Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για αγορα 2.1 ηχειων

Shadowthief

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια χρειαζομαι βοήθεια... Θελω να αγορασω ενα συστημα ηχου 2.1 ηχειων, αλλα δε γνωριζω ποια χαρακτηριστικα στις προδιαγραφες τους πρεπει να κοιταξω για να ειμαι σιγουρος οτι αγοραζω κατι καλο. Οσον αφορα αρμονικη παραμορφωση (dB) και συχνοτητα αποκρισης ποιες ειναι οι ιδανικες τιμες για ενα τετοιο συστημα? Εχω δει απο e-shop αυτα τα δυο συστηματα. Πειτε μου τη γνωμη σας. Για 5.1 δεν ενδιαφερομαι λογω χωρου και τα χρηματα που διαθετω ειναι το πολυ 65euro. Τhanx!!

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.501607

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.500660

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες και τη δική μου γνώμη,εγώ δεν ξέρω και τίποτα από ηχεία, αλλά τα 5.1 της Creative - τα οποία σου προτείνω ανεπιφύλακτα - είναι άψογα. Έχουν πολύ δύναμη πίστεψε με.Εξάλλου αν δεν θέλεις να τρέξεις καμιά εππαγγελματική εφαρμογή, αλλά τα θες μόνο για τα συνηθισμένα (games,movies,music) θα σε υπερκαλύψουν.

Sorry pou tha sas pikranw paides alla diafwnw plirws...

Logitech rules se ixosystimata (kai oxi mono) !!!! Kaliteri poiotita kai se ixo kai se ilika alla kai se design, oso gia tin audsigy 2 tin poulisa 20e afou tin eixa sto sirtari gia panw apo 2 mines giati mou kollage se oles tis efarmoges kai sta paixnidia...

Και εγώ πήρα τα 2.1 της creative αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο τους...

Το sub είναι δυνατό μεν αλλά μπουμπουνίζει υπερβολικά και το έχω πάντα πολύ χαμηλά.

Και εγώ πήρα τα 2.1 της creative αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα και πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο τους...

Το sub είναι δυνατό μεν αλλά μπουμπουνίζει υπερβολικά και το έχω πάντα πολύ χαμηλά.

Poia 2.1 tis creative exeis? Sto lew giati exoun vgei arketa montela. Exeis ta sygekrimena pou anaferw sto prwto mou post? Ki otan les mpoumpounizei ypervolika ti ennoeis? Den antexetai ?

Όχι φίλε, δεν έχω αυτά που αναφέρεις, λάθος μου που δεν κοίταξα τα links.

Έχω τα ποιό απλά, δεν θυμάμαι μοντέλλο.

Όσο για το sub, μπορεί να φταίει και η τoποθέτηση (δεν τα έψαξα πολύ) αλλά πραγματικά δεν αντέχεται σε υψηλές στάθμες, πρέπει να το έχω πολύ χαμηλά.

Πάντως κοίτα και την ιδέα να συνδέσεις την κάρτα με την έξοδο ήχου σε κανένα στερεοφωνικό σύστημα, αν έχεις...

Μπορεί και να αξίζει τον κόπο, αν έχεις... :)

Dpolal2 auto tha itan i idaniki lysi alla dystyxws de ginetai (an kai exw stereofwniko me enisxiti kalo kai 200 Watt RMS ixeia) . Deathlok symfwnw mazi sou. Tha mazepsw ta lefta kai otan einai tha parw oti mou rthei (an kai mallon lew gia ta creative). Anyway thanx guys!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...