Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας...

devout84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πριν προβώ στην αγορά καινούριας κάρτας γραφικών σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς γιατί όλο και κάτι περισσότερο ξέρετε από μένα τον φτωχό(!).

Σκέφτομαι να σκάσω 200+ ευρώπουλα για την εξής κάρτα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516057

Είναι καλή? Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει άνετα σε παιχνίδια του στυλ doom3 farcry κτλ? Πείτε μου αν μπορείτε γιατι δεν θέλω να ανέβω κι άλλο στην τιμή. Βάζω τα 205 ευρώ σαν ανώτατο όριο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εχω την ιδια καρτα που πας να αγορασεις!

Δαγκωτο μην το σκεφτεσαι καθολου και η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις γρηγοροτερες που θα βρεις σε 6600GT

(Πυρηνας 500mhz και μνημες 1000mhz DDR3)

Δημοσ.

Πριν από λίγο δοκίμασα το timedemo του doom3 σε High Detail σε μία Ati 9600pro , και μου έδωσε 40 fps. Λογικά η 6600GT θα έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

epeidi to skeftomai kai gw gia ayth thn karta se sygkrish me thn ATI radeon 9800 pro 128 MB pou exw (apla thelw na paw se nvidia) tha dw kamia diafora? paizei na einai kalyteri h 6600 mias kai einai kai pio kainouria?

Δημοσ.
epeidi to skeftomai kai gw gia ayth thn karta se sygkrish me thn ATI radeon 9800 pro 128 MB pou exw (apla thelw na paw se nvidia) tha dw kamia diafora? paizei na einai kalyteri h 6600 mias kai einai kai pio kainouria?

Η 6600 όχι, η 6600GT μπορεί αλλά όχι τόσο ώστε να σκάσεις 200Ε. Για να δεις διαφορά θα πρέπει να πάρεις τουλάχιστον μια με 12 pipes δηλαδή RadeonX800pro ή Geforce6800.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...