4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε μαλακια και τζαμι θα λεγα τζαμι αν και σαν το 1 δεν ειναι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 *Και εγώ δίνω θετική ψήφο στο Saw II. (όχι το καλύτερο θριλλερ, αλλά σίγουρα όχι μούφα και χειρότερο sequel). Μάλιστα "Saw-wise" το θεωρώ πολύ καλό sequel. Άλλο κάκιστο sequel: Mission Impossible II :η ταινία θα μπορούσε να λέγεται και "Εthan Hawk gets married". To 1 είχε δράση, καλούς ρυθμούς, γρίφους/προδοσίες και ανατροπές. Το 2 ήταν απίστευτη πατάτα του John Woo (δε νομίζω ότι απολαυσα καν τις σκηνές δράσεις, ενω μια συγκεκριμενη σκηνή ήταν εντελώς καχέκτυπο αντιστοιχης της 1ης). Για να μην αναφέρω τα κωλοπερίστερα του Woo σε άσχετες σκηνές που μου εχουν κάτσει στο στομάχι... Ενώ θεωρώ πολύ καλό sequel το Chronicles of Riddick (για το Pitch Black). -Πέρα απο το ότι έβγαλε και πολύ καλό τίτλο για pc game- η ταινία ήταν πολύ καλοφτιαγμένη και επέκτεινε αρκετά απο τα στοιχεία που εισήγαγε το Pitch Black.
Luxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 μα αποκαλωντας καποιος ετσι το saw2 σημαινει οτι δεν του εδωσε βαθμολογια παραπανω απο 3.. ελεος δλδ!!
spkr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 egw pisteuw oti ama dwseis se kapoion na dei prwta to saw 2 kai meta to saw 1 tha sou pei oti einai kalytero to 2. Ama ta deis anapoda to saw1 einai kalytero. Sigoura kai ta dyo einai poly kala kat eme apla sto 2 epeidh xereis ti paizei panw katw den se xafniazoun kapia pragmata.
Luxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 δεν πιστευω να καταλαβε κανεις οτι ολα ηταν μαγνητοσκοπημενα..
Godfath3r Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 δεν πιστευω να καταλαβε κανεις οτι ολα ηταν μαγνητοσκοπημενα.. To μόνο που έσωσε την ταινία... Απο κεί και πέρα ήταν ένα ηλίθιο κυνηγητό για τους αριθμούς...Και πάλι χωρίς και πολύ νόημα... @spkr, ψήνομαι να βάλω σε κανένα φίλο μου που δεν τα έχει δεί μ'αυτήν την σειρά.Εγώ είμαι σίγουρος πως το 1 θα βγάλει καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.