Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Τα νευρα μου! Πηγα να κατεβασω τα ati tray tools (περιπου 800kb αν θυμαμαι καλα)αλλα επεσε η συνδεση και ετσι πηγα να τα κατεβασω ξανα την επομενη φορα που συνδεθηκα.Το περιεργο ειναι πως αντι να κανει overwrite το υπαρχουν ατελες αρχειο setup(ενω με ρωτησε αν θελω να κανω overwrite και απαντησα θετικα),συνεχισε να "γραφει"επανω του με αποτελεσμα το setup να φτασει τα 1.35mb οταν το σταματησα. Δεν εκατσα να το αναλυσω γιατι εγινε κατι τετοιο και πηγα να το σβησω,να παει στο καλο!Αμ δε..Βρε dos,βρε μεσω nerona,βρε safe mode..τιποτα!Αυτο επιμενει να μου βγαζει το μηνυμα της photo σε καθε περιπτωση. Η απορια μου ειναι (εκτος απο το τι @#$@4 να κανω..)αν εχει κανεις υπ οψην του καποιο προγραμμα που να κανει αυτην την δουλεια,να μου λεει δηλαδη απο πιο προγραμμα/τα χρησιμοποιειται ενα αρχειο.
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις Clear τα Temporary internet files [ από Control Panel -> Internet Options , Advanced ].
Resonance Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Γιατι δεν πας μέσω task manager να σταματήσεις το process που τρέχει το συγκεκριμένο και μετά να το διαγράψεις? (εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω )
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 billsame shit ρε γαμωτο! Resonanceμα γι αυτο ρωταω για καποιο προγραμμα που να μου λεει απο ποιον χρησιμοποιειται ενα αρχειο..Ολα οσα τρεχουν στο task manager ειναι των windows μετα απο startup,μονο τα απαραιτητα δηλαδη.Δεν μπορω να τα κλεισω ολα.
hexenlord Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 isos wintask pro 5 i kapio progmrama unistall? Katharise cookies,svise to temp (sto system) ke des ti ginete.Den bori na min to svini me tipota.Ή sthn mnimi ine fortomeno ή ...ti na po allo den xero
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δεν φτιάχνεις μια NTFS Boot Disk να τελειώνεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Wintasks,filemon και regmon δεν λενε τιποτα για το αρχειο. Βαρεθηκα να το καθαριζω το ατιμο το pc!Χειροκινητα,με 3-4 utilities..ουφ!Σιγα το σοβαρο θα μου πειτε(και θα χετε και δικιο)αλλα μου μπηκε στο ματι το ατιμο! Anyway,thanx guys!
androu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που λέγεται who looks me Δυστηχώς το site που το είχε.. έκλεισε λόγω παράνομου περιεχομενου, πιστωτικές κτλπ . Αλλά και εγώ τώρα δεν το έχω και δεν ξέρω κ που να το βρώ
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 H πιο απλή και εύκολη λύση πάντως είναι NTFS Boot Disk... [ εκτός και αν δεν έχεις Floppy drive ]
kleidokratwr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 task manager, kleise to explorer.exe, meta new process , kane browse kai dei3e tou to nero , anoi3e to nero, vres to arxeio kai svhsto.. works kata 99% to shmantiko einai na kleiseis to explorer.exe..
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 task manager' date=' kleise to explorer.exe, meta new process , kane browse kai dei3e tou to nero , anoi3e to nero, vres to arxeio kai svhsto.. works kata 99% to shmantiko einai na kleiseis to explorer.exe..[/quote'] ..το σκεφτηκα και γω αλλα μπαααα...εκει,πεισμα! Θα δοκιμασω αυτο που ειπε ο bill πριν κοιμηθω και ελπιζω να ειναι η λυση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.