ViPeRMaN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 thelo na pisteyo oti o billpeppas den eixe kamia sxesi me ton io. poli xrisimo pantos. oute to kaspersky vgazei tpt opote tora pleon einai ok.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 1) Αν ήταν να σας φορτώσω με ιό δεν θα έβαζα κάποιον που είναι εντοπίσιμος 2) Τι θα κέρδιζα? Επίσης, έχετε μέσω των Admins την IP μου, αλλά και δεν έχω κανένα κόλλημα να σας δώσω και τα στοιχεία μου. Λέτε να το έκανα επίτηδες? [ βασικά ευτυχώς που έγινε η γκάφα, και με ειδοποιήσατε για ιό , γιατί είμαι σε πρόχειρο setup w2k3 x64 και δεν έχω antivirus τώρα σε αυτά ]
hexenlord Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas rixe se parakalo mi amatia sto allo thema pou molis anixa shetika me booting giati eho provlima. Efharisto ke sorry gia to offtopic.Ke esis pedia an xerete kati voithiste.
patrickdrd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 φίλε billpeppas, είδα την boot disk σου κ ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα για command prompt, εκτός από το γραφικό περιβάλλον που σκανάρει πόση ώρα τα ntfs partitions... Ntfs loader νομίζω λέγεται, που να κάνει mount τα ntfs partitions, υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.