Προς το περιεχόμενο

DSL-Azureus-Games(Ping)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρω οτι οταν εχω ανοικτο το Azureus και κατεβαζω(χρησιμοποιω netlimiter για να εχω το bandwidth 15/2 download/upload αντιστοιχα) δεν μπορω να εχω καλο ping σε games διαδικτυακα(πολλες φορες εχω 2000ms) με αποτελεσμα να μην μπορω και να κατεβαζω και να παιζω.Εχετε να μου προτεινετε κατι?

Δημοσ.

ναι, να κλείσεις τα downloads.... ελλάδα είσαι, όχι σουηδία.. :D:D:D:D

Εδω δεν εχουμε καλά pings χωρις downloads, εσυ θες να παίζεις και games ενώ "οργιάζεις"? :D:D:D

Δημοσ.

384/128 εχω,αλλά αφου δεν χρησιμοποιω ολο το bandwidth!Kαι το WoW που παιζω με ενα 56αρι modem ειναι μια χαρα.Γιατι λοιπον να εξηγειται αυτο το τοσο μεγαλο ping?

Δημοσ.

νομίζω οτι το ping δεν εχει να κανει με bandwidth αλλά με πακέτα...

Γι'αυτό και η ISDN έχει ΠΟΛΥ καλύτερα pings απότι η DSL...

Τώρα πιο "τεχνικά" δεν μπορώ να σου μιλήσω γιατι δεν θυμάμαι, και εγω αυτά κάπου εδώ στο φορουμ τα διάβασα.. :)

Πάντως μην ανησυχέις, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή σου δηλαδή.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρεις φίλτατε,το έχω και εγώ.Με σύνδεση 384/128.Το παρουσιάζει μονο όταν είναι ανοιχτό το azureus,με αποτέλεσμα να σέρνεται τελείως όλο το internet+outlook...

Δημοσ.

Το azureus γενικότερα μάλλον είναι αρκετα κακογραμμένο. Μου έκανε και μένα διάφορα (ενω πχ με bit tornado κατεβάζω 10 παραπάνω αρχεία και δεν μου κανει ΤΕΤΟΙΑ κολλήματα). Με αζουρι ανοικτό δεν μπορούσα ουτε google να μπω πολλές φορές!!

Ασε που το άφηνα σαββατοκύριακα και ετρωγε κατι τρελα memory leaks!!! Αζουρι ξερω γω τωρα δευτερα στο task manager 800mb ram!!

Δημοσ.

Den ftaiei to azureus, kai emule na baleis ta idia kai xeirotera tha deis, to thema einai oti o OTE kanei shaping me packets/sec, etsi an exeis mia efarmogh poy zhtaei polla paketa opos to azureus, emule, online games, to ping mporei na anebei mexri kai merikes dekades second (nai second egrapsa), mporeis na theoreis ton eayto soy tyxero, alloi den mporoyn na paizoyn games oyte me ola kleista, kai olo to bandwidth sto game, giati pairnoyn toso liga paketa apo ton OTE poy oyte gia ena game den ftanei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...