ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ και δύο μέρες η εικονα είναι απίστευτα σκοτεινή , μόνο κειμενα και σελίδες με λευκό φόντο καταφέρνω να διαβάσω. Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα γραφικών μου (η πανάρχαια Nvidia TNT 2) ή να πετάξω την οθόνη μου; Ακόμα δεν έχω συνδέσει τη μονάδα με άλλη οθόνη για να διασταυρώσω τι φταίει, αλλά ακούω αν υπάρχει καμία ιδέα.
eurander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μηπως εχει κουνηθει το καλωδιο της οθονης απο την καρτα; Μου ειχε συμβει μια φορα και εβλεπα τα παντα κοκκινα...
ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τα καλώδια τα έχω ελέγξει από πλευράς σύνδεσης, βεβαια δεν ξέρω αν έχουν πάθει τίποτα στο εσωτερικό τους. Την ώρα που έγραφα αυτό το post μου κόλλησε το ποντικι(άσχετο και αυτό για πέταμα είναι) και έκανα αλλεπάληλα alt+F4 για να κλείσω το PC. Ο υπολογιστής έκλεισε αλλά όταν τον ξανάνοιξα η οθόνη δεν έπερνε σήμα, ξαναποιράζω τα καλώδια και κάνω reset. Όταν τον άνοιξα μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Έτσι είναι και η εικόνα που έχω:
ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τα καλώδια τα έχω ελέγξει από πλευράς σύνδεσης, βεβαια δεν ξέρω αν έχουν πάθει τίποτα στο εσωτερικό τους. Την ώρα που έγραφα αυτό το post μου κόλλησε το ποντικι(άσχετο και αυτό για πέταμα είναι) και έκανα αλλεπάληλα alt+F4 για να κλείσω το PC. Ο υπολογιστής έκλεισε αλλά όταν τον ξανάνοιξα η οθόνη δεν έπερνε σήμα, ξαναποιράζω τα καλώδια και κάνω reset. Όταν τον άνοιξα μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Έτσι είναι και η εικόνα που έχω:
ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω πως την βλέπετε εσείς γιατι εγώ με το ζόρι βλέπω τι γράφω αλλά εν'ολίγοις μου βγάζει μήνυμα προβλήματος για την κάρτα
akiss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 to pi8anotero einai oti exei 'fygei' to chip ths kartas grafikon. To pa8enan syxna h tnt2-geforce 2 seires,apo 8ermokrasia.
ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Thanx a lot. Αμα φταίει αυτό με σώζεις γιατί σκεφτόμουν να πετάξω την οθόνη.
oddin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 yparxei periptwsi na ftaiei h othoni,to eixa pathi me mia samsung,kai apla ta epaixe h othoni, Kai gia na mhn anoigo kainoyrgio thread,exw kai egw ena mikro provlimataki me thn karta moy. Enw anoigi polla paixnidia,meta apo ligo molis anoixoyn ta paixnidia me petaei sthn othoni ton windows,kai ginontai minimize,otan pataw na epanelthoyn,xanaginontai minimize amesws xana,ti mporei na ftaiei?????akoma poles fores se alla paixnidai h othoni grafei out of sync!!!??? h karta moy einai gforce ti4600
dali13gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Το μήνυμα "Out of sync" που σου βγάζει, είναι επειδή το refresh rate που έχεις ορίσει για την οθόνη είναι πολύ μεγάλο για την ανάλυση που πάει να τρέξει το παιχνίδι και δεν το υποστηρίζει η οθόνη σου. Μπορείς να μειώσεις την ανάλυση του παιχνιδιού ή το refresh rate της οθόνης σου. Για το άλλο δεν μου έρχεται κάτι τώρα... Φιλικά
ChPaNaG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 yparxei periptwsi na ftaiei h othoni,to eixa pathi me mia samsung,kai apla ta epaixe h othoni, Molis diapistvsa oti telika ftaiei h othonh Oddin mhpws eixes rothsei sto peripou to kostos tou service?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.