EPILOX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Γεια σε ολους, Σαν φίλος της κλασσικής μουσικής αλλά και κιθαρίστας τυχαίνει να έχω πολλούς δίσκους βινυλίου. Το μεγάλο όμως πρόβλημα ειναι ότι δεν έχω πικάπ ωστε να μπορώ να τους ακούσω ή ακόμα καλύτερα να τους γράψω σε cd - μέσω της κάρτα ήχου- ώστε να τους ξανακούσω. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω καταστήματα τα οποία να νοικιάζουν πικάπ ωστε να ακούσω αυτούς τους δίσκους;
DJ_XLR8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Χμμμ... Μπορείς να πας σε καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για μουσικές εκδηλώσεις. Για παράδειγμα εδώ στη Πάτρα, υπάρχει το ΗΧΟΘΕΑΜΑ και ο Τίγκας Αριστείδης που νοικιάζουν τον εξοπλισμό που τους ζητήσεις & σε χρεώνουν ανάλογα με τις ημέρες που τα χρειάζεσαι. Στην Αθήνα (αν είσαι από εκεί) δε γνωρίζω κάτι, αλλά 100% θα υπάρχουν τέτοια καταστήματα. Ψάξε στον κατάλογο της πόλης σου για Ενοικιάσεις μουσικού-ηχητικού εξοπλισμού εξοπλισμού.
EPILOX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Σε ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω, γιατί οπώς καταλαβαίνεις, αυτοί οι δίσκοι είναι κάτι παραπάνω από δυσεύρετοι και είναι κρίμα να μείνουν έτσι απλά, στο συρτάρι.
Ioannis Jr. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δεν μας λες και ευρύτερη περιοχή κατοικίας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ...) να βοηθήσουμε περισσότερο?
Γηρυόνης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 EPILOX η γνώμη μου είναι ότι θα ήτανε προτιμότερο να αγοράσεις ένα πικαπ για να ησυχάσεις και μάλιστα θα σου πρότεινα ένα επαγγελματικό για να είσαι σίγουρος. Έχω ένα technics εδώ και σχεδόν μία δεκαετία και είναι ακόμα καινούργιο. Θα χρειαστεί να αλλάξεις κάποτε βελόνα αλλά 50-60 ευρώ μέσα σε μια πενταετία-δεκαετία (εξαρτάται από πόσο συχνώς το χρησιμοποιείς) δεν είναι δα και μεγάλο κόστος. Κάνε το φίλε μου για να μην τρέχεις τρεις και λίγο. Στο κάτω κάτω βινύλια είναι αυτά, αξίζουνε το καλύτερο.
hyperionsky Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 H Stanton Magnetics βγάζει πικαπ με ψηφιακή οπτική έξοδο! Αν και δεν είναι MK-II το digital output παραμένει εξαιρετικό χαρακτηριστικό.
sikaztarek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 me 40 evrakia mporeis na breis kati gia na tous akous. me kati parapanw mporeis na pareis kati gia na mporeis na tous akous kai thn epomenh hmera... mporeis an 8es na tous fereis spiti mou kai na tous akouw egw na sou pw an einai kaloi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.