Προς το περιεχόμενο

1ος Λογαριασμός από Vivodi: Τελος Ενεργοποιησης Γραμμης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου μου έλαβα τον πρώτο λογαριασμό από Vivodi και είπα να το τσεκάρω λίγο το θέμα για να σιγουρευτώ ότι είναι όλα οκ.

Αναφέρω ενδεικτικά ότι έκανα αίτηση για σύνδεση στις 6 Αυγούστου του 2004 πληρώνοντας 41.30€ (για?)

Στις 20 Ιανουαρίου 2005 παρέλαβα το δωρεάν (?) ADSL Modem μου με courier αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ λόγω προβλήματος (το αν ήταν της Vivodi ή του ΟΤΕ παραμένει ακόμα μια απορία για μένα)

Πρακτικά συνδέθηκα στις 28 Ιανουαρίου 2005 μετά από τηλεφώνημα τεχνικού του ΟΤΕ.

Σήμερα έλαβα έναν λογαριασμό 41.29 € με ημερομηνία έκδοσης 3 Φεβρουαρίου 2005 και αιτιολογία: ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Αν αυτά τα λεφτά αντιστοιχούν στο τέλος ενεργοποίησης της γραμμής, εγώ τι πλήρωσα στην Vivodi όταν έκανα την αίτηση;

[Λεπτομέρειες: Γραμμή DSLnet 256 Vivodi σε δίκτυο του ΟΤΕ, σε γραμμή ISDN]

Any comments?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλο κουράγιο.... μόνο αυτό σου λέω τίποτα άλλο...

Το δωρεαν μόντεμ δεν είναι δωρεάν, γιατί όταν φύγεις απτη Vivodi θα ξαναπληρώσεις τα λεφτά στον ΟΤΕ για ενεργοποίηση....

Αλλά και γω που το πλήρωσα το μοντεμ πριν 1 χρόνο τί κατάλαβα?? Πάλι θα πληρώσω το κόστος ενεργοποίησης..

PS: Εκανες αιτηση για DSL τον αυγουστο και σου βάλανε 5μήνες μετά???

Δηλαδή εγω που *ΘΑ* ξανακάνω τώρα πότε να περιμένω???? Του χρόνου????

Πήγα στην Vivodi, μίλησα με την ταμία, μου ζήτησε την απόδειξη ότι είχα πληρώσει και μου είπε ότι είναι οκ και να μην ανυσηχώ (!) (λένε κάτι αφοπλιστικές ατάκες πργματικά)

polaki αυτό που είπες δεν το ήξερα.

ΟΚ, ξέρω ότι η ενεργοποίηση μου για παροχή DSL έχει γίνει μέσω του δυκτίου της Vivodi και το όνομα μου σαν ιδιώτης δεν φένεται πουθενά στον ΟΤΕ, όταν διακοπεί η σύνδεση όμως πάει να ισχύει και η γραμμή;

Αυτό δεν ισχύει και για τις υπόλοιπες εταιρίες (εκτός απο ΟΤΕ ενοείτε και μιλώντας παντα για σύνδεση μέσω του δυκτίου του ΟΤΕ)

πχ, αν μετά τους έξη μήνες θέλω να τερματίσω την σύνδεση μου στην Vivodi και να πάω στην Forthnet θα πρέπει να η Forthnet να ξανακάνει αίτηση στον ΟΤΕ;

και άμα θελήσω να φύγω απο την Forthnet κάποια στιγμή και να πάω στην Tellas, πάλυ τα ίδια;;;

Είμαστε σίγουροι γι΄αυτό; Δεν θέλω να σκέφτομαι καν την ώρα κα την στιγμή που θα χρειαστεί να μπω σε αυτήν την διαδικασία!!!

Μια τελευταία και ηλίθια ερώτηση, τους λογαριασμούς της Vivodi, που έχω επιλογή να τους εξοφλώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...