppas, πως ακριβώς το κάνεις αυτό? Υπάρχει στο default forum ή είναι mod? Μόνο "Ανίχνευση Λέξεων" βρίσκω, το οποίο απλά αντικαθιστά κάποια λέξη. Όσο για τους guest users, υπάρχει κάποια κεντρική ρύθμιση που δεν τη βρίσκω, ή θα πρέπει να γίνει η διαδικασία για κάθε forum μέσω του Διαχείριση Forum->Προσβάσεις ? Γιατί αν είναι το 2ο δεν παίζει τέτοια πιθανότητα! Είναι γύρω στα 20 fora!
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 χμ το bad words θέλει ένα ψιλό-απλό mod. [ δυστυχώς δεν το έχω σκέτο περασμένο σε default setup του phpBB ] ούτε το έχω σε μορφή του EasyMod. Για τους guest users, θα πρέπει από το Administration Panel , είτε να κάνεις σε κάθε fora απλά το Registered [ simple & fast ] , είτε ακόμα πιο απλά να φτιάξεις ένα group όπου θα μπαίνουν εκ default οι unregistered , το οποίο δεν θα τους δίνει δικαίωμα να postάρουν.
wizard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Καλώς σε ευχαριστώ πολύ billpeppas. Αυτό με το group μου φαίνεται καλή ιδέα. Θα το δοκιμάσω. Όσο για το bad words θα το ψάξω.
wizard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Τελικά δε μπορείς να βάλεις να μπαίνουν αυτόματα σε μια ομάδα ούτε καν εγγεγραμένοι χρήστες!!! Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Ελπίζω η επόμενη έκδοση να σου δίνει τέτοιου είδους δυνατότητες!
wizard Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Τα κατάφερα να τον ξεφορτωθώ!!! Απλά έφτιαξα ένα χρήστη με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε και έτσι δε μπορούσε να κάνει post αφού του πέταγε μήνυμα λάθους, αν και χθες προσπαθούσε, ακριβώς την ίδια ώρα. Συνεπώς είναι σίγουρα κάποιο bot αλλιώς θα άλλαζε απλά nick. Δείτε τι έχει κάνει και σε άλλα fora. http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=Pepotamo1985&btnG=Google+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.