ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 καλημερα υπαρχει περιπτωση ν' ανοιγει γραμμη dialaup με adsl που εχω εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 φυσικά, κανονικότατα. Αρκει να βάλεις το σωστό νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 αν εννοείς να κανεις κλήση dialup με τo ADSL Modem/Router σου, αυτό ΔΕΝ γίνεται. χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο στο PC σου ένα dialup modem εσωτερικό η εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗ ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ IΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ Adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eurander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εννοεις να σου εγκατασταθει dialer; Δε θα μπορει να κανει συνδεση ο dialer. Ακομα και να μπορουσε δε θα χρεωνοσουν κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoykas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Exeis netmod p.x. sundedemeno ston upologisth? (USB h serial) an nai tote ginetai. An oxi den uparxei tropos na kanei dialup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 μονο το USB καλωδιο που παει απο το μοντεμ του dsl στον υπολογιστη εχω συνδεμενο και κανενα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 αν δεν έχεις καλώδιο τηλεφώνου συνδεδεμένο στο modem δεν μπορεί να γίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoykas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 μονο το USB καλωδιο που παει απο το μοντεμ του dsl στον υπολογιστη εχω συνδεμενο και κανενα αλλο Opws eipe kai o pacman .... no way Jose! Koimhsou hsuxos (kai asto na katebazei ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 σας ευχαριστω ολλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.