Προς το περιεχόμενο

Windows Xp Media Center

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Allaksa ta pro xp poy eixa me ta media center, arketa pio omorfa, me polla kaloydia...

exoyn xp 2, einai ekdosi 2005, kai den paratiro kamia prvsi taxytitas sto mixanaki moy!

aksizei nomizo an ta vreite na ta dokimasete! :))

Δημοσ.

Εάν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις ακριβώς για αυτό που είναι (media center, mp3, audio-video κ.λπ.) τότε δεν βλέπω το λόγο της αλλαγής λειτουργικού.

Δημοσ.
Εάν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις ακριβώς για αυτό που είναι (media center, mp3, audio-video κ.λπ.) τότε δεν βλέπω το λόγο της αλλαγής λειτουργικού.

Simfwnw!!

" 1. Το μήνυμα που καταχωρήσατε έχει πολύ μικρό μήκος. Παρακαλώ αυξήστε το μήκος του κατά τουλάχιστον 10 χαρακτήρες." E L E O S

Δημοσ.

βασικά το pc μου το χρησιμοποιώ σαν media center, για αυτο θέλησα να κάνω και την δοκιμή. δεν είπα να αλλάξουν όλοι τα λειτουργικά τους, απλά αν θελήσει κάποιος να μάθει μια πρώτη εντύπωση για αυτό το λειτουργικό!νομίζω ότι και αυτόσ είναι ο σκοπός του review!

τα καλούδια του :1. το media center, που σου οργανώνει όλα τα multimedia, φωτογραφίες, μουσική, videos, δεν έχει καμιά σχέση με το απλό media player...

μέσα από το media center μπορείσ να κάψεις και τα dvd σου.

2.έχει το windows digital media enhacements που περιλαμβάνει τα α)windows audio converter, β) windows cd label maker, γ)το windows dancer (κάποιοι χορευτές που χορέυουν πάνω στο taskbar όταν παίζεις μουσική, δ)windows party mode, που σου μετατρέπει το pc σου σε ένα εικονικό jubox!

3. το cyber link setting για να σετάρεις το home cinema soy...

όπως είπα εχει service pack 2...με ότι συνοδεύεται αυτό...movie maker2, media player 10...

βασικά αυτά έχω ανακαλύψει ως τώρα...

ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

ξέχασα να πώ ότι αναγνωρίζει πολύ περισσότερους drivers, εγώ σε αυτή την εγκατάσταση μόνο για το μόντεμ χρειάστικε να περάσω drivers, με xpsp1&2 έβαζα και κάρτα γραφικών...επίσης το interface του είναι πολύ πιο ωραίο από το κλασικό

δεν ξέρω και πωσ να ανεβάσω fotos για να σας δείξω όλα αυτά τα επι μέρους που σας είπα...

Δημοσ.

Βασικά σιγά τον λόγο για να αλλάξεις λειτουργικό. Ο υπολογιστής δίπλα μου τα έχει και όποτε ανοίγει το MSN MESSENGER κολλάει το μηχάνημα. Και όλα αυτά που γράφεις παραπάνω μπορείς να τα κάνεις κ με τα κατάλληλα προγράμματα. Όσο για το windows digital media enhacements νομίζω αν δεν κάνω λάθος οτι με windows update μπαίνουν κ στα κανονικά Xp. (Αν όχι διορθώστε με)

Φιλικά...

Δημοσ.

koita file moy kazanztidis,

den exo logo na po ypervoles...

ego exo ena p4 sta 1,6 kai eida tin paramikri ptosi stin taxytita i thn apodosi...

den leo oti ayta poy periexei einai anantikatastata... eipame microsoft einai eksaloy, kai o kathenas mas exei tis entyposeis toy sto akoysma ayths ths lekis...

apla opoios thelei kati pio multimedia, pio interactive, pio omorfo kai ekseligmeno oso na nai, kai den exei provlima na kanei tin allagi ... ola ok!

ego vrika tin 2005 ekdosi, poy einai 2 cd...mipos ayto paizei rolo sto :Ο υπολογιστής δίπλα μου τα έχει και όποτε ανοίγει το MSN MESSENGER κολλάει το μηχάνημα...

giati sto net exo dei kai alles ekdoseis paliotera me 1 cd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...