Προς το περιεχόμενο

Γιατί δε μπορώ να φτιάξω email account?

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ τελευταία και στη yahoo και στη hotmail, αλλά τζίφος. Στη Hotmail μόλις επιλέγω sign up με παραπέμπει στην σελίδα όπου μπορώ να επιλέξω τη δωρεάν υπηρεσία και τις άλλες δύο που είναι επί πληρωμή. Μόλις πατάω στο κουμπί "Get it free", εμφανίζεται μήνυμα λάθους (Yπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με switch.atdmt.com.). Στο yahoo, αφού συμπληρώσω κανονικά όλα τα στοιχεία και πατήσω "Υποβολή", με πετάει σε μια παρόμοια σελίδα με τη φόρμα στα αγγλικά. Ξανασυμπληρώνω τα στοιχεία, αλλά με βγάζει σε άλλη σελίδα που μου ζητάει να δηλώσω από πια χώρα είμαι. Αφού το κάνω και αυτό μου εμφανίζει τους όρους και αφού πατήσω "Αποδοχή", πάλι από την αρχή. Στο Zone Alarm έχω επιλέξει να επιτρέπονται όλα τα cookies. Βοήθεια!

Δημοσ.
Στο yahoo, αφού συμπληρώσω κανονικά όλα τα στοιχεία και πατήσω "Υποβολή", με πετάει σε μια παρόμοια σελίδα με τη φόρμα στα αγγλικά. Ξανασυμπληρώνω τα στοιχεία, αλλά με βγάζει σε άλλη σελίδα που μου ζητάει να δηλώσω από πια χώρα είμαι. Αφού το κάνω και αυτό μου εμφανίζει τους όρους και αφού πατήσω "Αποδοχή", πάλι από την αρχή.

:lol: :lol: Και πίστευα ότι είμαι μόνος σε αυτό τον πλανήτη.

Welcome.

Το ίδιο έπαθα και εγώ το Σαββάτο ενώ προσπαθούσα να φτιάξω ένα account για ένα πελάτη μου.

Το παράτησα...

Αλλά τώρα που το λέτε, θα δοκιμάσω αύριο από το άλλο PC να δω αν όντως φταίει το ZA.

Δημοσ.

Hmm...

Το παράξενο είναι πως κι εγώ το ίδιο έπαθα ξαφνικά σε ένα mambo site.

Δεν μπορούσα να κάνω login (ούτε σαν admin, ούτε σαν user), αλλά ούτε νέα εγγραφή.

Με έβγαζε ξανά στην ίδια σελίδα για να κάνω login.

Όλ' αυτά την Κυριακή το πρωί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...