Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να του δίνω τον κωδικό ενός χρώματος και να μου εμφανίζει το χρώμα... πχ να δίνω #ffffff και να βγάζει άσπρο. Ξέρω ότι κάνουν πολλά προγράμματα αυτά τύπου Photoshop, Dreamweaver κτλ αλλά εγώ ζητάω κάτι πολύ μικρό και απλό! Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μάλλον θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου. Είναι απλό. Έναν μετατροπέα από δεκαεξαδικό σε δεκαδικό θες. Τα 2 πρώτα είναι το Red Τα επόμενα 2 είναι το Green και τα 2 τελευταία το Blue
Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Χεχεχεχε... R u crazy mate? Είχα δεί παλιότερα ένα αλλά δεν του είχα δώσει σημασία και τώρα δεν θυμάμαι το όνομά του!!!
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 χμ , κακή ιδέα, δεν νομίζω να έχει κανείς όρεξη... Πάντως υπάρχει μια σελίδα που έχει όλα τα χρώματα [ έχει στα αριστερά το RGB σε δεκαεξαδικό { HTML μορφή ] , και στα δεξιά του έχει απεικόνιση του χρώματος ]. Αν θες το ξαναβρίσκω το link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.