Προς το περιεχόμενο

Pioneer 106s και DVD+RW :(

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα το εν λόγω drive. Δεν διαβάζει με τίποτα τα DVD+RW. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα διαβάζει;; έχει firmware 1.22 αν δεν κανω λάθος. (δεν έχει βγεί πιο καινούριο έτσι;) :confused: :(

Δημοσ.
Ποτε δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα το εν λόγω drive. Δεν διαβάζει με τίποτα τα DVD+RW. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα διαβάζει;; έχει firmware 1.22 αν δεν κανω λάθος. (δεν έχει βγεί πιο καινούριο έτσι;) :confused: :(

Καλησπέρα .

Και εγώ την 1.22 RPC1 έχω αλλά μου διαβάζει επιλεκτικά DVD+RW , και όχι πάντα .

Διαβάζει TDK & PLATINUM & PHILLIPS 4x , κάνει μερικά "τσάκ τσάκ το μάτι" αλλά τα διαβάζει , άλλες μάρκες αρνείται να διαβάσει το ίδιο μου κάνει και το 120s .

P.S. Το Nero Info Tool λέει οτι δεν διαβάζουν DVD+RW ούτε DVD+R και το 106s & το 120s .

Δημοσ.

Kαι γω το έχω αυτό και τελευταία δυσκολευόταν πολύ να διαβασει dvd δισκακια. Το άλλαξα με το asus e616p2 και ησύχασα. ;)

Δημοσ.

Το δικό μου pioneer (Α105) ποτε δεν καταφερε να διαβάσει επιτυχώς DVD-RW που το ίδιο εγραψε εκτος αν ήταν Maxell ή Verbatim!

Φαινεται πως ηταν εξαιρετικά επιλεκτικό με τα RW μεσα....

Τωρα με ενα plextor όλα τα παροπλισμένα δισκάκια (κυριως κατι TDK) δουλευουν οπως πρέπει.

Δημοσ.
Καλησπέρα .

Και εγώ την 1.22 RPC1 έχω αλλά μου διαβάζει επιλεκτικά DVD+RW ' date=' και όχι πάντα .

Διαβάζει TDK & PLATINUM & PHILLIPS 4x , κάνει μερικά "τσάκ τσάκ το μάτι" αλλά τα διαβάζει , άλλες μάρκες αρνείται να διαβάσει το ίδιο μου κάνει και το 120s .

P.S. Το Nero Info Tool λέει οτι δεν διαβάζουν DVD+RW ούτε DVD+R και το 106s & το 120s .[/quote']

to dvd+rw pou dokimasa einai HP (Phillips diladi, symfwna me to dvd identifier) 4x, alla den to diavazei me tpt.... :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...