Physics_Rulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Ποτε δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα το εν λόγω drive. Δεν διαβάζει με τίποτα τα DVD+RW. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα διαβάζει;; έχει firmware 1.22 αν δεν κανω λάθος. (δεν έχει βγεί πιο καινούριο έτσι
migel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Ποτε δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα το εν λόγω drive. Δεν διαβάζει με τίποτα τα DVD+RW. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα διαβάζει;; έχει firmware 1.22 αν δεν κανω λάθος. (δεν έχει βγεί πιο καινούριο έτσι Καλησπέρα . Και εγώ την 1.22 RPC1 έχω αλλά μου διαβάζει επιλεκτικά DVD+RW , και όχι πάντα . Διαβάζει TDK & PLATINUM & PHILLIPS 4x , κάνει μερικά "τσάκ τσάκ το μάτι" αλλά τα διαβάζει , άλλες μάρκες αρνείται να διαβάσει το ίδιο μου κάνει και το 120s . P.S. Το Nero Info Tool λέει οτι δεν διαβάζουν DVD+RW ούτε DVD+R και το 106s & το 120s .
sa1901 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Ποτε δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα το εν λόγω drive. Δεν διαβάζει με τίποτα τα DVD+RW. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα διαβάζει;; έχει firmware 1.22 αν δεν κανω λάθος. (δεν έχει βγεί πιο καινούριο έτσι Kαι γω το έχω αυτό και τελευταία δυσκολευόταν πολύ να διαβασει dvd δισκακια. Το άλλαξα με το asus e616p2 και ησύχασα.
Stratos2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Φιλε sa1901 πιστευω εκανες την καλυτερη κινηση ... ASUS E616P2 . Σαν reader ισως ειναι και ο καλυτερος που υπαρχει.
Slammer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Το δικό μου pioneer (Α105) ποτε δεν καταφερε να διαβάσει επιτυχώς DVD-RW που το ίδιο εγραψε εκτος αν ήταν Maxell ή Verbatim! Φαινεται πως ηταν εξαιρετικά επιλεκτικό με τα RW μεσα.... Τωρα με ενα plextor όλα τα παροπλισμένα δισκάκια (κυριως κατι TDK) δουλευουν οπως πρέπει.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα . Και εγώ την 1.22 RPC1 έχω αλλά μου διαβάζει επιλεκτικά DVD+RW ' date=' και όχι πάντα . Διαβάζει TDK & PLATINUM & PHILLIPS 4x , κάνει μερικά "τσάκ τσάκ το μάτι" αλλά τα διαβάζει , άλλες μάρκες αρνείται να διαβάσει το ίδιο μου κάνει και το 120s . P.S. Το Nero Info Tool λέει οτι δεν διαβάζουν DVD+RW ούτε DVD+R και το 106s & το 120s .[/quote'] to dvd+rw pou dokimasa einai HP (Phillips diladi, symfwna me to dvd identifier) 4x, alla den to diavazei me tpt.... :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.