bebakos11 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 καλημερα παιδια.Τις τελευταιες μερες μαλλον επειδη εβγαλα καποια προγραμματα χτυπησαν καποια αρχεια των win.προσπαθω να κανω repair,ακολουθω τις οδηγιες που εχω βρει στο internet αλλα οταν πηγαινω στην μασκα εγκαταστασης που εκει συμφωνα με τις οδηγιες θα δει τα xp και ή θα κανει install ή θα βγαλει επιλογη repair,δεν μου αναγνωριζει τα xp και μου λεει οτι υπαρχει ενα αλλο λειτουργικο.Τι να κανω,πρεπει να αποφυγω παση θυσια το format. μετα απο αυτο πως μπορω να προφυλαξω τα XP και τα dll αρχεια απο τετοια προβληματα?
manosmad Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εναρξη>εκτέλεση SFC /SCANNOW με προσοχη στο κενο πριν την καθετο. θα σου ζητησει και το cd κατα τον ελεγχο.
bebakos11 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 το εκανα, δεν μου εβγαλε κανενα μηνυμα και δεν ζητησε το cd.ξερω ομως οτι λειπουν καποια dll αρχεια-μου εβγαλαν μηνυμα και δεν μπορω να τρεξω και να εγκαταστησω καποια προγραμματα πχ το nero
tolis86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 an den katafereis tpt perna ta xp pali apo panw.... to ekana kai egw alla telika vlakeia einai kai oles ti sfores pou toexw kanei meta ekana kai format alla einai kalo an den prolaves na kaneis kapoio back up alla esu mporeis kai trexeis xp omws.............. ara........ mallon to problima sou(kai dikaiologimena!!!!!!!!) einai oi wres poutha sou parei na ksanastiseis to mixanima e? katalavainw APOLITWS
bebakos11 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 ειναι της δουλειας,εχω πολλα πανω και οπως λες θελω πολλες ωρες που δεν εχω.αν θυμαμαι καλα παλια το ειχα δοκιμασει να τα περασω απο πανω αλλα κρασαρε τελειως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.