predator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 μπορούμε να το αφαιρέσουμε με κάποιον τρόπο? είναι άκρως σπαστικό αυτό το popup που πετάγεται πριν την αποστολή pm. συνεχεια cancel πατάω, καταντάει κουραστικό! στο myphone.gr που έχει και αυτό vbulletin δεν υπάρχει καν
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 otan sou leei kati gia anafora otan stelneis kapoio pm se ekeino to parathiro patas akuro kai ola OK.
predator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 δε θέλω να μου εμφανίζει καν αυτό το παράθυρο να πατάω άκυρο αυτό λέω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Πηγαίνεις σε αυτό το link και στην ενότητα Private Messaging απενεργοποιείς την τελευταία επιλογή (στα αγγλικά την Show New Private Message Notification Pop-up).
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω πως κι εσύ την 'πάτησες' όπως κι εγώ. Ο Γιάννης (κι εγώ επίσης...) θέλει μάλλον να μην εμφανίζεται το παραθυράκι για το αν θέλεις αναφορά παράδοσης του προσωπικού μηνύματος όταν πατάς 'Submit' για να στείλεις το PM.
predator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 pd ayto pou les esy einai to popup pou me enimerwnei an exw nea pm. egw sou lew ayto to popup pou petagetai otan egw STELNW pm. h cristina katalabe ti ennow!
Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 'Οντως είναι εκνευριστικό. Θέλει μερικές αλλαγές στο κώδικα και θα μετατραπεί σε checkbox. Μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμο μαζί με μερικές ακόμα αλλαγές.
Adavis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Ναι αυτό είναι κάτι πολύ καλό αν θα μπορούσε να λυθεί!
predator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ευχαριστώ πολύ Hal, το checkbox είναι υπέροχο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.