Προς το περιεχόμενο

_.:: Φοιτητές ΕΝΩΘΕΙΤΕ ::._

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-> Καλωσήρθατε <- στο Topιc του Insomnia.gr Για τους Φοιτητές:

Γνωρίζοντας πως το insomnia forum είναι καθαρά τεχνολογικό και αναφέρεται στην τεχνολογία και στα περιεχόμενά της... χωρίς να θέλω να παραβιάσω τους κανόνες χρήσης κ λειτουργίας του forum, Όποιος είναι φοιτητής και ασχολείται με υπολογιστές ας ποστάρει κάποιο πρόβλημα-κάποια αναφορά του - κάποια άσκηση που έχει και τον προβληματίζει. Μπορούμε να βρούμε λύση ... (πιθανόν).

Στόχος του Topic είναι μέσω της εξελιγμένης πλέον τεχνολογίας να βοηθηθεί ο κάθε φοιτητής στα Πανεπιστημιακά του μαθήματα (εργασίες , projects , κ.α. )

Αν κάποιο μέλος διαφημίσει μια ιστοσελίδα θα παρακαλούσα να είναι καθαρά για βοηθητική χρήση και όχι για προώθηση προιόντων.

Μία νέα αρχή για τους Φοιτητές στο insomnia forum αρχιζει εδώ.

** Επισήμανση **

Αν κάποιος Moderator, Adminstrator διαφωνεί με το περιεχόμενο του topic ας επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου (μέσω pm) και ύστερα κλειδώνει το topic αν το θεωρήσει απαραίτητο.

Σας Ευχαριστώ ,

Περιμένω Posts

Δημοσ.

Mηπως,κατ'αρχην, επρεπε να επικοινωνησεις εσυ με την διευθυνουσα αρχη για να ρωτησεις αν ειναι αντιθετοι κλπ , αντι να τους ζητας να επικοινωνησουν αυτοι ?

Δημοσ.

παιδια τα εχω δει τα συγκεκριμένα topics. Εδώ πιστεύω πως μπορεί να γίνει μια συγκεντρωτική δουλειά... ετσι τουλάχιστον θέλω να πιστευω... το β εξάμηνο Legolas στην Πάτρα ξεκινάει απο Τρίτη (σχεδόν σ όλες τις σχολές)

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου μιας και αποτελουν οι φοιτητες την μεγαλη πλειοψηφια των μελων ,αν δεν κανω λαθος ,καλο θα ηταν να εχουν την "δικη τους γωνια" στο forum και ...να δεχοντε και απο τους παλιους...επισκεψεις!!!! Παντα κατα την ταπεινη μου αποψη βεβαια...:P :P :P

Δημοσ.

Κατι αλλο βρε παιδια.Τι ξερετε για τα οικοτροφια της εκκλησιας????Αξιζει να μεινει κανενας φοιτητης????Ποσο γεματα ειναι????

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά ας ξεχάσουμε τα "παλιά" ... μια νέα αρχή ξεκινάει :)

Aς προσπαθήσουμε... για κάτι καλύτερο

Αλήθεια σε ποιο Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ Σπουδάζετε?

Κάποια άκουσα ίσως "κλείσουν" λόγω μη κρατικής επιδότησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...