MoUCLAs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 3afnika den moy diabazei ta cd rom.. kai otan bazw kai ena cdrom na to grapsei to nero den to blepei... enw anti8eta ta dvd ta diabazei kai ta grafei (toylaxsotn thn teleytaia fora) mia xara... ti na pw? eixe kaneis kanena paromoio problhma...
sa1901 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 RMA IT. Σε λίγες μέρες θα έχεις καινούριο στο σπίτι σου.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Προσοχή μη το πας [ αν αποφασίσεις για RMA ] στο κατάστημα που το πήρες. Συμπληρώνεις την φόρμα στο site της Plextor [ http://www.plextor.be ] , και σε μια μέρα σε πέρνει τηλ η DHL για να κανονίσετε ραντεβού να έρθουν να πάρουν το drive. Σε 5 το πολύ μέρες έχεις πίσω καινούργιο drive. [ και μάλιστα δεν πληρώνεις τίποτα ] { ούτε την αποστολή ούτε την παραλαβή }
MoUCLAs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 giati ama to paw sto katasthma poy to phra ti 8a ginei?
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 χε χε. Το πιο πιθανό. Θα αργήσουν να το στείλουν , και θα αργήσεις να το πάρεις πίσω [ ένα παιδί του έκαναν 1 μήνα , και μετά βγαίνει και βρίζει την plextor... αλλά την είχα ψιλιαστεί ότι έκανε το λάθος να το στείλει στο κατάστημα ] { και το γράφει η Plextor στο SITE --> προτιμήστε την RMA Form που έχουμε στο site }
sa1901 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 giati ama to paw sto katasthma poy to phra ti 8a ginei? Τα Plextor τα αγοράζουμε για τα 2 χρόνια ONSITE εγγύηση.
MadSurfer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Steilto sthn Plextor katefthian kai tha exeis piso kainourgio DVD-RW prin kan to katalaveis, an mplekseis me to katasthma kata 99% tha kathysterisei poly perisotero.
androu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Ναι και εγώ έτσι το έκανα... Στείλε rma request στην plextor για να δεις οτι το δέχεται και θα σου στείλει οδηγίες πως να το στείλεις.. σε 4 μέρες μου ήρθε καινούργιο (κρήτη..)
KenZone Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 a twra katalava giati pernetai oloi plextor polu swsto apo merias tis etairias pisteuw ...
migel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 3afnika den moy diabazei ta cd rom.. kai otan bazw kai ena cdrom na to grapsei to nero den to blepei... enw anti8eta ta dvd ta diabazei kai ta grafei (toylaxsotn thn teleytaia fora) mia xara... ti na pw? eixe kaneis kanena paromoio problhma... Καλησπέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου έβγαλε και μένα πριν 5 μήνες περίπου ' date=' δεν διάβαζε/έγραφε κανένα CD Rom & CD-RW , αντιθέτως στα DVD κανένα πρόβλημα . Συμπλήρωσα το RMA και σε 3 μέρες είχα καινούριο στο κουτί του με DHL . P.S. Μην το πας στο μαγαζί που το αγόρασες το πιθανότερο είναι να καθυστερήσεις αρκετά .
MoUCLAs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου έβγαλε και μένα πριν 5 μήνες περίπου ' date=' δεν διάβαζε/έγραφε κανένα CD Rom & CD-RW , αντιθέτως στα DVD κανένα πρόβλημα . Συμπλήρωσα το RMA και σε 3 μέρες είχα καινούριο στο κουτί του με DHL . P.S. Μην το πας στο μαγαζί που το αγόρασες το πιθανότερο είναι να καθυστερήσεις αρκετά . Τι να πω τελικα ο φίλος μου το πήγε.. και του είπαν , είναι γνωστοι αυτοι , ότι ο αντιπρόσωπος , να μην κανω διαφήμιση , μπορει λέει να το ρυθμίσει.. τι να πω , θα δούμε... εγω πάντως αν δουλεψει έτσι θα το μαδίσω απο εδω και πέρα.......
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 xalane ta plextor? nomiza pos einai athanata
MoUCLAs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Telika 8a to steilw me RMA.. moy zhtan na tre3w ena programma PXInfo.. peirazei lete an ayto den to tre3e sto mhxanhma poy kanonika etrexe to plextor?
gerontas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Telika 8a to steilw me RMA.. moy zhtan na tre3w ena programma PXInfo.. peirazei lete an ayto den to tre3e sto mhxanhma poy kanonika etrexe to plextor?Το σημαντικό είναι να τρέξει στο μηχάνημα που τρέχει αυτή τη στιγμή το Plextor.
MoUCLAs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Paides phra to kainoyrgio kai phga na grapsw ena cd-rw kai moy ebgale "power calibration error" (me to Nero), to opoio ypoti8etai oti to eixa balei pio prin na to sbhsei , alla opws apodeixthke meta den to eixe... twra pleon den blepei pali blank cd. ti trexei pali ?? 3erei kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.