kazantzidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Γειά σας, Είμαι συνδεμένος στο dslam ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ στην θεσσαλονίκη και έχω adsl απο ΟΤΕΝΕΤ 384/128. Εδώ και 2-3 εβδομάδες το μέγιστο που μπορώ να πιάσω σε downloading είναι 20-22 kb/s. Δοκίμασα να κατεβάσω απο παντού. Απο το site της OTENET για παράδειγμα... Μίλησα και με άλλους που είναι σε αυτό το dslam συνδεμένοι και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ; Δυστηχώς σχεδόν κανείς δεν παίρνει τηλέφωνο απο τους τόσους που υπάρχουν για να κάνει παράπονα.... Αν είναι να κατεβάζω με 20 και να πληρώνω για 48 (θεωρητικά τουλάχιστον) τότε δε θέλω... GRRRRR ΟΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Και αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα σε αυτό το dslam ας το πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 up! MUST! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.