Προς το περιεχόμενο

καλυτερη εταιρια γραφικων

pikoriko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πια πιστευτε οτι απο τις παρακατω εταιριες γραφικων ειναι η καλυτερη

ASUS MSI LEADTEK GIGABYTE XFX ABIT ALBATRON GAING...........

μιλαω για ποιοτητα κατασκευης και αξιοποιστοιασ.

Δημοσ.

Kantatao ligo spastikos eee file billpeppas...

το προσπαθείς το προσπαθείς.

Μου αρέσει που μια ολόκληρη κατηγορία την γενικεύετε σε μια μάρκα...

Για ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία

Abit.

Δημοσ.

εχω μια απορια με σενα. τι προσπαθεις να δειξεις οτι τα ξερεις ολα.....δηλαδη επειδη ποσταρες καποιον αριθμο εισαι και ο καλυτερος?ελεος καποιος ανεφερε κατι για σενα και εχει απολυτο δικιο.γινε πιο κοσμιος στην συμπεριφορα σου για να κερδισεις και την εκτιμηση καποιον χρηστων.

Δημοσ.

picoriko υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να ενοχλούν άλλους χρήστες έστω και αν δεν τα αναφέρουν....

π.χ Το συνεχες ανοιγμα thread χωρίς κανενα ουσιαστικό λόγο και αιτία...Το οποίο δημιουργεί μικρά αλλα ουσιαστικά προβλήματα σε άλλους χρήστες που τα δικά τους προβλήματα πεφτουν σε 2-3 σελίδα και τελικά δε παιρνουν απαντηση στο θέμα τους γιατι πολύ απλά κανενας δεν το ειδε...

Και επειδή δε μου αρεσει να είμαι off topic...

Asus για ποιότητα

Abit για επιδόσεις

MSI για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει....

Δημοσ.

"MSI για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει...."

καλόοο!

Πάντως μια γενική παρατήρηση στις 6800 της MSI είναι ότι επί το πλείστον overclockάρουν καλά [ αλλά εντάξει , μην το παίρνουμε και σαν δεδομένο ].

Πάντως την απατεωνιά της MSI την είδατε με τις GT ε?

Δημοσ.

Εγώ θα πω MSI, μιας και τέτοια κάρτα έχω τώρα και είναι super!! Δεν θα έλεγα, όμως, όχι και για μια Abit ή ASUS (...η οποία φτιάχνει και φοβερές motherbords).

Δημοσ.

Paidia anekathen oi MSI gia o/c htan super!!Twra omws to psifo mou ton deinw stn ASUS san sunola me vash auta pou eipes!!!

P.S : Pantws uparxoun kai oi H.I.S pou einai polu kales...opws kai oi Sapphire pou exw twra kai eimai polu euxaristimenos!Gia tsipaki nVidia tha sou lega kalhtera Gain..!

Δημοσ.

[ αλλά εντάξει , μην το παίρνουμε και σαν δεδομένο ]

Ναι όλες οι υπόλοιπες....ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δύο επιλογές:

335 στο πυρήνα και 800 στις μνημες(και πολύ μου ήταν)

325 c/c και 910 m/c

Τι φουστια εκανε παλι η MSI με τις GT?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...