Προς το περιεχόμενο

*χειροτερο* sequel ολων των εποχων

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

matrix revolutions - μακραν, το εργο που ..... (Edited by The_Edge) .........

και φυσικα τα batman forever και batman and robin. Ηταν πραγματικα πολυ κακα...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και φυσικα τα batman forever και batman and robin. Ηταν πραγματικα πολυ κακα...

simfono, katastrofikes tainies, h skinothesia tou tim barton sto 1 kai 2 afisan to stigma tous kai liga perithoria gia beltiosi

Δημοσ.

Matrix Reloaded. Πολύ ξύλο ρε παιδιά. Αφορμή ψάχνανε και δώσ' του ξύλο. "Τι είπες; Καλημέρα; Σε μένα ρε;" και αρχιζε το ξύλο. Το τρία δεν αντέχω να το δω. Τα Batman μετά το 2.

Δημοσ.
"Τι είπες; Καλημέρα; Σε μένα ρε;"

στο τρια ηταν "Τι?!" και μετα ξυλο. Και μεχρι το τελος του τρια δεν ειχε καν το "τι"

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την τριλογία ήταν απλώς ότι οι περισσότεροι δεν είχαν δει ούτε το ghost in the shell,αλλά ούτε και το dark city,οπότε τους φάνηκαν πρωτοποριακές οι ιδέες της ταινίας.Στην ουσία οι τύποι αντέγραψαν τις 2 παραπάνω ταινίες και πρόσθεσαν εντυπωσιακές ομολογουμένως σκηνές δράσεις.Θεωρώ την τριλογία επιτυχημένη ως ταινίες δράσης,αλλά όχι κάτι που θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου.Αφήστε που ακούγεται και η θεωρία πως οι Warkovski brothers λέγεται πως είναι ιστορία τύπου Μilli Vaniili και ότι πίσω απο όλα βρίσκεται ο παραγωγός Joel Silver.

Δημοσ.

-Πρωτο και καλυτερο ποιο αποτυχημενο sequel το Terminator 3, οχι τοσο σαν ταινια απο μονη της αλλα συγκριτικα με τα προηγουμενα αριστουργηματα του Cameron.

-Ολα τα sequel του Highlander ο Αθανατος: το 2,3, & φυσικα το 4.

- Ο Νονος 3. Απεχει πολυ απο τα 2 πρωτα. Ο Πατσινο μονος του δεν τα καταφερε οπως στα πρωτα 2 οπου η παρουσιες του Brando και Deniro ηταν καταλυτηκες.

-Ψυχω 2,3,4. Κατι ελειπε, μα τι ελειπε... Α, Ο Χιτσκοκ! :lol:

-Hannibal & Red Dragon: Η Σιωπη των αμνων του Demmie απλα δεν φτανεται με τιποτα.

-Allien 3 & 4. Μετα τα 2 πρωτα φθινουσα η πορεια.

-Allien VS Predator: (Σαν sequel των Κυνηγος 1 & 2). Τα πρωτα 2 ταινιαρες, το 3ο μια πολυ καλη ...Β movie.

-Η μυγα 2: Το πρωτο ειχε πολυ ενδιαφερον, το δευτερο σαφως λιγοτερο.

Δημοσ.

Tο πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι αναμφίβολα το blair witch#2. Έχω ξαναπεί oτι πρόκειται για το worst thing on film, και δεν θα βαρεθώ να το λέω.

Όσο και αν γούσταρα το πρώτο, οι δεύτεροι άγγελοι του τσάρλι ήταν παρατραβηγμένοι απο τα μαλλιά. OK, θα μου πείτε είχε την κάμερον, but still...

H συνέχεια του theEye δεν είχε τίποτα απο την ατμόσφαιρα και τον τρόμο του πρώτου. Kαι για να είμαι πιο σωστός, περισσότερο την ατμόσφαιρα και λιγότερο τον τρόμο, αφού και αυτό είχε σκηνές που σαφήνουν μ*λάκα.. (γαμώτο, ποιος το έχει πει αυτό και το χω κολλήσει;; )

Δημοσ.
Tο πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι αναμφίβολα το blair witch#2. Έχω ξαναπεί oτι πρόκειται για το worst thing on film, και δεν θα βαρεθώ να το λέω.

nai alla ayth h ksanthia wickan e?:P

Δημοσ.

Εγώ, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς, πραγματικά λάτρεψα το "Book of Shadows: Blair Witch 2"!!!

Από την άλλη, αν έπρεπε να αναφέρω κάποια κακά sequels [όχι απαραίτητα κακές ταινίες από μόνες τους, αλλα σε σύγκριση με την original ταινία] θα έλεγα για τα:

"Exorcist 2: The Heretic",

"From Dusk Till Dawn 2",

"Home Alone 2/3/...",

"M:I2"(Mission Impossible 2) ......... και άλλες που δυστυχώς βρήκαν την ώρα να βγουν απ' το μυαλό μου...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...