Alien Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Με αλλαξαν ποστο στη δουλεια και καλα επιδει ξερω κατι παραπανω απο υπολογιστες και απο εκει που ημουν ΑΡΧΟΝΤΑΣ κατεληξα να πρεπει να γραφω περριπου 40 επιστολες των 40-50 σελιδων την ημερα με αποτέλλεσμα οταν φτανω σπιτι να παραπαταω, χωρια του οτι στις μισες απο τις επιστολες αυτές εχω κανει λαθει και θελουν την επομενη διόρθωση. Το μονο καλο είναι οτι το μεγαλυτερο μερος των επιστολων αυτων ειναι ηδη ετοιμο ανα κατηγορια και το κακο οτι πρεπει να προσθεσω στις επιστολλες ονομα και διευθυνση παραλητη πρωτοκολλο του παραλπτη κ.τ.λ. στοιχεια που αλλαζουν καθε φορα και στοιχεια που θα πρεπει να αποθηκευονται σε συγκεκριμενες θεσεις μεσα σε συγκεκριμενα αρχεια ωστε να ειναι ταξινομιμενα και να μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε αλλες επιστολες. Δοκιμασα με την συχωνευση αλληλογραφιας του Office αλλα δεν μπορεσα να κανω δουλεια οπως την ηθελα και καθομε και αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που να μπορει να κανει τετοιες ιστοριες δηλαδη κατι σαν εκτελει μακροεντολες αλλα να διαθετει και λιγο "εξυπναδα". Εχει κανεις καμια ιδεα τι χρειαζομαι... εκτος απο lexotanil για μην τρελαθω.
random Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Φοβάμαι οτι δεν υπαρχει αλλη λυση, αφου ξερεις "κατι παραπάνω" να μάθεις ακομα κατι παραπάνω. εφόσον το κειμενο της επιστολής ειναι δεδομένο και αλλαζουν πολύ συγκεκριμενα πράγματα (ονομα, διευθυνση, ενας κωδικος, καποιο ποσο χρέωσης , κλπ ) ψαξε στο office, αλλιως βαλε και το openoffice μπας και ειναι πιο ευκολο. g about word mail merge
Jimis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 an vriskese stin thessaloniki file, tote mporoume na vrethoume kai na sou po dio pragmata. den einai tipota diskolo, alla afou ksereis apo word kai diskolevese, oti kai na sou po apo edo pali tha se mperdepsei.
kostas_crete Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Dokimase to form filler pou einai mazi me to ABBYY finereader 7.0.
Alien Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Ημουν εκτος για δυο μερες γιατι λογο της δουλειας εφτανα στο σπιτι αργα και ξερενομουν στον υπνο. Ευχαριστώ παιδια θα δοκιμασω αυτα που μου λετε και βλεπουμε... (Δυστυχως ειμαι Αθηνα φιλαρακι, αν και εχω κανει παρα πολλες φορες την διαδρομη Αθηνα - Σαλλονικα και αυθημερον, γιατι αλλο για γυναικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.