Προς το περιεχόμενο

Vivodi....επιτέλους έφυγα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν... μετά από 4 μήνες αισχρής εξυπηρέτησης και απαραδεκτης ταχύτητας έκανα την αίτηση διακοπής!!! Νοιώθω ενα ξαλάφρωμα απίστευτο!!! Βεβαια τώρα θα πρεπει να περιμένω τον ΟΤΕ να μου ξαναπεράσει DSL (δηλαδή καλο καλοκαίρι) αλλα τουλαχιστον ξεφορτώθηκα την εταιριούλα Vivodi...

Το τραγικο της υπόθεσης ειναι το εξής.. Οτι μιλάω επιτέλους με κάποιον (που φυσικα δεν δίνει κανενας το ονομα τους γιατι ειναι πολιτική της εταιρίας κλπ κλπ) και μου λέει στειλε εμαιλ για διακοπή... Του λέω εχω στείλει ήδη 3 φορές για ένα θέμα με το λογαριασμό μου (λογιστικό θέμα, χρώσταγα πολλούς λογαριασμούς που δεν μου έρχονταν, και αφου στο λογιστήριο μου λέγανε στείλε μαιλ και θα σου απαντήσουμε) και δεν έχω λάβει απάντηση... Ούτε ελαβα απάντηση όταν εγραψα ξεκάθαρα ότι δεν θα προβώ σε πληρωμη του λογαριασμού αν δεν μου απαντήσουν στο ερωτημά μου...Μονο σε φαξ με πήρε καποιος τηλέφωνο.....

Και μου λέει γράψτε ότι θελετε διακοπη και θα σας πάρουμε τηλέφωνο αμέσως!!!! Ε εκει δεν κρατήθηκα και τον ρωτάω έαν αυτοί απαντάνε μόνο οταν έχει να κάνει με διακοπή!! :D:D:D

όταν με πήραν τηλέφωνο τελικά σήμερα, με ρωτάει η κυρία "μας είπατε οτι θέλετε διακοπή, αλλά δεν μας είπατε τον λόγο"

Και της λέω συγγνώμη πρέπει να σας πω και τον λόγο για να με διακόψετε? Και μου λεει "φυσικά".....

Ε μετα βεβαια άκουσε κάποια χαριτωμένα περί εξυπηρέτισης κλπ, δεν έφταιγε βεβαια και εκείνη, τη δουλειά της κάνει, αν σου λέει το αφεντικό να ρωτάς πριν διακόψεις, αναγκαστικά ρωτάς...

Λοιπόν.. για όσους ενδιαφέρονται για DSL με Vivodi.. Δεν σας λέω εγώ μην πάτε, αφου μέχρι τον Σεπτέμβριο ειχα 48άρες σταθερές. Οταν γίνει η αναβάθμισή τους προφανώς θα φτιάξουν τα πράγματα. Εγω απλά δεν την συνιστώ σε φίλους γιατι ειχα τους τελευταίους μήνες πολύ άσχημη εμπειρία.

Απλα ΜΗΝ κανετε το ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ να ζητήσετε να μεσολαβήσει η Vivodi στον ΟΤΕ για την DSL γιατί κάποια στιγμή θα το μετανιώσετε!!!

H Vivodi στην ουσία νοικίαζει τα πορτς απτον ΟΤΕ, και μετά της ανοικουν. Δηλαδή στο τηλέφωνο σας δεν φαίνεστε εσείς ως κάτοχος DSL αλλά η Vivodi! Με συνέπεια αν διακόψετε την Vivo & δεν θελετε να την αναμονη για εκ νέου ενεργοποίηση DSL από ΟΤΕ (+το κόστος) να έχετε.... DSL access by OTE provided by Vivodi :D:D, & ISP Forthnet, Tellas klp klp!!!!

Εγώ τωρα επειδή δεν θέλω να έχω τίποτα με την Vivo τους είπα να τα διακόψουν όλα.. Και Internet Access, kai DSL access που τη φέρνει ο ΟΤΕ. Οπότε τωρα είμαι στη λίστα αναμονής, η οποία πλεον ειναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ, οπως μου είπε ο ιδιος ο ΟΤΕ...

Καλύτερα να κάνετε μόνοι σας την αίτηση στον ΟΤΕ και μετά ανα πάσα στιγμή να μπορείτε να αλλάζετε provider, παρά να δεσμέυεστε με την οποιαδήποτε εταιρία..

Επίσης από ίδια εμπειρία φίλου, ΜΑΚΡΥΑ απο κάθε είδους 6μηνα, 12μηνα και δεν 15χρονα συμβολαια... Αν γίνεται μηνιαία, ή τουλάχιστον 3μηνα.. Γιατί αν σου κάτσει η στραβή στο 12μηνο και θέλεις να φύγεις, τα έχεις σκάσει τα λεφτά και αν τα πάρεις πίσω θα είναι θαύμα.. και δε νομίζω να ελπίζει κανεις σε θαυματα στην ελληνική γραφειοκρατική πραγματικότητα...

Πλεον λοιπόν μη μου ξαναπεί κανεις τίποτα για τον ΟΤΕ, γιατι τουλάχιστον ο ΟΤΕ κάνει 10 λεπτά να απαντήσει στο τηλέφωνο, δεν σε στήνει 2 μερόνυκτα...... :D:D:D:D:D:D:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα από όλη αυτήν την ταλαιπωρία, μπορεί κανεις να μην κάνει τη συγκριση με την Αγγλία, που όταν ήμουν είχα στείλει ενα φαξ του συμβολαίου του σπιτιού να δείχνει απλά ότι όντως εγώ μένω εκεί & ενεργοποίηση τηλεφώνου και internet την ίδια μέρα, και μετά με ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ απο ελλάδα έγινε η ακύρωση ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ και πάλι....(το ξέρω γιατι πήρα τηλέφωνο το νουμερο που ήταν δικό μου και ήταν ανενεργό)

Τί γίνεται τώρα εδώ που θέλουμε ΑΦΜ, ταυτότητα, λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, καταθέσεις σε λογαριασμούς ΠΡΩΤΟΥ υπάρξει παροχή υπηρεσίας.. (ετσι επειδή είμαστε μάγκες, προπληρώστε και μετά αν δεν σας ικανοποιούμε περάστε εναν γολγοθα για να βρείτε το δίκιο σας...)

Α, και σε όλα αυτά, πλήρωνε και μέσο όρο 55? για να έχεις ταχύτητες dialup.... αντε 128άρα ISDN άν εισαι καλό παιδί!

Καλή ανάρρωση polaki... :mrgreen:

Και καλά ξεμπερδέματα... :roll:

Η λίστα με τα θύματα της Vivo αυξάνεται δίχως σταματημό. :(

Θέλω να δω μερικούς θερμούς υποστηρικτές της τώρα... :lol:

Ξεμπερδέματα θα αργήσουν μέχρι τις 28... Τότε μόνο θα σβήσει το διαολεμένο φωτάκι του DSL, το οποίο τόσες λαμπάδες είχα ανάψει για να φωτήσει......

Βλέπεις παρόλο που προπληρώνεις, και άρα δεν έχουν πλεον καμία εκρεμμότητα από μένα, μου κρατάνε δεσμευμένο το τηλέφωνο μέχρι το τέλος του μήνα.......οπότε εμένα η σειρά αναμονής στον ΟΤΕ για DSL θα ισχύει σε 2 βδομάδες από τώρα....

Είχε κάνει ενας φίλος μου και του είπαν οτι στη DSL επειδή το γράφουν στο συμβολαιο οτι η ταχύτητα δεν ειναι δεδομένη (δηλαδη ακομα και 2κβ να κατεβάζεις, επισήμως θεωρείται ότι σου προσφέρουν υπηρεσία) δεν μπορείς να καταγγείλεις επίσημα μιας και δεν είναι βάσιμο το επιχείρημα...

Μήπως εννοείς να καταγγείλω το οτι δεν μου γίνεται μεταφορά της DSL access στο ονομα μου και θα πρέπει να πληρώσω διπλά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...