Προς το περιεχόμενο

Programa gia MPEG se AVI

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με οποιοδηποτε απο αυτα τα προγραμματα που αναφερατε, θα υπαρχει απωλεια στην ποιοτητα ετσι; Δεν υπαρχει καποιος τροπος για μετατροπη χωρις re-encoding (ή οπως λεγεται...)

Επισης, ποια απο αυτα ειναι free;

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις mpeg1 stream σε avi. Οπότε, ναι, η μετατροπή θα έχει απώλεια σε ποιότητα. Το μέγεθος της απώλειας εξαρτάται από το πώς θα το ξανασυμπιέσεις σε avi (ποιον codec θα χρησιμοποιήσεις, πόσο bitrate κλπ). Μπορεί να φαίνεται ελάχιστα ή καθόλου... Γράψε με λεπτομέρειες τί θες να κάνεις (τί είναι το mpeg, γιατί θες να το κάνεις avi κλπ).

Το virtualdub/virtualdubmod είναι κορυφαίο πρόγραμμα και free.

Δημοσ.

Το sticky του cydereddie το κοιταξα, αλλα εχει διαφορα προγραμματα που δε θα ηθελα να αρχιζω να εγκαθιστω για να τα δοκιμαζω, γιατι μολις εχω κανει format. Κοιταξα αν καποια ειναι standalone, αλλα δυστυχως τιποτα...

Εχω κατι αγωνες της εθνικης απο το euro (mpeg και mpg) και θελει ενας φιλος να τους γραψω σε dvd. Οποτε φανταζομαι οτι πρεπει πρωτα να το κανω avi και μετα με το film machine σε dvd...

Ευχαριστω για την απαντηση hyperionsky :)

Δημοσ.
Εχω κατι αγωνες της εθνικης απο το euro (mpeg και mpg) και θελει ενας φιλος να τους γραψω σε dvd. Οποτε φανταζομαι οτι πρεπει πρωτα να το κανω avi και μετα με το film machine σε dvd...

Ακριβώς γι'αυτό σε ρώτησα ;-). Φαντάστηκα ότι ήθελες να κάνεις DVD!

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις το mpeg avi για να φτιάξεις ένα DVD.

Δες την απάντησή μου σε αυτό το thread:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99370

Ότι άλλο θες στην διάθεσή σου... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...