Προς το περιεχόμενο

*χειροτερο* sequel ολων των εποχων

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Twra sovara an sas arese auth h tainia....den xerete apo tainies...

Kai panexupno esu paidi' date='xerw oti legetai montaz....hlithio htan to montaz kai kakogurismeno![/quote']

Κοίτα, το να μη σου αρέσει μια ταινία, είναι απολύτως θεμιτό και φυσικά υποκειμενικό. Αλλά να κατακρίνεις την τεχνική αρτιότητα μιας ταινίας (και μάλιστα μια διεθνώς αναγνωρισμένη (από ανθρώπους που ξέρουν προφανώς περισσότερα από εμάς) τεχνική αρτιότητα) και παράλληλα να κατηγορείς άλλους οτι δεν ξέρουν (!) από κινηματογράφο επειδή τους άρεσε το Kill Bill, είναι ΙΜΗΟ απαράδεκτο και δείχνει οτι κάπου χάνεις επαφή με την αντικειμενικότητα (και εμένα δεν μου άρεσουν πολλές ταινίες αλλά αναγνωρίζω την αρτιότητα τους ή την τεχνική μαεστρία του σκηνοθέτη/μοντέρ/whatever) :|

Δημοσ.
-Allien VS Predator: (Σαν sequel των Κυνηγος 1 & 2). Τα πρωτα 2 ταινιαρες, το 3ο μια πολυ καλη ...Β movie.
ποια ειναι η αγγλικη ονομασια των 2 πρωτων;

To blade 3 katelh3e megalh mapa se sxesh me ta prohgoymena dyo.
εννοειται πως θα διαφωνησω!! πολυ καλυτερο απο το πρωτο και το δευτερο. το τριτο ειναι ολα τα λεφτα.. το εχω δει 3 φορες και θα το ξαναδω. ειδικα το soundtrack μαμει! και πιο πολυ τα 3 κομματια που παιζονται μετα το τελος της ταινιας!

Thirsty & Fatal

• Super Moderators
Δημοσ.
ποια ειναι η αγγλικη ονομασια των 2 πρωτων;

[...]

Των δύο πρώτων κυνηγών εννοείς;

Predator και Predator 2.

Δυστυχώς έχω δει (και έχω αγοράσει σε Special Edition DVD) μόνο το πρώτο αλλά είναι ταινιάρα για το είδος της (περιπέτεια επιστ. φαντασίας). Έχω ακούσει πάντως καλά λόγια για το δεύτερο, ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου.

Δημοσ.

Καμια σχεση το Predator 1,2 με το Aliens Vs Predator.

( Το Predator 2 δεν μαρεσε σαν το 1 - Τα εχω και τα 2 σε Limited Edition)

Εντελως διαφορετικο timeline συν το οτι το AVP 2 ειναι στα σκαρια.

( Εμενα μαρεσει οτι εχει να κανει με Predator και Aliens. )

To blade 3 βγηκε πατατα επειδη ο σκηνοθετης ειχε προσωπικη διαμαχη με τον snipes και ετσι ολη η ταινια επιασε πατο. Γιαυτο και ο σκηνοθετης πηρε ποδι και τωρα το Blade 4 γυριζεται με αλλον σκηνοθετη/σεναριογραφο.

Οσο για τα Kill Bill δεν αξιζουν καν σχολιασμο. Ειναι 2 ταινιες που απλα προχωραει η πρωταγωνιστρια και σκοτωνει οποιον βρει. Αφανες σεναριο και πλοκη. Καλες ομως οι σκηνες μαχης.

Δημοσ.

@skylo

Kala re den exeis dei to Predator 2??Poly gelio,ginetai xamos giati einai mesa se poli,paizei psilo ektos edras o Predator.Alla poso kakos einai enas Predator pou den mporei na skotwsei ton Danny Glover :)

@ Hellas

Xwris senario kai ploki to Kill Bill?Entaxy den einai kai to Usual Suspects alla as poume ti eidiko senario pera apo to "fun-to-mix-it" styl olwn twn tainiwn tou Tarantino perimenes?Akoma kai to Reservoir Dogs stin ousia itan "who is it" ,den vlepeis Tarantino gia na xatheis sto senario.Ama thes sou vriskw egw senaria periploka pouxoun mapa skinothesia ena swro.

To Kill Bill latreutike perisotero gia to styl tou para gia to -indeed aploiko tou senario-to opoio omws einai aploiko mono ws pros to concept,oxi ws pros tous xaraktires kai ta twist.BTW an itheles se kati na katakrineis to senario tou QT tha itan oti den mas edwse tous zoumerous dialogous enos Pulp fiction p.x.

@topic

Otan leme xeirotero sequel enooume kapoio pou mas apogoiteuse teleiws se sxesi me to prwto(meaning to 1o mas arese) i ennoume entelws xalia,akoma xeirotero apo to 1o(kali wra gia mena to DayWtach pou itan pliris apogoiteusi dedomenou oti to NightWatch itan ypoferto mono stin logiki tou prologou gia to Daywatch)

• Moderators
Δημοσ.

AvP : αδιάφορο στην καλύτερη περίπτωση. Πέρα απο τα κορυφαία ομότιτλα pc games, αδυνατώ να καταλάβω γιατί στον κόρακα να βάλουν στην ίδια ταινία (και επομένως στην ίδια "μυθολογία") και το alien και τον predator. Όχι τίποτα άλλο, το υλοποίησαν και βλακωδώς (ωστε το ελάχιστο που ανησυχεί κανένα είναι η ασυνέπειες με τις προϋπάρχουσες ταινίες).

Matrix reloaded και revolutions. Φυσικά αρκεί το reloaded ως άθλιο sequel. Βασικά το reloaded δεν είναι καν αυτόνομη ταινία. Υποτίθεται ότι πάει πακέτο με το revolutions. Πάντως το σενάριο έχει ελάχιστο βάθος και πολύ ανούσιο μπλα μπλα για να σου εξηγήσει 2 πράγματα απλά. Επίσης το ξύλο και τα εφέ έχουν χάσει κάθε πρωτοτυπία, ενώ το πολυδιαφημισμένο burly browl απέτυχε παταγωδώς να εντυπωσιάσει τους γνώστες...

ocean's twelve: Μόνο η Zeta Jones βλεπόταν απο το όλο σύνολο. Το υπόλοιπο ή κάπου το είχες ξαναδεί ή ήταν πολύ "out there" για να το πιστέψεις

scream 3. Απλά δε χρειαζόταν.

• Moderators
Δημοσ.
Exakolouthite na min lete an den sas aresei to sequel giati latrepsate to prwto kai to adikei i giati einai AKOMA xeirotero apo to 1o

Τουλάχιστο όσο αφορά εμένα ισχύει το πρώτο. Ένα sequel είναι χάλια όταν καταστρέφει/κακοποιεί ότι "έχτισε" το original ή το αντιγράφει άγαρμπα και άγονα(ή τους προηγειθέντες τίτλους αν είναι πάνω απο ένας).

Δημοσ.

Matrix reloaded

Matrix revolutions

οι μόνες σκηνές που άξιζαν ήταν στο reloaded : το χολ με τις

άπειρες πίσω πόρτες που

αφήνουν οι προγραματιστές,η παρομοίωση της συναρτήσεων

με κλειδαριές που ανάλογα το κλειδί δίνουν και άλλο αποτέλεσμα,

του προγραμματιστή με κλειδαρά.Tα 3 τελευταία James Bond.

To Kωνσταντίνου και Ελένης είναι αριστούργημα μπροστά τους:P

τουλάχιστον μπροστά τους είναι σουρεαλιστικό.[ΑΧΑΧΑΧΑ]

XXX 2 state of Union:αν βγάλεις τα αυτοκίνητα δε μένει τίποτα.

Α ναι και το 2Fast2furious:φαρσοκωμωδία.

ο tyrese είναι σα bozo και ο παυλάκης έχει καβαλήσει το καλάμι.

8α προσπαθήσω να κάνω import στη ταινία γέλια από τα ''φιλαράκια''

σε κά8ε γκαγκ που γίνεται.έχω πολλή δουλειά μπροστά μου.

[Αrt attack]Neil B. :try yourself ,have fun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...