epote Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 matrix revolutions - μακραν, το εργο που ..... (Edited by The_Edge) ......... και φυσικα τα batman forever και batman and robin. Ηταν πραγματικα πολυ κακα...
eurander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μια ψηφος και απο εμενα στο matrix revolutions. Ηταν ο ορισμος του απαραδεκτου sequel...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Bad boys 2.Tha elega oti itan arketa kako...mmm ti allo???
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Χμ είναι πολλά. Terminator 3 Final Destination 2 Αυτό με τον eddie murphy , ο τρελλός καθηγητής , κάπως έτσι [ δεν θυμάμαι τον τίτλο του sequel ]
konnak Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Matrix Reloaded, Cube 2, Terminator 3. Αλλά σίγουρα ξεχνάω πολλά...
MixalisX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 και φυσικα τα batman forever και batman and robin. Ηταν πραγματικα πολυ κακα... simfono, katastrofikes tainies, h skinothesia tou tim barton sto 1 kai 2 afisan to stigma tous kai liga perithoria gia beltiosi
sonik_5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Matrix Reloaded. Πολύ ξύλο ρε παιδιά. Αφορμή ψάχνανε και δώσ' του ξύλο. "Τι είπες; Καλημέρα; Σε μένα ρε;" και αρχιζε το ξύλο. Το τρία δεν αντέχω να το δω. Τα Batman μετά το 2.
epote Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 "Τι είπες; Καλημέρα; Σε μένα ρε;" στο τρια ηταν "Τι?!" και μετα ξυλο. Και μεχρι το τελος του τρια δεν ειχε καν το "τι"
avenger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόβλημα με την τριλογία ήταν απλώς ότι οι περισσότεροι δεν είχαν δει ούτε το ghost in the shell,αλλά ούτε και το dark city,οπότε τους φάνηκαν πρωτοποριακές οι ιδέες της ταινίας.Στην ουσία οι τύποι αντέγραψαν τις 2 παραπάνω ταινίες και πρόσθεσαν εντυπωσιακές ομολογουμένως σκηνές δράσεις.Θεωρώ την τριλογία επιτυχημένη ως ταινίες δράσης,αλλά όχι κάτι που θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου.Αφήστε που ακούγεται και η θεωρία πως οι Warkovski brothers λέγεται πως είναι ιστορία τύπου Μilli Vaniili και ότι πίσω απο όλα βρίσκεται ο παραγωγός Joel Silver.
qspock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 -Πρωτο και καλυτερο ποιο αποτυχημενο sequel το Terminator 3, οχι τοσο σαν ταινια απο μονη της αλλα συγκριτικα με τα προηγουμενα αριστουργηματα του Cameron. -Ολα τα sequel του Highlander ο Αθανατος: το 2,3, & φυσικα το 4. - Ο Νονος 3. Απεχει πολυ απο τα 2 πρωτα. Ο Πατσινο μονος του δεν τα καταφερε οπως στα πρωτα 2 οπου η παρουσιες του Brando και Deniro ηταν καταλυτηκες. -Ψυχω 2,3,4. Κατι ελειπε, μα τι ελειπε... Α, Ο Χιτσκοκ! -Hannibal & Red Dragon: Η Σιωπη των αμνων του Demmie απλα δεν φτανεται με τιποτα. -Allien 3 & 4. Μετα τα 2 πρωτα φθινουσα η πορεια. -Allien VS Predator: (Σαν sequel των Κυνηγος 1 & 2). Τα πρωτα 2 ταινιαρες, το 3ο μια πολυ καλη ...Β movie. -Η μυγα 2: Το πρωτο ειχε πολυ ενδιαφερον, το δευτερο σαφως λιγοτερο.
Em_Zed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Tο πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι αναμφίβολα το blair witch#2. Έχω ξαναπεί oτι πρόκειται για το worst thing on film, και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Όσο και αν γούσταρα το πρώτο, οι δεύτεροι άγγελοι του τσάρλι ήταν παρατραβηγμένοι απο τα μαλλιά. OK, θα μου πείτε είχε την κάμερον, but still... H συνέχεια του theEye δεν είχε τίποτα απο την ατμόσφαιρα και τον τρόμο του πρώτου. Kαι για να είμαι πιο σωστός, περισσότερο την ατμόσφαιρα και λιγότερο τον τρόμο, αφού και αυτό είχε σκηνές που σαφήνουν μ*λάκα.. (γαμώτο, ποιος το έχει πει αυτό και το χω κολλήσει;; )
epote Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Tο πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι αναμφίβολα το blair witch#2. Έχω ξαναπεί oτι πρόκειται για το worst thing on film, και δεν θα βαρεθώ να το λέω. nai alla ayth h ksanthia wickan e?
Em_Zed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 nai alla ayth h ksanthia wickan e? έτερον εκάτερον man..
trust_no1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς, πραγματικά λάτρεψα το "Book of Shadows: Blair Witch 2"!!! Από την άλλη, αν έπρεπε να αναφέρω κάποια κακά sequels [όχι απαραίτητα κακές ταινίες από μόνες τους, αλλα σε σύγκριση με την original ταινία] θα έλεγα για τα: "Exorcist 2: The Heretic", "From Dusk Till Dawn 2", "Home Alone 2/3/...", "M:I2"(Mission Impossible 2) ......... και άλλες που δυστυχώς βρήκαν την ώρα να βγουν απ' το μυαλό μου...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.